Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Πως να ενεργοποιησετε τη δυναμη της θελησης σας



.......................... Η Πρώτη ερώτηση που πρέπει να κανετε στον εαυτό σας είναι: «ΤΙ θέλω να πετυχω;».
Θέλετε να χασετε βαρος;Θέλετε να Πετύχετε στη ζωη; Να σταματησετε τα ναρκωτικα η το ποτό; Να παψετε να τρώτε να νύχια σας; Θέλετε να μειώσετε τήν οκνήρία και τήν απαθεια σας;
Θέλετε να αναλαβετε ξανα τήν ευθυνή του εαυτού σας; Μόλις παρετε τήν απόφασή,μπορείτε να αρχίσετε τήν προσπαθεια για τήν επίτευξή των στόχων σας.
Υπαρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος για να
πετύχετε το καθετί θα σας Περιγραψω μερικές μεθόδους.Το επομενο που πρεπει να κανετε ειναι να εφευρετε μια θετικη φρασή, τήν οποια ονομαζω μαντρα , για να σας βοήθήσει να πετύχετε το στόχο σας. Αν θέλετε να σταματήσετε τήν Πολυφαγια, το μαντρα μπορει να ειναι ή φραση <<Θα τρωω μονο οταν πειναω>>Η <<δεν θα τρωω τηγανήτα φαγήτ>>.

Διαλέξτε ένα μαντρα Που να ταιριαζει στις αναγκες σας, αλλα να είστε έτοιμοι να το αλλαξετε όποτε παραστεί αναγκή. Είναι μια θαυμασια τεχνική και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαναλαμβάνετε αρκετές φορές το μάντρα από μέσα σας, και φωναχτά αν μπορείτε, δυο τρεις φορές την ημέρα. Θεωρώ πως ξυπνά την κοιμιομένη δύναμη της θέλησης σας και την ωθεί να ενεργήσει Προς όφελός σας. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε το μάντρα ενώ οδηγείτε, Περπατάτε, εργάζεστε, πλένεστε,ακόμα και όταν περνάτε μπροστά (από ένα ζαχαροπλαστείο νιώθοντας την ανάγκη να μπείτε μέσα και να αγοράσετε ένα γλύκισμα.

.......................... Οι επαναληψεις του μάντρα δε χρειάζεται να είναι πολλες αρκεί ένα λεπτό, ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα.Σημασία έχει μόνο η επανάληψη του μάντρα, επειδη αυτό είναι το κλειδί που θα απελευθερώσει τη δύναμη της θέλησης σας. Όταν το πετύχετε, μπορείτε να κάνετε οτιδηποτε.Κάτι άλλο που πρέπει επίσης να κάνετε είναι να ενεργοποιησετε τις ψυχικές δυνάμεις που βρίσκονται φυλακισμένες μέσα σας. Καθώς επαναλαμβάνετε το μάντρα,προσπαθηστε να αισθανθείτε ένα κύμα ψυχικής ενέργειας να σας πλημμυρίζει.

Αν στην αρχη δεν μπορείτε να το αισθανθείτε, πείτε στον εαυτό σας πως απλώς συμβαίνει.Πιστέψτε με, όλοι διαθέτουμε ψυχικές δυνάμεις.Παρόλο που μερικοί τις κατατάσσουν στη ίδια κατηγορία με τη μαγεία, δεν υπάρχει τίποτα το κακό, το μυστηριώδες το αμαρτωλό σε αυτές. Την επόμενη φορά που θα παρακολουθησετε έναν αθλητικό αγώνα, θα δείτε την Ψυχικη ενέργεια εν δράσει. Οι καλοί αθλητές χρησιμοποιούν τις Ψυχικές δυνάμεις τους, τις οποίες αντιλαμβάνονται σαν μια συγκέντρωση ενέργειας, για να κερδίζουν στους αγώνες.

Προδιατίθενται Ψυχικά, οραματίζονται τον εαυτό τους να κερδίζουν τον αγώνα η να κανουν μια τέλεια παρασταση και χρησιμοποιούν αυτη την πεποίθηση για να πετύχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν. Μπορείτε να το Πετυχετε κι εσείς.Κατι αλλο που σας χρειαζεται είναι η υπομονη. Αν δεν έχετε ξαναδοκιμασει κατι παρόμοιο, ίσως στην αρχη δυσκολευτείτε, ειδικα τις πρώτες μέρες που ο πειρασμός φαίνεται σχεδόν ακατανίκητος. Μαθετε να είστε υπομονετικοί, αλλα ταυτόχρονα πείστε τον εαυτό σας πως θα πετύχετε.

.......................... Απομονώστε οποιαδηποτε αλλη εσωτερικη φωνη που σας λέει το αντίθετο. Ίσως θα σας βοηθούσε να χρησιμοποιείτε σαν ένα από τα μαντρα σας τη φραση: «Θα πετύχω οτι κι αν γινει». θα σας βοηθουσε επισης να ασχοληθείτε με κατι αλλο τι στιγμη που μπαίνετε στον πειρασμό να καπνίσετε ένα τσιγαρο, να φατε μια σοκολατα η να ξοδέψετε ασκοπα χρηματα.
Διώξτε τον πειρασμό από το νου σας και σκεφτειτε κατι αλλο. Σταδιακα, θα γινεται ολο και Πιο ευκολο.Σύντομα θα ανακαλύψετε πως θα περνατε ολόκληρες ωρες και αργοτερα ολόκληρες μερες χωρις καν να μπειτε στον Πειρασμό.Να Θυμαστε πως ο εγκεφαλος σας λειτουργει σαν μυς. Αν δεν τον εξασκειτε θα γινει νωθρος και δεν θα λειτουργει κανονικα. Αν τον εξασκειτε θα ξαφνιαστειτε απο τις προοδους του.

Απλες τηλεπαθητικες ασκησεις θα σας βοηθησουν να τιθασευσετε τις δυναμεις του νου σας.Πριν συνεχισουμε, θα ηθελα να σας δωσω μια συμβουλη λυπαμαι που το κανω, μα έχει πολύ μεγαλη σημασία.Να προσέχετε σε ποιον εκμυστηρεύεστε την νεοαποκτηθείσα επιθυμία σας να σταματήσετε το καπνισμα, να χασετε βαρος ή να πετύχετε ό,τι αλλο επιθυμείτε. Αν το πείτε σε καποιον ο οποίος είναι πολύ αρνητικός ή σας ζηλεύει επειδή θα ήθελε κι αυτός να το κανει αλλα βαριέται, τότε θα χρήσιμοποιήσει ὐπουλους και συχνα ασυνείδητους τρόπους για να σας εμποδίσει.Οι αρνητικές αυτές δυναμεις θα αγκιστρωθούν στο υποσυνείδητό σας και θα σας αποτρέψουν από το να πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε λοιπόν σε ποιους μιλάτε.

Φροντίστε πρώτα να πετύχετε το σκοπό σας και έπειτα πείτε στους γύρω σας πώς τα καταφέρατε.Ίσως και παλι σας ζηλεύουν, μα αυτό είναι πλέον δικό τους πρόβλημα και όχι δικο σας.

Uri Geller : Ψυχικες Δυναμεις και πως να της αναπτυξετε.

psixikafenomena

.. ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? Σου άρεσε??? Δείξτο στους φίλους σου
,................................................................... .........................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου