Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ? - ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ




Ο H5N1 ιος της γρίπης, στον οποίο οι υπουργοί υγείας κάνουν την προπαγάνδα τους σε όλο τον κόσμο εδώ και  χρόνια για να δημιουργήσουν τον πανικό και το φόβο, είναι το θέμα ενός νέου έργου της βιοτεχνολογίας που αφορά τα γενετικά τροποποιημένα (ΓΤ) κοτόπουλα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Guardian , οι χειριστές της γεννετικής έχουν αναπτύξει μια γενετικά τροποποιημένη ποικιλία κοτόπουλου, που
ισχυρίζονται ότι δεν είναι σε θέση να μεταδώσει τη γρίπη των πτηνών σε άλλα πτηνά.
Για την εργασία τους, ο Laurence Tiley, ένας μοριακός ιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο, και οι συνεργάτες του, εγχύουν μια σύντομη φουρκέτα του γονιδίου RNA σε έμβρυα κοτόπουλου που έχουν παράγει τεχνητά, η Guardian το περιγράφει ως "δόλωμα" μορίου στα κύτταρα των πουλιών ».
Αυτό το δόλωμα μορίου, στη συνέχεια το πήραν από τον ιό της γρίπης των πτηνών, που ενσωματώνεται, αντί του δικού του γενετικού υλικού, στην γενετική γραμμή του ιού », εμποδίζοντάς τον να αναπαραχθεί και να διαδωθεί.

Ακόμα και οι δημιουργοί των Frankenbirds »παραδέχονται ότι το πείραμα της επιστήμης τους προορίζεται αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς, και όχι για ανθρώπινη κατανάλωση.
Το θέμα είναι, οι ακούσιες συνέπειες μιας τέτοιας έρευνας ποιούς αφορά;

Δεν υπάρχει τίποτα ιερό, με άλλα λόγια, όταν πρόκειται για πράγματα που τα έχουν αφήσει στη φυσική τους μορφή, κάθε ζωντανό ον και οργανισμός πλέον θεωρείται ότι είναι «εσφαλμένος» και στην ανάγκη της γενετικής διόρθωσης. Οι απαντήσεις στην πρόληψη της γρίπης είναι δικαίωμα μας.

Η βιταμίνη D, τα θεραπευτικά μανιτάρια, η aloe vera, το σκόρδο, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, το λάδι ρίγανης, - είναι μερικές μόνο από τις πολλές φυσικές ενώσεις που διαθέτουν ισχυρή ανοσοποιητική-τόνωση για την καταπολέμηση της γρίπης.
Γιατί οι ερευνητές δεν ξοδεύουν περισσότερο χρόνο για να ερευνήσουν αυτές τις φυσικές λύσεις για την ασθένεια και όχι την παραποίηση με τα σχεδιαγράμματα της ζωής σε κάθε ευκαιρία που παίρνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου