Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ραδιενέργεια και πως μπορούμε να προστατευθούμε

Image

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ο Δρ Russell Blaylock παρέχει συμβουλές για το πώς μπορούμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας από δηλητηρίαση από την ακτινοβολία, στο βιβλίο του ΄΄Πυρηνική Ανατολή΄΄.
Παρά το γεγονός
ότι διέφυγε μονο το το 3% της ραδιενέργειας του καυσίμου ουρανίου από τους αντιδραστήρες της Fuskushima, το νέφος μέχρι στιγμής είναι 400 φορές μεγαλύτερο από ό, τι η ατομική
βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα.
Image
Φυτά που περιέχουν φλαβονοειδή έδειξαν να έχουν ράδιο-προστατευτική δράση, σε αυτά περιλαμβάνονται:
- Gingko Biloba, σε δόση 250-350mg την ημέρα. Βρέθηκε οτι προστατεύει το DNA από τις βλάβες της ακτινοβολίας.
- Τζίντζερ βρέθηκε ότι προστατεύει το DNA των ζώων από την μαζική έκθεση στην ακτινοβολία γάμμα, το πιο καταστροφικό είδος.
- Το σκόρδο έχει βρεθεί επίσης ότι προστατεύει από τις ιοντίζουσες ακτινοβολίες.
- Η κουρκουμίνη (έκχυμα του φυτού κουρκουμάς, κιτρινόριζα) βρέθηκε να είναι πάρα πολύ προστατευτικό καθώς και η,
-Η Κερκετινη, που βρίσκεται σε φρούτα, λαχανικά, φύλλα και σπόρους και οι
-πουνικαλαγινες, που προέρχονται από τα ρόδια.
- Το άλφα λιποικό οξύ βρέθηκε ότι αντιστρέφει πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις τις βλάβες της ακτινοβολίας στο Τσερνομπίλ, επιστρέφοντας τα επίπεδα των οξειδωμένων ενώσεων των πρωτεΐνων στον οργανισμό που προκλήθηκαν από την έκθεση σε ακτινοβολία πίσω στα φυσιολογικά επίπεδα και σε ορισμένες περιπτώσεις, σε επίπεδα καλύτερα από το κανονικό.
- Η ρεσβερατρόλη, μια ουσία που συνήθως συνδέεται με το κόκκινο κρασί είναι επίσης μια πολύ ισχυρή ραδιο-προστατευτική ουσία, σε δόσεις των 200mg, δύο φορές την ημέρα.
- Η Εσπεριδίνη βρέθηκε να είναι πολύ προστατευτική του DNA και του μυελού των οστών, το αιμοποιητικό όργανο που είναι το πιο ευαίσθητο στην έκθεση σε ακτινοβολία, μαζί με τον εγκέφαλο και το γαστρεντερικό σωλήνα.
Τα παραπάνω φυτά που περιέχουν φλαβονοειδή εχει βρεθεί να είναι πολύ πιο προστατευτικά σε βλάβες που προκαλούνται από την ακτινοβολία από τις βιταμίνες C & Ε. Μαζί, αυτές οι βιταμίνες εχουν συνεργιστική και προστατευτική δράση, αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο n κερκετίνη και η κουρκουμίνη.
Η τελευταία έρευνα του Δρ Blaylock υπήρξε για την νευροτοξικότητα των μετάλλων σε νανο κλίμακα.
Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για τη σχέση ανάμεσα στο αλουμίνιο με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Τα σωματίδια νανο-αλουμινίου (δηλαδή, κολλοειδή ή αεροζόλ) είναι εκατοντάδες φορές πιο τοξικά για τον οργανισμό από οτι το μη-κολλοειδές αλουμίνιο.
Είναι το ίδιο με τα σωματίδια στο νέφος από την Φουκουσίμα: όσο μικρότερα είναι τα σωματίδια, τόσο πιο επιβλαβή είναι, τόσο πιο εύκολο είναι να διεισδύσουν στα κύτταρα του σώματός σας.
Τα παρακάτω βότανα και τα τρόφιμα έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καταπολέμηση των βλαβών που προκαλούνται από την ακτινοβολίας και από τις ελευθέρες ρίζες:
Τα φύκια κελπ (αυτά είναι φυσικές πηγές ιωδίου) , η σπιρουλίνα, η χλωρέλλα, τα σκούρα πράσινα λαχανικά, ο κόλιανδρος, το δενδρολίβανο, το τζινσένγκ, η πικραλίδα, η μακροβιοτική διατροφή, τα προβιοτικά (γιαούρτι, κ.λπ.), η κουρκούμη, το ρόδι, το τζίντζερ, τα πορτοκάλια.
Η Βιταμίνη C, D, E το λινέλαιο, το άλφα λιποϊκό οξύ, το πράσινο τσάι (έχει υψηλή ποσότητα φλαβονοειδή), αρκετό καθαρό νερό χωρίς φθορίο, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά.
Τα λουτρά με άλατα Epsom, ή λουτρά με μαγειρική σόδα και με πηλό μπεντονίτη,
Αυτό βοηθά να αποβαλλετε τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες από το σώμα και βοηθά στην ασθένεια ακτινοβολίας.
Λαμβάνοντας μαγειρική σόδα εσωτερικά θα βοηθήσει να μειώθει το επίπεδο pH του σώματος, που βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου, σύμφωνα με πολλές μελέτες.
Ο καθηγητής Sterling του Πανεπιστημίου Simon Fraser του Καναδά, χρησιμοποιώντας ερευνητικές εργασίες, αιτιολόγησε ότι το κάπνισμα προάγει το σχηματισμό ενός λεπτού στρώματος βλεννογόνων στους πνεύμονες, το οποίο σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα που
εμποδίζει τα καρκινογόνα σωματίδια να εισέλθουν στον ιστό των πνευμόνων.
Αν ένας καπνιστής, εισπνεύσει θανατηφόρα ραδιενεργά σωματίδια, αυτά αρχικά θα παγιδευτούν από το βλεννογόνο στρώμα και στη συνέχεια θα αποβληθούν από το σώμα πριν μπορέσουν να εισέλθουν στον ιστό των πνευμόνων.
http://oeaf.blogspot.com/2011/04/vs.html
Ραδιενέργεια vs Κάπνισμα
Μετά την πυρηνική έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ιαπωνίας στη Φουκουσίμα, η γαλλική κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση για τους πιο ευάλωτους πολίτες της, να αποφύγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα πράσινα, φυλλώδη λαχανικά, σε μια δήλωση λέγοντας ότι η κατανάλωση αυτών των τροφίμων εκείνη τη στιγμή ταυτίζεται με ‘’ συμπεριφορά Υψηλού κινδύνου’’
Προφανώς, δεν μπορείτε να ζήσετε σε μια γυάλα, αλλά μπορείτε να κάνετε πράγματα για να μειώσετε τον κίνδυνο.
Εδώ το βίντεο του Δρ Ο Δρ Russell Blaylock


http://fytro.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου