Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Το κοριτσάκι με το... σύνδρομο του λύκου




Το παρατσούκλι της είναι “μαϊμουδίτσα”… Μέρος του προσώπου και του σώματός της είναι καλυμμένα με χοντρό μαύρο τρίχωμα, λόγω μιας σπάνιας πάθησης, γνωστή ως “Το σύνδρομο του λύκου”....




Η Liu Jangli ήταν μόλις δύο ετών, όταν ο πατέρας της την άφησε στο νηπιαγωγείο και δε γύρισε ποτέ να την πάρει. Μάταια οι υπεύθυνοι έκαναν εκκλήσεις προς τους γονείς μέσω του τοπικού Τύπου. Δεν επέστρεψαν ποτέ γιατί δεν άντεχαν την όψη της.

Όπως γράφει η Mirror, η 6χρονη σήμερα “μαϊμουδίτσα” γεννήθηκε έτσι. Το 60% του σώματός της έχει μπαλώματα από μαύρη γούνα…

“Με τρώει πολύ, αλλά δεν με πονάει”, είπε η ίδια σε μια τοπική εφημερίδα.

Πίσω από το μαύρο τρίχωμα, η Liu έχει ένα βαθύ βλέμμα κι ένα γλυκό χαμόγελο που σε κερδίζει. Παρόλ’ αυτά, είναι αδύνατον να κάνει φιλίες με άλλα παιδάκια της ηλικίας της, καθώς τρομάζουν στην όψη της.

Πριν από λίγο καιρό, ένας μακρινός συγγενής αποφάσισε να αναλάβει την κηδεμονία της μικρής. Ο φτωχός άνδρας, ανησυχεί ότι δεν διαθέτει τα οικονομικά μέσα για να σπουδάσει την Liu και εκφράζει φόνους ότι η μαϊμουδίτσα θα περάσει όλη της τη ζωή στον περίγελο των άλλων.

Ο ίδιος όμως την έχει αποδεχτεί, παρόλο που στην αρχή ένιωθε άβολα μαζί της.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου