Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!????

Ihsous 426609-îõë.jpgo  δωδεκάχρονος Ιησούς στο σπίτι του Πατέρα του.

41.Kαι κάθε χρόνο, κατά τη γιορτή του Πάσχα, οι γονείς του πήγαιναν στην Ιερουσαλήμ. 42.Όταν, λοιπόν, έγινε δώδεκα χρόνων, ανέβηκαν στα Ιεροσόλυμα, όπως το συνήθιζαν στη γιορτή. 43.Kι όταν πέρασαν οι μέρες κι επέστρεφαν πίσω, το παιδί, ο Ιησούς, παρέμεινε στα Ιεροσόλυμα χωρίς να το αντιληφτούν ο Ιωσήφ και η μητέρα του. 44.Eκείνοι, όμως, νομίζοντας πως βρίσκεται μέσα στην ομάδα των συνοδοιπόρων τους, διάνυσαν μιας ημέρας δρόμο αναζητώντας τον ανάμεσα στους συγγενείς και γνωστούς.,,,,,,,,,,,,,
45.Kι επειδή δεν τον βρήκαν, γύρισαν πίσω στην Ιερουσαλήμ γυρεύοντάς τον. 46.Έτσι, ύστερα από τρεις μέρες τον βρήκαν να κάθεται στο ναό ανάμεσα στους δασκάλους και να τους ακούει και να τους υποβάλλει ερωτήσεις. 47.Kι όλοι εκείνοι που τον άκουγαν έμεναν κατάπληκτοι με τη σύνεση και τις απαντήσεις του. 48.Όταν τον είδαν, λοιπόν, απόρησαν, και του είπε η μητέρα του: "Παιδί μου, γιατί μας το έκανες αυτό; Nα, κοίτα! O πατέρας σου κι εγώ με αγωνία στην ψυχή σε αναζητούσαμε". 49Kι εκείνος τους απάντησε: "Tι θα πει με αναζητούσατε; Δεν ξέρατε ότι στα έργα του Πατέρα μου πρέπει να μετέχω;" 50Eκείνοι όμως δεν κατάλαβαν αυτό που τους είπε. Τελικά ποιος είναι ο πατέρας του Ιησού ,και τι δεν κατάλαβαν ο Ιωσήφ και η Μαριάμ δεν τους τα εξήγησε καλά ο "άγγελος Κυρίου"??ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ??ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΩΣΗΦ!!Δείτε τι λέει η Μαρία παρακάτω!!Ύμνος της Παρθένου Mαρίας
46Tότε η Mαριάμ είπε:
"Δοξάζει η ψυχή μου τον Κύριο,
47.και βρήκε αγαλλίαση το πνεύμα μου στο Θεό, το Σωτήρα μου.
48.Γιατί έστρεψε το βλέμμα του στην ταπεινή του δούλη. Και να! από τώρα πια θα με μακαρίζουν όλες οι γενιές.
49.Γιατί μου έκανε πράγματα θαυμαστά ο Παντοδύναμος. Και είναι άγιο το όνομά του. Τι της έκανε της Μαριάμ ο Γιαχβέ??Και πως τα ξέχασε τόσο εύκολα!!
51.Kατέβηκε, λοιπόν, μαζί τους και ήρθε στη Nαζαρέτ και υπάκουε σ' αυτούς, ενώ η μητέρα του φύλαγε όλα αυτά τα πράγματα μέσα στην καρδιά της. 52.Στο μεταξύ, ο Ιησούς πρόκοβε σε σοφία και σωματική ανάπτυξη και χάρη μπροστά στο Θεό και στους ανθρώπους. Δηλαδή ο Ιησούς δεν γεννήθηκε σοφός διάβαζε για να γίνει σοφός!!Χριστιανοί τι σοϊ Θεός είναι αυτός που προσκυνάτε???

ΠΗΓΗ: http://apollonios.pblogs.gr/2011/12/erwthma-tha-mas-pei-kaneis-poios-einai-o-pateras-toy-ihsoy-ti-le.html#c869140c3712637?1323693316

Το ζήτημα που (συστηματικά) με απασχολεί, είναι το ασύστολο ψέμα, και η υποκρισία. Η συστηματική απόκρυψη της α- λήθειας = (άρση της λήθης).

Το (πρόβλημα μου), είναι τα παρα-μύθια = (παρά του λόγου του αληθινού), τα οποία κατασκευαστήκαν από άξεστους και αγραμμάτους και προοριζόταν για τους επομένους αγραμμάτους, μην έχοντας Νου. Οι σημερινοί "χριστιανοί" δεν γνωρίζουν καν τι εστί χριστιανισμός. Ότι επί αιώνες διώχτηκε μέχρις ιστορικού θανάτου ο Ελληνισμός, πολιτισμός, γραμματεία, παιδεία. Ότι μόνο στην Σκυθόπολη εσφαγιάσθησαν, 22.000.000 Ελλήνων από τους χριστιανούς, για να καταφέρουν να επιβάλουν την ξενόφερτη θρησκεία. Ο χριστιανισμός των χριστιανών που βασίστηκε στον Ιησού Χριστό, ο οποίος ποτέ δεν υπήρξε ΙΣΤΟΡΙΚΑ. Ο χριστιανισμός των χριστιανών ο οποίος στηρίχτηκε εξ' ολοκλήρου στην αρχαία Ελληνική γραμματεία, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ τα πάντα απ' αυτήν. Ποιανού ήταν η διδασκαλεία λοιπόν;; Το πνεύμα δεν έχει καμιά σχέση με τον χριστιανισμό διότι στερούταν πνεύματος καθώς αυτό ήταν προνόμιο των αρχαίων ημών πρόγονων. Όλα αυτά που ελέχθησαν στο παρα πέντε από τους αρχαίους.., ήρθαν και πέντε (μετά από αιώνες) να τα πουν (τάχα) οι χριστιανοί. Οι ξυπόλυτοι και αγράμματοι ψαράδες έγιναν οι φιλόσοφοι του χριστιανισμού και οι υπόλοιποι που τους ακολούθησαν θέλησαν να επιβάλουν τα θεόπνευστα λόγια τους, τα οποία δεν ανήκαν καν σ' αυτούς.

Οι αλήθειες βρίσκονται καλά κρυμμένες, και ο λόγος είναι προφανής. Έτσι και μάθουν τα πρόβατα = (άνθρωποι), που στηριχτήκαν οι ντεμέκ θεοπνευστίες των χριστιανών, θα το σκάσουν για πάντα από το μαντρί, στο οποίο αιώνες ολάκερους τους φυλούσαν οι καλοί βοσκοί = (παπάδες) εκεί μέσα. Και έπειτα τι θα γίνει με τις χιλιάδες των μαντριών;; = (εκκλησιών) Τι θα απογίνουν;; Εστιατόρια πολυτελείας, (που άρχισαν βέβαια να γίνονται στο εξωτερικό.., εδώ δεν ήρθε ακόμη αυτή η μόδα), καφετερίες, ή μπουζουξίδικα;; Ήδη οι μεγάλοι βοσκοί των μαντριών, κατάλαβαν τι πάει να γίνει και ήρθε ο *Ιταλός μεγαλοβοσκός στον δικό μας τον οικουμενικό (*Τούρκο), πρόσφατα, για να του προτείνει να ενώσουν τα μαντριά, γιατί τα πράγματα δεν πάνε πλέον κατ' ευχήν του Γιαχβέ. Και οι χιλιάδες των μαυροντυμένων τεμπέληδων ρασοφόρων, που θα πάνε να βρουν δουλειά με τέτοια ανεργία που μαστίσει την Ελλάδα και όχι μόνον;; Και έπειτα πως να ελέγξεις τον όχλο, που θα τα 'χει πάρει στο κρανίο, κατανοώντας την μεγάλη απάτη αιώνων σε βάρος του. Οι Έλληνες δεν είχαν καμιά ανάγκη εισαγόμενης θρησκείας. Είχαν την δική τους. Και δεν εννοώ τους δώδεκα Θεούς του Ολύμπου, γιατί δεν πίστευαν σ' αυτούς. Λάτρευαν έναν Θεό, Δημιουργό, Όλον Φως. Έναν Θεό που δεν τον φοβόταν γιατί Αυτός αγαπούσε τα δημιουργήματα του, όπως κάθε δημιουργός τα δικά του. Αυτός δε ο Δημιουργός, δεν ήθελε να γέννιουνται τα δημιουργήματα του ως δούλοι, να παντρεύονται ως δούλοι, και να πεθαίνουν πάλι δούλοι. Οι Έλληνες ποτέ δεν έσκυβαν το κεφάλι σ' Αυτόν, αντίθετα, το σήκωναν ψηλά κοιτώντας στον ουρανό μεμάτια ορθάνοιχτα και τα χέρια τεντωμένα για να τον ευχαριστήσουν για αυτά που τους προσέφερε.

Ας βάλουμε μια ιστορική τάξη όμως σε όλα αυτά..

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Μέσα στα κείμενα της αγίας γραφής έχουν γίνει πολλές πλαστογραφήσεις, προσθέσεις και αφαιρέσεις κειμένων και πολλών άλλων ειδών απάτες ενώ έχουν καταχωρηθεί τερατώδη ψέματα προκειμένου να φτιάξουν ένα μυθικό θεό.
Στα ιερά κείμενά έχουν επέμβει αυτοκράτορες, πάπες, πατριάρχες, επίσκοποι και καλόγεροι και κατοχύρωσαν τα ιερά ψέματα με σφαγές και βασανιστήρια, με την ιερά εξέταση, με συγχωροχάρτια, με διωγμούς και αφορισμούς, επιβάλλοντας την εβραϊκή μυθολογία για θρησκεία των Ελλήνων.
Όλες οι ιστορικές πηγές αγνοούν τον Χριστό, ο οποίος αναφέρεται μόνο από την Καινή Διαθήκη, η οποία περιφρονεί κατάφορα την ιστορία και θεοποιεί το ψέμα.
Το 1967 καταμετρήθηκαν 5.236 διαφορετικά χειρόγραφα της Ελληνικής Καινής Διαθήκης που τα έγραψαν κατά κανόνα ιερωμένοι και τα διόρθωναν κατά βούληση.
Ο άγιος Ιερώνυμος κατηγόρησε τον Ρουφίνο για πλαστογραφία και βιβλική απάτη.
Ο επίσκοπος Ιεροσολύμων Ιωάννης, κατηγόρησε τον άγιο Ιερώνυμο για πλαστογραφία.
Για πλαστογραφία κατηγορήθηκε και ο Κλήμης Αλεξανδρείας.
Ο επίσκοπος Αντιοχείας Ευστάθιος κατηγόρησε τον Ευσέβιο Καισαρείας για πλαστογραφία του δόγματος της Νικαίας.
Ο μεγαλύτερος πλαστογράφος ήταν ο κατασκευασμένος άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης που αμφισβητείται σαν ιστορική προσωπικότητα.

Ο ιστορικός Χριστός δεν υπάρχει. Είναι δημιούργημα της ιερατικής μυθοπλασίας και της ευπιστίας των οπαδών του. Η επιχειρούμενη τεκμηρίωση της ιστορικότητας με τις προφητείες της Π. Διαθήκης είναι μια αστεία προσπάθεια των ιερωμένων πλαστογράφων, που επιχειρούσαν να συνδυάσουν τα ασυνδύαστα. Οι άγιοι ιεράρχες πρέπει πλέον να προσκομίσουν πειστικές αποδείξεις ιστορικότητας του Χριστού· η περίοδος χάριτος των δύο χιλιάδων ετών τελείωσε. Ο παραμερισμός της ιστορίας, και της επιστήμης για να δεχτούμε σαν υπαρκτό, τον ανύπαρκτο Χριστό, κράτησε πολύ. Συντηρήσαμε τον χριστιανισμό μέχρι σήμερα από αφέλεια, γιατί πήραμε στα σοβαρά τα παραμύθια του ιερατείου. Είναι καιρός να σοβαρευτούμε.

Αν ο Χριστός ήταν γιος θεού όπως ισχυρίζεται η εκκλησία, γιατί δεν ανοίγει τις βιβλιοθήκες του Ποντιφικού Βιβλικού Ινστιτούτου του Βατικανού [1.000.000 βιβλία και 7.000 πάπυροι], του Βιβλικού Ινστιτούτου των Ιεροσολύμων, τις βιβλιοθήκες του Σινά, του Αγίου Όρους, και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, για να διαβάσουν οι πιστοί την αλήθεια, να ενισχυθεί η πίστη τους και να πειστούν οι άπιστοι και οι αλλόθρησκοι;


Ο πρώτος που αμφισβήτησε την ιστορική ύπαρξη του Χριστού ήταν ο φιλόσοφος Πορφύριος, και σε νεότερες εποχές ο Γάλλος ιστορικός Φρανσουά Μπονέ το έτος 1791 και ο συμπατριώτης του ιστορικός Σάρλ Φρανσουά Ντιμπουά το 1794. Αμφισβήτησαν με τεκμήρια την ιστορικότητα του Χριστού και απεφάνθησαν ότι: «Δεν μπορεί να δοθεί καμία ιστορική αξία στα ευαγγέλια».

Ο Γάλλος Βολτέρος απέρριπτε κάθε περίπτωση ιστορικότητας του Χριστού.
Για τον Χριστό, δεν υπάρχει καμία αναφορά από τους ιστορικούς της εποχής του, Φίλωνα, Ιώσηπο, Σουετώνιο, Σενέκα, Πλίνιο, Τάκιτο, Δίωνα Χρυσόστομο, και πολλούς άλλους, που αγνοούν τελείως την ύπαρξή του. Επομένως σαν ιστορική προσωπικότητα δεν υπάρχει, και αν υπήρξε πρέπει να ήταν ένας ασήμαντος ανθρωπάκος που δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του, ή ήταν ένας από τους πολλούς ανώνυμους μεσσίες.
Ο εβραίος ιστορικός Φίλων ο Αλεξανδρεύς, που έζησε στα χρόνια του Χριστού των Ευαγγελίων και αναφέρεται συχνά στον Πιλάτο, δεν κάνει καμία αναφορά για τη σταύρωση του Χριστού· τον αγνοεί τελείως.
Ο Ιούστος από την Τιβεριάδα συμπατριώτης του Χριστού, δεν γνωρίζει τίποτε γι' αυτόν και τα θαύματά του, αν και το έργο του αρχίζει από την εποχή του Μωυσή και τελειώνει το 70 μ.Χ.
Ο Ιώσηπος ή Φλάβιος Ιωσήφ, εβραίος ιστορικός (37-105μ.Χ), σύγχρονος του Παύλου αλλά νεότερος αυτού, αγνοεί τον Χριστό, πλην όμως αναφέρει δέκα διαφορετικούς Γεσού. Οι χονδροειδείς προσθήκες στα κείμενα του Ιώσηπου, έγιναν από τον Ευσέβιο, ο οποίος πρώτος τις παρουσίασε και δεν διστάζει να μας πει ότι, «Η φρουρά του τάφου του Χριστού ήταν 30 ρωμαίοι στρατιώτες και 1000 εβραίοι». Οι παλαιότεροι και σύγχρονοι ιστορικοί θεωρούν εξωπραγματικό τον αριθμό και κατηγορούν τον Ευσέβιο για επαίσχυντη παραχάραξη της ιστορίας.

Ο Φλάβιος Ιωσήφ είναι πολύ απαξιωτικός με τους μεσσίες, τους οποίους ονομάζει ληστές και απατεώνες, που ευθύνονται για την παρακμή της Ιερουσαλήμ. Γράφει μάλιστα ότι την ίδια εποχή υπήρχαν πάρα πολλές συμμορίες και πάρα πολλοί μεσσίες, που ξεπερνούσαν τους εξήντα ένα. Όλοι ήτανεπαγγελματίες θαυματοποιοί, ελευθερωτές και απατεώνες που μάστιζαν την κοινωνία. «Αυτοί οι πλάνοι και απατεώνες που ισχυρίζονται ότι είναι ταγμένοι από τον θεό, σκοπό είχαν να κάνουν επαναστατικές αλλαγές, παρακινώντας τον όχλο να ενεργεί σαν δαιμονισμένος, οδηγώντας τον στις ερημιές, με την υπόσχεση ότι εκεί ο θεός θα τους έδινε σημάδια της επερχόμενης ελευθερίας». (Ιώσηπος Ιουδαϊκοί Πόλεμοι 135).

Το χωρίο του Ιώσηπου περί του «Σοφού Ιησού» στις «Ιουδαϊκές Αρχαιότητες» (Κεφ.28,3), απορρίπτεται σαν μεταγενέστερη παρεμβολή, γιατί στο πολύ αρχαιότερο αντίγραφο του κειμένου, που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Βατικανού, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο πρόσωπο του Χριστού.
Ο χριστιανισμός την εποχή του Ιώσηπου ήταν τελείως άγνωστος, γιατί δεν υπήρχε. Οι άγιοι πατέρες δεν φρόντισαν ούτε καν να συμφωνήσουν τις ψευδολογίες τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αυτό το ιστορικό εξάμβλωμα που το ονόμασαν εκκλησιαστική παράδοση.
Ο Ρουφίνος, χριστιανός επίτροπος του ανήλικου αυτοκράτορα Αρκάδιου και ουσιαστικός κυβερνήτης της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (350-420 μ.Χ.), κτηνώδης και διεφθαρμένος κατά τους ιστορικούς, είναι ο πιο αδίστακτος πλαστογράφος των ιερών κειμένων. Στο έργο του «ο Πρίγκιπας» (De Princi).γράφει: «Κάθε φορά που συναντούσα μέσα στο πρωτότυπο Ελληνικό κείμενο των ευαγγελίων ένα σκανδαλώδες εδάφιο, το μίκραινα, το διασκεύαζα ή το αφαιρούσα τελείως, ώστε ο αναγνώστης να μην συναντάει τίποτα που να προκαλέσει τον κλονισμό της πίστης του»
Για τους άγιους πατέρες και τη θεοπνευστία των γραφών, παραθέτω απόσπασμα από επιστολή του Πάπα Βενέδικτου ΙΔ' προς τον R.P. Montfaucon.
«Με κατηγορούν συχνά ότι διατηρώ φιλολογικές σχέσεις με τον Τάσιο, τον Δάντη και τον Αριστοτέλη. Αλλά οι κατήγοροί μου δεν μπορούν να καταλάβουν, πως τ' αναγνώσματα αυτά είναι για μένα σαν ένα ευχάριστο ρόφημα, που με βοηθάει να χωνέψω τις χοντροκομμένες ανοησίες των πατέρων της εκκλησίας. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι μεγάλοι αυτοί ποιητές μου φωτίζουν το πνεύμα και με κάνουν πιο ανεκτικό απέναντι στις ασυναρτησίες της θρησκείας».
Αλλά και ο Πάπας Λέων Γ χαρακτήριζε τον χριστιανισμό ως «Ασυνάρτητο μύθο».
Το μεγάλο ερώτημα είναι, γιατί ξεχάστηκε ο Χριστός μετά τη σταύρωση και την ανάσταση και τον θυμήθηκαν δύο αιώνες αργότερα το 180-200 μ.Χ. με την εμφάνιση των ευαγγελίων; Αν ο Χριστός ήταν υπαρκτό πρόσωπο θα ξεχνιόταν;
Ο Χριστός ειδοποιεί τους μαθητές του ότι θα τους πλησιάσουν άνθρωποι που θα κάνουν τα ίδια μεγάλα θαύματα όπως και αυτός, «Τέρατα και σημεία για να πλανέψουν τους Εκλεκτούς». Γιατί όλοι οι άλλοι θα είναι κακοί και αγύρτες και όργανα του σατανά και τα θαύματά τους ψεύτικα;
Ποιος άλλος εκτός από το ιερατείο μας βεβαιώνει ότι ο Χριστός έκανε τα θαύματά του με τη βοήθεια του θεού;
Ή θα πρέπει να θεωρήσουμε όλους γιους του θεού ή να θεωρήσουμε και τον Χριστό έναν κοινό θαυματοποιό αφού έκανε τα ίδια θαύματα που έκαναν και οι άλλοι. Οι ευαγγελιστές γνώριζαν για τα θαύματα του Απολλώνιου που ήταν πασίγνωστος σε όλη τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία και προειδοποιούν τους οπαδούς τους να μην τον ακολουθήσουν. Ο Απολλώνιος αποτελούσε το Ελληνικό αντίπαλο δέος τουχριστιανισμού, και γι' αυτό ανησυχούσαν.

Το ιερατείο επικαλείται επίσης το εβραϊκό Ταλμούδ για την ιστορικότητα του Χριστού. Καλά θα κάνουν να μην το επικαλούνται γιατί αν δεχτούμε το Ταλμούδ σαν αληθινό, θα πρέπει να δεχτούμε και όλα όσα γράφει για τη γέννηση και την καταγωγή του.
 Και η συνέχεια στα παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου