Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΜΩΡΟ "ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ" ΦΥΛΟΥ!


dna
Ενα "παράξενο" μωρό, γεννήθηκε στον οικισμό του Amsar Gyshlag, πριν λίγες εβδομάδες, στην περιοχή Gusarsky του Αζερμπαϊτζάν. Οι γονείς ακόμα δεν ξέρουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι, ενώ οι γιατροί αδυνατούν να προσδιορίσουν το φύλο του μωρού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AZE.az.

Το μωρό γεννήθηκε στις 12 Απριλίου και ζυγίζει 3.600 κιλά και 50 εκατοστά ύψος. Η μητέρα του μωρού, Bakhar Gurbanova, άρχισε να θηλάζει το παιδί, χωρίς πρόβλημα.

Η γυναίκα είπε ότι περίμενε αγόρι, καθώς αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εξέτασης υπερήχου, που είχε υποβληθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, το φύλο του παιδιού παρέμεινε άγνωστο, μετά τη γέννηση.
Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δεν ανέφεραν λεπτομέρειες για την διαφαινόμενη "γενετική" ανωμαλίας του εμβρύου.

Οι γιατροί, της περιοχής, συνέστησαν στη γυναίκα, να πάει το μωρό στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού.

Γενετιστής στην Κεντρική Κλινική Νοσοκομείου του Μπακού, δήλωσε ότι ένα τέτοιο φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο και εμφανίζεται μία φορά στα 2.000 νεογνά.

"Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανωμαλία αφαιρείται μέσω χειρουργικής επέμβασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, φαίνεται να είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, καθώς το φύλο του μωρού δεν έχει καθοριστεί", είπε ο γιατρός.

Το φύλο του μωρού θα αποκαλυφθεί, ως αποτέλεσμα της γενετικής τεχνογνωσίας, ιδίως μετά την ανάλυση των χρωμοσωμάτων του.

Όσο για το ελάττωμα του μωρού, γιατροί υποθέτουν ότι συνδέεται με το γεγονός ότι η μητέρα, έπαιρνε ορμονικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η επιρροή των κληρονομικούς παραγόντων είναι, επίσης, σημαντικός παράγοντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου