Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αστυνομικός προειδοποιεί για «γεγονός» τον Οκτώβριο του 2012 στον Alex Jones




Αυτή η κλήση είναι από την Κυριακή 24 Ιούνη στην εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς στο ραδιόφωνο. Ο Jones ανακοίνωσε στην εκπομπή του ότι θα επιθυμούσε να λάβει κλήσεις από τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων ή της αστυνομίας. Ένας άνθρωπος που προσδιορίζεται ως ένας αστυνομικός και ονομάζετε «Τζιμ» κάλεσε για να αναφέρει κάποιες αναπάντεχες πληροφορίες.


Μας έχουν πει ότι τον Οκτώβριο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα γεγονός που θα απαιτήσει από εμάς να υποστήριξουμε σε εδάφος και αέρα,σε συνδυασμό με στρατιωτική  δύναμη.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης ο Τζιμ συναντά το πάθος, της ειλικρίνειας και κλονίστηκε πολύ από τις πληροφορίες που ο ίδιος προσπαθεί να μοιραστεί. Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα,ο Jim παίρνει την σκυτάλη και ο ίδιος προσπαθεί να μεταφέρει την εκτίμησή του για το τι Alex Jones που προσπάθησε με την άποψη του να ξυπνήσει τους ανθρώπους στην προσπάθεια να σώσει τη Δημοκρατία από τα νύχια των δυνάμεων που επιδιώκουν να την καταστρέψουν. Τώρα, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, ο Jim καταλήγει λέγοντας: Άλεξ αυτή η χώρα είναι νεκρή.

Εντάξει, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, αλλά τον Οκτώβρη θα ήταν σωστό για την οικονομική κατάρρευση, ή ίσως έχει να κάνει με το Ισραήλ-Ιράν: Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες έχουν από καιρό συμφωνήσει ότι το «γλυκό σημείο» για την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν θα είναι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο ακριβώς λόγω του χρονοδιαγράμματος των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του κύκλου, αλλά αυτό είναι καθαρά θεωρητικό. Με όλο το στρατιωτικό υλικό που βλέπουμε με ελικόπτερα και πολεμικά αεροπλάνα στον αέρα σε εξέλιξη,αυτή η δραστηριότητα και οι σημειώσεις της ουσιαστικής εφαρμογής του νόμου,τους αφήνει να εννοηθεί ότι πρέπει να προετοιμαστούν για να είναι "φύλακες".
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου