Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η απάτη του ΔΝΤ και των τραπεζών: το βίντεο που πρέπει να δει κάθε Έλληνας


Θεωρίες συνομωσίας: το βίντεο που πρέπει να δει κάθε Έλληνας


Δείτε το βίντεο που σαρώνει στο YouTube και συγκεντρώνει όλες τις θεωρίες συνομωσίας για την πλεκτάνη σε βάρος της Ελλάδας.


Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι θεωρίες συνομωσίας που έχουν γίνει σε βάρος της Ελλάδας έχουν μια βάση αλήθειας. Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.


Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων και bloggers.

Tο βίντεο μας εξηγεί τις θεωρίες συνομωσίας σε βάρος της Ελλάδας που έστησε το ΔΝΤ και οι τράπεζες. Στήθηκε ένα ολόκληρο ψεύτικο σκηνικό σχετικά με την δήθεν χρεοκοπία της Ελλάδας και την φυγή απο την ΕΕ. Αυτό το κλίμα φόβου οδηγούσε συνεχώς σε αύξηση των spreads και επομένως αύξηση στα κέρδη των τραπεζών.

Στη συνέχεια ανακαλύπτουν νέα χρέη και επιβάλλουν νέα μέτρα στον ελληνικό λαό. Έρχονται και δανείζουν λεφτά επιβάλλοντας ταυτόχρονα μεγάλα επιτόκια τα οποία είναι αδύνατο να αποπληρωθούν. Στην ουσία τα κέρδη του ΔΝΤ εξασφαλίζονται και από τον δανεισμό λεφτών προς την Ελλάδα αλλά και από τον στοιχηματισμό στην πτώχευση της Ελλάδας.

Αποδεικνύει επίσης και τις θεωρίες συνομωσίας που έστησε η εκάστοτε πολιτική ηγεσία της Ελλάδας που στην ουσία φανερώνει πως οι Έλληνες πολιτικοί ήταν έρμαια των αγορών, των τραπεζών καθώς και των μεγάλων χρηματοπιστωτικών ομίλων.

Δείτε το βίντεο με τις θεωρίες συνομωσίας σε βάρος της Ελλάδας:






ΠΗΓΗ



Θεωρίες συνομωσίας: το βίντεο που πρέπει να δει κάθε Έλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου