Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Εκπληκτικό φαινόμενο πάνω από την Ακρόπολη.




..

Εκπληκτικό φαινόμενο αποθανάτισε μια φωτογραφική μηχανή. Στην ιστοσελίδα στην οποία είδαμε την φωτογραφία αυτή αναρωτιούνται αν αυτό «είναι ένα παιχνίδισμα του φωτός» ή «σύμπτωση του χώρου και των γεγονότων».Εμείς, ως Εθνικιστές..
δεν πέφτουμε σε υλιστικές παγίδες και δεν έχουμε υλιστικούς τρόπους σκέψης, τρόπους με τις οποίες όλος ο «Εθνικιστικός χώρος» προσπαθεί να ερμηνεύσει τα πάντα στην ζωή μας και, ουσιαστικά, δεν διαφέρει σε τίποτα από την επιβληθείσα από τους Σήμιτες υλιστική κοσμοαντίληψη των ιδεολογικών εχθρών μας.


Το φαινόμενο της ύπαρξης των διαφόρων Εθνών είναι η πιο τρανή απόδειξη της μη υλιστικής δομής του Σύμπαντος. Όπως υπάρχουν διάφορα Έθνη, έτσι υπάρχουν και οι διάφοροι Θεοί τους. Μόνο με την έλευση του χριστιανισμού η απλή αυτή διαπίστωση τέθηκε (όχι τυχαία) υπό αμφισβήτηση. Οι πρόγονοι μας λέγανε: ότι γίνεται στην Γη, γίνεται και στα Ουράνια. Το Ελληνικό Έθνος στις μέρες μας θα χρειαστεί να παλέψει για την φυσική του επιβίωση. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να μην έχει αντίκτυπο στους φυσικούς προστάτες του, δηλ. στους Εθνικούς του Θεούς. Δείτε την φωτογραφία καλά : είναι αναμφίβολα απεικόνιση μιας μάχης. Όχι μόνο αυτό, αλλά πίσω από τον «ταύρο», σαν να διακρίνουμε και κάποιον «άγιο» του ιουδαιοχριστιανισμού (κάντε κλίκ εδώ) ; Όταν γράφαμε για αυτό το φαινόμενο στην Μόσχα, ελπίζαμε να υπάρξει κάτι αντίστοιχο ή κάποιος οιωνός και στην Πατρίδα μας, αλλά αυτό στην φωτογραφία είναι πέρα από την φαντασία μας. Είναι απλός εκπληκτικό.....




Οι Άριοι Θεοί , οι οποίοι περίπου από το 2 αιώνα π.Χ ευρίσκοντο σε μειονεκτική θέση στον παρειακό ζωδιακό κύκλο του Ιχθύς έναντι των σημιτικών θεοτήτων, έχουν ξυπνήσει για τα καλά με την έλευση του ευνοϊκού για τους Άριους ζωδιακού κύκλου του Υδροχόου. Τρανές αποδείξεις είναι η αποχριστιανοποίηση πολλών Άριων ανθρώπων (και η επανελλήνιση πολλών Ελλήνων) και το αναμφισβήτητο γεγονός ότι στο άμεσο μέλλων θα ζήσουμε κοσμικές αλλαγές στον πλανήτη μας.
Η χρονική στιγμή της ορατότητας του πολέμου που διεξάγον οι Θεοί μας στα Ουράνια με ξένους Θεούς, δηλ. ορατότητα την στιγμή της λαϊκής «αγανάκτησης» , σίγουρα δεν είναι τυχαία. Ίσος να αποτελεί σαφείς εντολή στους Ελλήνες Πολεμιστές για δράση ....
Η φωτογραφία αυτή, τραβηγμένη πάνω από ένα ιερό μέρος της Πατρίδας μας, όπως και μια άλλη σε μια άλλη χώρα των Άριων, στη Ρωσία, για την οποία είχαμε γράψει όχι τυχαία, μας δίνει κουράγιο και ελπίδα για το μέλλον της Λευκού Ανθρώπου και του Ελληνισμού και, το κυριότερο, μας γεμίζει με θάρρος και τόλμη.

Σημ: Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει περισσότερα για την ημέρα, για τις συνθήκες ή για οτιδήποτε άλλο που με την πρώτη ματιά μπορεί να φανεί ασήμαντο, να μας γράψει.
Οι Θεοί μας είμαι μαζί μας.

ΓΕΝ.ΕΛ.
http://polemosgenel.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου