Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Χημικοί αεροψεκασμοί - Η ειρωνεία και ο χλευασμός των ΜΜΕ
Έχουμε βαρεθεί τους επί παντός θέματος "ειδικούς" δημοσιογράφους και μη (εξάλλου στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι) να φροντίζουν για την ενημέρωση μας με τον τρόπο αυτοί κατανοούν ένα θέμα ή με τον τρόπο που τους επιβάλλουν να μας το παρουσιάσουν.

Τώρα βέβαια πως μερικοί δημοσιογράφοι απόφοιτοι ιδιωτικών κέντρων δημοσιογραφίας ή ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων κλπ, μας υποδεικνύουν και τον τρόπο που θα σκεφτόμαστε είναι άλλο θέμα. Είναι η δύναμη που έχει το χαζοκούτι. Βασικά εμείς τους έχουμε δώσει...
αυτό το δικαίωμα που καθόμαστε και τους παρακολουθούμε και πολλές φορέα αφομοιώνουμε τις απόψεις τους, παραμερίζοντας τις δικές μας.

"Μα έτσι είναι.. το είπανε στην τηλεόραση..". Πόσες φορές δεν το έχετε ακούσει;

Γι αυτό κάνουν θραύση ακόμα τα "παπαγαλάκια". Ευτυχώς όμως ο κόσμος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει το ρόλο τους και τους γυρνάει την πλάτη.

Υπερβάλλουν οι επιστήμονες και κάθε ειδικός, και πάντα η δική τους άποψη είναι η σωστή. Α.. και αν κάποιος τολμήσει να πει κάτι, πάνε σε διαφημιστικό διάλειμμα!

Πάρτε λοιπόν ένα δείγμα από τους "ειδικούς"-"παπαγαλάκια"...ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, 14:00, ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου