Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σχέδιο Αχιλλέας




Ήταν το λινκ ενός φίλου στο chatbox που με οδήγησε στο κείμενο που αναδημοσιεύω παρακάτω. Διαβάζοντας αυτό ζήτησα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο και διαπίστωσα πως διαπνέεται από τις ιδέες και τους στόχους που έβλεπα και εγώ ως τις πιο κατάλληλες για το μέλλον της ανθρωπότητας και την μεγάλη Αλλαγή. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο μόνος τρόπος, όμως όπως δείχνουν οι καιροί, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν πως η ομαδικότητα και η συμπαράσταση ανθρώπου προς άνθρωπο, όπως και ο σεβασμός στη φύση, είναι τελικά ο
δρόμος προς το πέρασμα σε μια εποχή αρμονίας. Σίγουρα δεν θα συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη - οι συνήθειες και οι τρόποι σκέψης που πέρασαν στην ανθρωπότητα εδώ και αιώνες για χάρη διαφύλαξης του 'συστήματος' που την κρατά υποταγμένη, θέλουν το χρόνο τους να γίνουν παρελθόν...

Όμως οι αλλαγές ήδη συμβαίνουν και παντού γύρω μας βλέπω με χαρά να ανθίζει η ομαδικότητα και οι εναλλακτικές λύσεις που θέλουν τον άνθρωπο να πατά στα πόδια του ελεύθερος. Η πιο σημαντική πληροφορία του σχεδίου Αχιλλέας θαρρώ πως συνοψίζεται στο γεγονός πως ΔΕΝ προτείνει την αντί-δραση και την εναντίωση υπό μορφήν πολεμικής στο σύστημα (αφού αυτό έχει τεράστια δύναμη και πολύ εύκολα συντρίβει τέτοιες τακτικές), αλλά το να "σπάσει" κανείς ως γρανάζι εντός του συστήματος, ώστε να μην αποτελεί πλέον "λειτουργικό" εξάρτημα του...

Διαβάστε το πρώτο αυτό κείμενο... και θα τα πούμε ξανά σχετικά, μιας και ακόμη και δίχως να γνωρίζουμε τίποτε σχετικά με το Σχέδιο αυτό, πολλοί άνθρωποι από καιρό είχαμε επιλέξει ανάλογη πορεία. Οι σύλλογοι και οι συνεταιρισμοί, οι ομάδες, αλλά ακόμη και η κοινότητα Creating Our Reality κάνουν πράξη ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία: ΕΜΕΙΣ δημιουργούμε την πραγματικότητα μας...

Επίσης μου κέντρισε το ενδιαφέρον καθώς και εγώ είχα σχηματίσει μια παραπλήσια εικόνα για το Zeitgeist, που είναι βασικό στοιχείο του κειμένου παρακάτω, μιας και η αρχική τους ιδέα, να συγκεντρώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ιδέες για το πως να αλλάξει ολόκληρο το σύστημα πολιτισμού εντός του οποίου ζούμε, γρήγορα αντικαταστάθηκε με το σχέδιο που ήδη είχαν έτοιμο: το Venus Project...

Ας δούμε όμως τι λέει ένα από τα μέλη της ομάδας για το Σχέδιο Αχιλλέας:


Zeitgeist III vs Αχιλλέας = 0-1 Μια πολύ πολύ παράξενη ιστορία
Θα σας μιλήσω για μια πολύ παράξενη ιστορία που εξελίσσετε στην Ελλάδα τα τελευταία 11 χρονιά.Μη τηρώντας λόγους μυστικότητας αλλά γνωρίζοντας ότι θα δικαιολογηθώ απόλυτα από όσους γνωρίζουν!
Το 1999 στην Ελλάδα εκδόθηκε ένα βιβλίο το οποίο είχε τον τίτλο "Ο δρόμος του τρελού" και μοιράστηκε επιλεκτικά σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μετά από την αποδοχή των πληροφοριών μπορούσαν να...... συμμετέχουν σε μια ομάδα που ονομαζόταν "Ψίθυροι".
Το βιβλίο αυτό το παρουσίαζε σε διάφορες συναντήσεις ανά την Ελλάδα ένας άνθρωπος που ονομαζε τον Εαυτό του Αχιλλέα. Το βιβλίο είχε μαζί του ένα cd που έπρεπε κάποιος να ακούσει μαζί με το διάβασμα όπως και έναν σφραγισμένο πάπυρο με σφραγίδα από βουλοκέρι που έπρεπε να σπαστεί μόνο από όσους διαβάζοντας την πληροφορία δεχόντουσαν να ακολουθήσουν το σχέδιο - σύστημα που συνιστούσε όλη η ιδεολογία.
Παρακολούθησα αρκετές παρουσιάσεις του Αχιλλέα. Γιατί αρχικά μου είχε κάνει εντύπωση πως ενας άνθρωπος είχε αφιερώσει την ζωή του για να αφυπνίσει μιλώντας για καταστάσεις και γεγονότα μελλοντικά σε έναν κόσμο που ούτε κατά διάνοια μπορούσε να φανταστεί οτι μπορεί σε αυτήν τη ζωή να τα ζήσει. Φανταστείτε οτι το 2000 στην Ελλάδα το μόνο που μας ένοιαζε ήταν αν η μετοχές μας σήμερα θα κλειδώσουν στο 8% .
Στις παρουσιάσεις του Αχιλλέα άκουσα και έμαθα οτι ακριβώς συμβαίνει σήμερα!!! Έμαθα οτι λένε σήμερα ολα τα νέα κύματα πληροφορίας οπως π.χ κίνημα zeitgeist. Όπως βέβαια και πληροφορίες πχ πτώση των διδύμων πύργων προτού συμβούν με ακρίβεια χιλιοστού.
Έχασα τα ιχνη του Αχιλλέα περίπου το 2004 λιγο πριν την Ολυμπιάδα και θυμάμαι την τελευταία απάντηση που μου είχε δώσει στην ερώτηση μου αν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες . Μου είχε πει τότε " δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν θα είναι οι τελευταίοι που γίνονται αλλα πιστεύω οτι είτε αυτοί ειτε οι επόμενοι αγώνες πρέπει να είναι οι τελευταίοι που θα ολοκληρωθούν!!!!!!
Το αναφέρω αυτο γιατί είναι ανατριχιαστικό και οδυνηρό στο πόσο αυτός ο άνθρωπος είχε προ δει το άμεσο μέλλον μας και ελπίζω σε αυτή την τελευταία του απάντηση να έχει πέσει έξω , έστω μια φορά για την εξαίρεση του κανόνα.Στην συνεχεία του άρθρου θα αναφέρω και άλλες πληροφορίες απο τον Αχιλλέα αλλά τώρα πρέπει να προχωρήσω στην μετά Αχιλλέα πορεία μου που με έχει φέρει σήμερα να γράφω αυτο το άρθρο.
Μέχρι και το 2010 ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές είχα φέρει στο μυαλό μου και στην γλωσσά μου το όνομα Αχιλλέας. Κάθε φορά που στα χρονιά που περνούσαν συνέβαινε το επόμενο στάδιο η βήμα που μας ειχε πει ξανά βρισκόμουν στην σφαίρα του μαγικού στην σφαίρα του φανταστικού και μιλούσα παντού για την ιστορία του. Μετα απο λίγο με παρέσερνε πάλι η μπάλα της καθημερινότητας μου και του αγώνα για το πλαστό όνειρο που κυνηγούσα όπως όλοι μας.
Ώσπου κάποια στιγμή είδα το πρώτο zeitgeist...και πραγματικά εντυπωσιάστηκα και κάπου μεσα μου πίστεψα οτι βρήκα ξανά τον Αχιλλέα ... ήθελα μεσα μου να πιστεύω οτι αυτή την πληροφορία και ολο αυτό το έργο μονο αυτός μπορούσε να το βγάλει...αλλα απο την αλλη ερχόταν στο μυαλό μου αυτο που μου ειχε πει.."Κάποια ήμερα σύντομα τα "αφεντικά" σου θα παρουσιαστούν σαν σύμμαχοι ωστε να κατορθώσουν να ηγηθούν στην νεα τάξη , πάντα θα φοβούνται μήπως χάσουν το καζάνι που ολους μας μαγειρεύουν και θα κάνουν τα πάντα για αυτο".Ετσι κράτησα πισινή και παρακολουθούσα το ξαφνικό απίστευτο κυμα νεας πληροφορίας που ειχε γεννηθεί μέσα σε μια μέρα.
Αναρωτήθηκα μετά απο αυτό ποιος άραγε χρηματοδότησε την προσπάθεια zeitgeist αλλά δεν βρήκα άκρη στις έρευνές μου. Αναρωτήθηκα ακόμα πως έγινε μια τέτοια τεραστία επιτυχία οταν ολα αυτά που αναφέρονται στο πρώτο αλλα και στο δεύτερο zeitgeist είναι πάρα πολλα χρόνια γνωστά στους κύκλους ερευνητών ...με απλα λογία οι ψαγμένοι γνώριζαν αυτές της πληροφορίες δεκαετίες τώρα...Ποιος μοχλός και ποιο γρανάζι - κανάλι κατόρθωσε τόσο μεγάλη απήχηση σε κάτι που ήταν ήδη γνωστό?
Δεν άργησε ο καιρός και ήρθε και το 2010 η αρχή της επίθεσης προς την Ελλάδα και κατά επέκταση κατά της ανθρωπότητας,αν αναρωτιέστε αν το γνώριζα απλά θα σας πω ναι με απολυτή ακρίβεια, απο που .πως ,ποτε με ποιο τρόπο ,ΟΛΑ.Ο Αχιλλέας σε ολες του τις ομιλίες ανάφερε μερικά κομματια ξανά και ξανά .Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γεγονός σε ένα σπίτι στα βόρεια προάστια που έτυχε κάποιοι να φέρουν έντονες αντιρρήσεις σε ολα οσα ακούγανε, ο Αχιλλέας ειπε¨"Μακάρι ολη αυτή την αμφισβήτηση κάποια στιγμή και οχι πολύ αργά να την δείξετε και σε αυτους που θα σας στερήσουν το χρήμα , τον χρόνο και την αξιοπρέπεια σας γιατί δεν ειναι καθόλου μακρυά η στιγμή που θα δουλεύετε χωρίς ασφάλιση και χωρίς ωράριο . Ελπίζω τότε να θυμηθείτε οτι σας είπα σήμερα και να καταλάβετε μια και καλή οτι ο εχθρός σας είναι ο ίδιος ο πόθος σας για αυτόν...Οσο κυνηγάτε το χρήμα και ασχολείστε να συντηρείται το σύστημα της σκλαβιάς σας τόσο πιο σίγουρα οδηγήστε να γίνετε μάρτυρες της εξόντωση σας!'
Έφθασε λοιπόν το 2010 και εγώ σαστισμένος ενω γνώριζα αλλα δεν ήθελα να το χωνέψω άρχισα σαν τρελός να αναζητώ τον Αχιλλέα .. ρώτησα παλιούς φίλους και γνωστούς και τελικά έμαθα την ιστορία που είχα χάσει απο τότε. Μια ιστορία πολυ βαριά αλλά που δεν θα ειπωθεί εδώ!.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αλλά δεν τα κατάφερα μέχρι που είδα στο youtube ena video (http://www.youtube.com/watch?v=2_c7QzuYXN4) ανατρίχιασα γιατί ξέρω πια γιατί μιλάει και γύρισα τον κόσμο ανάποδα και τελικά ήρθα σε επαφή με την ομάδα στο Σχέδιο Αχιλλεας. Την ομάδα οχι τον Αχιλλέα!
!



Κάνω μια παύση εδω και ανοίγω ενα νεο θέμα (ακολουθώ την εκπαίδευση "χωρίς σειρά" του Αχιλλέα)
Προχθές ανακάλυψα στο ιντερνέτ το zeitgeist III με Ελληνικούς υποτίτλους αλλα λόγω μεγάλου φόρτου κατάφερα να το δω μόλις χτες.
Είδα λοιπόν ενα τελειωτικό μήνυμα και ενα σχέδιο . Είδα πάλι όμορφη πληροφορία, ωραία δοσμένη ώστε να είναι ευκολοχώνευτη και μια προσεγγίσει στο τι θα μπορούσε να γίνει για να υπάρχουμε αρμονικά οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη. Άλλα για πρώτη φορά διέκρινα μερικά κενά και μάλιστα μεγίστης σημασίας. Αυτό που τελικά ειναι το σχέδιο zeitgeist είναι μια λύση η οποία θα δημιουργηθει όταν πια φτάσει ο κόσμος μας στην καταστροφή. Είναι ενα σχέδιο το οποίο ούτε οι ίδιοι είναι σίγουροι αν ποτέ μπορέσει να επιτευχθεί μιας και η αντίδραση της εξουσίας παίζει το πιο δυνατό ρολο. Όπως λέει και στο τέλος ο δημιουργός του σχεδίου "δεν είμαι σίγουρος ότι τίποτα από όλα αυτά μπορεί να επιτευχθεί μιας και οι εξουσιαστές είναι ικανοί να καταστρέψουν τον κόσμο φτάνει να μην χάσουν τον τρόπο ζωής και δύναμης τους"
Ενα ακόμα θέμα που μου άφησε κενό είναι το θέμα της συγχώρεσης και δεν εννοώ την συγχώρεση όπως την αναφέρει το zeitgeist αλλά εννοώ την συγχώρεση μεταξύ των ανθρώπων , δηλαδή πως αν ξαφνικά ενα κομματι ανθρώπων φέρει την μεγάλη αλλαγή και δημιουργήσουν την νέα κοινωνία ώστε να ζουν σε πόλεις σαν και αυτές που αναφέρει το zeitgeist,πως θα συχωρέσουν ο ένας τον άλλο,αφου είναι γνωστό ότι σε όλη την ιεραρχία από την κορυφή ως τον πάτο ο άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε άνθρωπο,πως θα βάλω εγώ μέσα στην πόλη της ειρήνης και της ισότητας των συνάνθρωπο που με έκλεψε στην παλιά κοινωνία? που με εκμεταλλεύτηκε και μου στέρησε έστω και αυτή την ψεύτικη ελευθεριά που ζούμε σήμερα? και πάνω από όλα του αξίζει να είμαστε μαζί όταν αυτός κοιτούσε να με εκμεταλλευτεί και εγώ κοιτούσα να φτιάξω την κοινωνία του αύριο? 
Αρα πάλι δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνία ισότητας αλλά στην πραγματικότητα και με μαθηματική ακρίβεια σύγκρουση γιατί όσο είμαστε μέσα στην φάρμα τους πάντα κάποια άλλα ζώα σαν και εμάς θα υπερασπίζονται την καλύτερη θέση στον στάβλο, αρά μεταξύ μας θα γίνει πάλι η σφαγή και τα μεγάλα αφεντικά δεν θα τα πειράξει κανείς και ίσως με αυτό το σχέδιο να είναι και οι αρχιτέκτονες των πόλεων . (Για οποίον δεν ε χει δει το zeigeist III τα παραπάνω μπορεί να ακούγονται ακαταλαβίστικα , δείτε το εδώ....)
Ξαναγυρίζω στον Αχιλλέα και γράφω πλέων για να δικαιολογήσω τον τίτλο αυτού του άρθρου. Πλησίασα την ομάδα Αχιλλέας και από τότε ενημερώνομαι καθημερινά με νέα πληροφορία , μου δόθηκε το δικαίωμα ανοικτά να "διαφημίζω" το βίντεο και να δηλώνω στήριξη στο σχέδιο Αχιλλέας και το κάνω ,αν δείτε σε πολλά σημεία στο κατοχικα νέα όπως και στο βίντεο που έχουμε σηκώσει δηλώνουμε ότι στηρίζουμε 100% το σχέδιο Αχιλλέας. Άλλα ποιο είναι τελικά το σχέδιο Αχιλλέας, από την ομάδα Σχέδιο Αχιλλέας μου δόθηκε άδεια όπως και σε όλους όσους συμμετεχουν να προσκαλούμε σε κλειστό μπλοκ ανθρώπους εμπιστοσύνης μας για να ενημερωθούν για το σχέδιο Αχιλλέας.
Εδω είναι που κάμπτω λίγο τους κανόνες μιας και ποια το βλέπω επιτακτικό και αρχίζω και μιλώ με αυτό το άρθρο ανοικτά και προσκαλώ ανοικτά και άλλους να ενημερωθούν για το σχέδιο Αχιλλέας.
Αν θέλετε να ενημερωθείτε στείλτε μήνυμα στο sxedioachilleas@gmail.com και πείτε στην ομάδα ότι θέλετε να ενημερωθείτε.
Γιατί λοιπόν λέω στον τίτλο zeitgeist vs Αχιλλέας = 0-1
Πρώτον γιατί ο Αχιλλέας με την πληροφορία του κατάφερε πάλι να με ενημέρωση πρώτος.
Δεύτερων γιατί αυτά που έλεγε 11 χρονιά πριν σήμερα κάποιοι προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν και να δημιουργήσουν παγκόσμια κινήματα..(Γνωρίζω οτι ο εμπνευστής του zeitgeist και αυτός χρονιά λέει ότι πρέπει να αλλαξει το σύστημα αλλά δεν γνωρίζω τι κρύβετε από πίσω του)
Τρίτον γιατί το σχέδιο Αχιλλέας είναι ετσι δομημένο ώστε να αναγκάσουμε τους εξουσιαστές να εγκαταλείψουν την μάχη και οχι να την κάνουν για να καταστρέψουν τον κόσμο και μετά οποίος μείνει να μπει σε πόλεις ειρηνικές και ισότιμες εμενα αυτό μου θυμίζει αλλά κόλπα!!!!
Τετάρτων γιατί η ηθική ο στόχος και υλοποιήσει του σχεδίου Αχιλλέας δεν επαναπαύεται στο τι τελικά έρχεται, σίγουρα ερχεται ε άρα αφού έρχεται ας το εκμεταλλευτούμε!!! αλλά πολεμά στο να εμποδίσει την συνέχεια σπατάλης σε ζωή και χρόνο!!
Και ακόμα πολλά για τα οποία δεν θέλω να αναφέρω για να μην "τεντώσω" την επιείκεια αυτών που σε λίγο θα με επιπλήξουν.
Υ.Γ Το μονό που θέλω να πω είναι ότι το να σκέφτεσαι και να ενεργείς χωρίς σειρά είναι πανέμορφο σας ευχαριστώ που με εκπαιδεύσατε!!!

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου