Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μείωση του πληθυσμού: Το Βρετανικό Ε.Σ.Υ. προωθεί την ευθανασία στους ηλικιωμένους ακολουθώντας τα πρότυπα του Obama Care
(Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας ( NHS ) είναι η κοινή ονομασία των τριών από τα τέσσερα δημόσια συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο)

Το 2010, τα Ηνωμένα Έθνη δημοσίευσαν ένα σχέδιο στο οποίο η παγκόσμια ελίτ ανακοίνωσε τις προθέσεις τους για τη σταδιακή κατάργηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη ως μέσο για την επίτευξη παγκόσμιας διακυβέρνησης υπέρ του
θέματος του υπερπληθυσμού ως ένα μέσο για να καταστρέψουν, να εξαθλιώσουν και να υποδουλώσουν τις μεσαίες τάξεις σε όλα τα έθνη αυτού του πλανήτη. Ο απώτερος στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι η δραματική μείωση του πληθυσμού.

Στο παρελθόν είχε διαρρεύσει ενα έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών που καθιστά σαφές ότι ο διεθνής οργανισμός βρίσκεται στη διαδικασία υιοθέτησης μιας νέας στρατηγικής δημοσίων σχέσεων στην οποία θα προπαγανδίζουν το κοινό να αποδεχθούν το γεγονός ότι ένας επιβαρυνμένος πλανήτης οδηγεί στην καταστροφή του περιβάλλοντος και την οικονομική καταστροφή.

Στη συνέχεια, ο λαός, (τα πρόβατα) αναμφισβήτητα θα αποδεχτούν τη φιλοσοφία μείωσης του πληθυσμού όπως αυτή εκδηλώνεται στο τέλος της ζωής τους, με τον αποκλεισμό θεραπείας που ορίζεται από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας, η οποία επίσης χρησιμεύει ως πρότυπο για την αμερικανική έκδοση του Obamacare.

Κάποιος θα σκεφτόταν ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι εκστασιασμένοι με τη δολοφονία πάνω από 50 εκατομμύρια έμβρυα τα τελευταία 40 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φαίνεται να υπάρχει ένα προγραμματισμένο εργοστάσιο έκτρωσης σε κάθε γωνιά που προσπαθεί να αποβάλει κάθε μωρό που μπορεί να φτάσει στα χέρια τους, αλλά το πλήθος της ευγονικής στα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Θέλουν ακόμα περισσότερο το θάνατο και την καταστροφή, δεδομένου ότι απαιτούν μια ακόμη μεγαλύτερη μείωση του πληθυσμού από την αύξηση του αριθμού των τμημάτων του πληθυσμού μας.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν επεκτείνει τα προγράμματα μείωσης πληθυσμού με την κραυγαλέα πράξη γενοκτονίας για τους ηλικιωμένους στη Βρετανία ως μια βήτα δοκιμή στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον πλανήτη σε επίπεδο εφαρμογής την ευθανασία των ηλικιωμένων σε κάθε εθνικό σοσιαλιστικό υγειονομικό σύστημα στον πλανήτη. Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή της ταινίας του 1976, Run Logan στο οποίο οι αρχές, στο έτος 2274, ελέγχουν τον πληθυσμό σκοτώνοντας όποιον φτάνει την ώριμη ηλικία των 30.

Υπάρχουν περίπου 450.000 θάνατοι στη Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο από τους ανθρώπους που είναι στο νοσοκομείο ή κάτω από τη φροντίδα του NHS. Περίπου το 29% αυτού του αριθμού, ή περίπου 130.000, ήταν ασθενείς με ευθανασία υπό την επίβλεψη του Λίβερπουλ Care Pathway (LCP).ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου