Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Το HAARP και η «ακτίνα θανάτου» του Tesla





Αναδυόμενες αποδείξεις από την ενοχλητική χρήση του HAARP ως όπλο. Ο βραζιλιάνος φυσικός, Δρ Fran De Aquino, δήλωσε πρόσφατα ότι το δίκτυο του HAARP είναι πλήρως λειτουργικό και δεν είναι μόνο σε θέση να αλλάξει τα γεωφυσικά γεγονότα: μπορεί επίσης να επηρεάσει και το χωροχρονικό συνεχές.

Τα ραδιοκύματα του HAARP μπορεί να
διαμορφωθούν και να απευθύνονται σε κάθε στόχο στον πλανήτη: Η τεχνολογία του HAARP βασίζεται στον θρυλικό εφευρέτη και επιστήμονας Nikola Tesla που εργάστηκε για δεκαετίες σε μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται "teleforce", μια ισχυρή δέσμη η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα άλλαζε για πάντα τη στρατηγική του πολέμου.

Πρόσφατα, πολλές παράξενες ανωμαλίες διαφόρων ειδών μας έχουν επιστήσει την προσοχή στο ενδεχόμενο χρησιμοποίησης της τεχνολογίας HAARP που έχει εξοπλιστεί με την «ακτίνα θανάτου».

Είναι μια δέσμη που λειτουργεί με τη διάδοση των ραδιοσυχνοτήτων και μπορούν να καταστρέψουν τους δεσμούς που συγκρατούν όλα τα μόρια μαζί. Ήδη από το 2009 το HAARP superweapon άφησε την υπογραφή του σε ένα μικρό νησί στον Κόλπο του Μεξικού, το νησί Bermeja. Την μια μέρα υπήρχε και την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί. Το μυστήριο δεν έχει λυθεί ποτέ. Η επίσημη εξήγηση ήταν για την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, αλλά πόσο μπορεί να ανέβει η στάθμη σε μία μέρα;

Ο Κλειώ Πασκάλ, αναπληρωτής καθηγητής στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στο Λονδίνο, παρατηρεί: Τον Σεπτέμβριο του 2009, αναφέρθηκε ότι, οι χάρτες για αιώνες είχαν το μικρό νησί του Bermeja στον Κόλπο του Μεξικού, και δεν θα μπορούσε ξαφνικά να βρεθεί. Η Μεξικανική κυβέρνηση έστειλε αεροπλάνα, πλοία, και χρησιμοποίιησε δορυφόρους στην προσπάθειά της να το εντοπίσει, αλλά μάταια.


Πριν το νησί πάψει να υπάρχει, αναφέρθηκαν παράξενα φαινόμενα στον Κόλπο του Μεξικού, παρατηρήθηκαν χημικές καμάρες στον ουρανό που συνδέονται με μαζικό ψεκασμό chemtrails, μυστηριώδεις δίνες στα συνήθως ήρεμα νερά, και την ημέρα της εξαφάνισής του, αναφέρθηκε μια παράξενη διάθλαση φωτός στον ουρανό. Ωστόσο, οι χημικές καμάρες και οι δίνες είναι αποκαλυπτικά σημάδια της δραστηριότητας HAARP και δεν αναφερόμαστε σε μελέτες της ιονόσφαιρας.

Ένας άλλο νησί που πρόσφατα είχε εξαφανιστεί είναι το νησί New Moore κάπου μεταξύ Ινδίας και Μπαγκλαντές. Οι επιστήμονες από τη Σχολή Ωκεανογραφικών Σπουδών στην Καλκούτα, μετά από ανάλυση πρόσφατων δορυφορικών εικόνων, ανακοίνωσαν στο BBC ότι το 2010 το νησί είχε βυθιστεί πλήρως από την άνοδο της στάθμης των υδάτων στον Κόλπο της Βεγγάλης.


Θα μπορούσαν και οι δύο εξαφανίσεις να προκλήθηκαν από τη δοκιμή μίας ριζικά νέας τεχνολογίας που βασίζεται σε όπλα που σχεδιάστηκαν από τον Νίκολα Τέσλα;

Σχετικά με το HAARP που θεωρείται όπλο ο επιστήμονας Δρ Rosalie Bertell έγραψε: "Οι μη-γραμμικές επιδράσεις του ενός δισεκατομμυρίου Watt της ενεργούς ακτινοβολούμενης ισχύος κατευθύνονται προς την ιονόσφαιρα από τον πομπό HAARP και τα επίπεδα ακτινοβολούμενης ισχύος μπορεί να φτάσουν έως και 4,7 δισεκατομμύρια Watt! Η ενέργεια σε ορισμένες συχνότητες, όταν φτάνει τα εξωτερικά τμήματα της ιονόσφαιρας, μπορεί να ενισχυθεί έως και 1000 φορές από φυσικές διαδικασίες. Το φαινόμενο αυτό έχει αναφερθεί από τους επιστήμονες στο UCLA (Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες, NDT): που παρατήρησαν τα αποτελέσματα αυτών των ενισχυτών ισχύος.

Μερικοί ερευνητές των εγκαταστάσεων του HAARP στην Αλάσκα και το Περού πιστεύουν ότι η εκπεμπόμενη ισχύς είναι τώρα περίπου 10 δισεκατομμύρια βατ.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που έχει ρυθμιστεί μέσω του "teleforce" δεν θα μπορούσε απλά να ψεκάσει τα νησιά και τα βουνά, αλλά και ολόκληρες πόλεις. Ο φυσικός Δρ Fran De Aquino προειδοποιεί για τις φονικές ικανότητες του HAARP που είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταρρίψει πυραύλους και αεροσκάφη, παρεμβαίνοντας στα συστήματα καθοδήγησης τους και να προκαλέσει ατμοσφαιρικές διαταραχές που ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία των αεροηλεκτρονικών.


Το "γκρέμισμα" των αεροσκαφών ήταν η αρχική λειτουργία του όπλου "teleforce" που θα μπορούσε να εκτρέψει θεωρητικά ένα ολόκληρο πλανήτη από την τροχιά του όπως ο "Μαύρος Θάνατος" στην περίφημη ταινία του George Lucas, "Star Wars"

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους "New York Times" στις 8 Δεκεμβρίου 1915, ο ίδιος λέει: «Είναι απόλυτα εφικτό να μεταφέρουν ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγουν καταστρεπτικές συνέπειες από απόσταση. Έχω ήδη κατασκευάσει ένα ασύρματο πομπό που το καθιστά δυνατό και περιγράφεται στις τεχνικές δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων αναφέρονται στον αριθμό ευρεσιτεχνίας μου 1119732, ο οποίος καταχωρήθηκε πρόσφατα. Με τους πομπούς αυτού του είδους μπορούμε να μεταφέρουμε ηλεκτρική ενέργεια σε οποιοδήποτε ποσό, σε οποιαδήποτε απόσταση, και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς, είτε στον πόλεμο ή στην ειρήνη.

Με την καθολική υιοθέτηση αυτού του συστήματος, θα έχουμε ιδανικές συνθήκες για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης και θα είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για την επίθεση, αλλά και για την άμυνα.

Ο Tesla δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται για την ακτίνα θανάτου και είχε δηλώσει ότι το «teleforce» βασίζεται σε μια εντελώς νέα αρχή της φυσικής, που κανείς δεν έχει ποτέ ονειρευτεί, και ότι ήταν η αρχή για μία βάση εφευρέσεων που σχετίζονται με τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας σε μια απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου