Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

IPHONE... ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ... ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ...


IPHONE... ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ... ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ...Μετά την ανακοίνωση του νέου iPhone 6, το Twitter εξερράγη με την ανησυχία πως το νέο σύστημα της Apple «Apple Pay», που χρησιμοποιεί το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων του κινητού τηλεφώνου για να ολοκληρωθούν οι αγορές, αντιπροσωπεύει το βιβλικό «χάραγμα του θηρίου».

Τι ακολούθησε; FBI εναντίον τεχνολογίας…
Ο Διευθυντής του FBI, James Comey ασκεί κριτική σε Apple και Google για την εισαγωγή κρυπτογράφησης στις συσκευές τηλεφώνων τους, καθιστώντας αδύνατο για τις αστυνομικές αρχές να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά.

Και οι αποκαλύψεις για το IPHONE (το αγαπημένο τηλέφωνο των απανταχού παιδεραστών) συνεχίζονται… «ΟΛΑ τα δακτυλικά σας αποτυπώματα ανήκουν σε εμάς», αναφέρεται στους χρήστες iPhone. Το Δικαστήριο ασχολείται με το μεγάλο πλήγμα της προστασία της ιδιωτικής ζωής των Αμερικανών, ωστόσο δεν έχει κανέναν δικαίωμα παρέμβασης…

Τι σημαίνει αυτό για το υπόλοιπο των βιομετρικών δεδομένων μας; Οι πόρτες της κολάσεως άνοιξαν και το χάραγμα το θηρίου βρίσκεται προ των πυλών; Δείτε το βίντεο και θα πάρετε όλες τις απαντήσεις…Πηγή:
http://www.hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου