Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πυραμίδα στην Περιοχή 51 Δ
Πυραμίδες. Είναι κάποιες φτιαγμένες από εξωγήινους; Αυτό πιστεύουν οι επιστήμονες της Κίνας και της Ρωσίας. Τώρα από ότι φαίνεται η κρυμμένη τεχνολογία αυτών των αρχαίων κατασκευών ενεργοποιείται καθώς μαζικά οι πυραμίδες σε όλη την γη εκπέμπουν παλλόμενα ρεύματα ακατέργαστης ενέργειας βαθιά στο διάστημα.


Ποιος είναι ο σκοπός τους; Είναι πραγματικά αγωγοί κοσμικής ενέργειας όπως κάποιοι υποστηρίζουν;

Είναι πραγματικά οι πυραμίδες σχεδιασμένες από εξωγήινους, που κατασκεύασαν ένα παγκόσμιο δίκτυο από προχωρημένες πόλεις κράτη βασισμένοι στην υπερεπιστήμη τους; Ποιος πραγματικά ξέρει; Ίσως να ξέρει η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.


Η αμφιβόλου φήμης υπερμυστική βάση στην Groom Lake, Nevada – επίσης γνωστή ως “Area 51″ η “Dreamland” – μόλις τελείωσε τη κατασκευή μιας γιγαντιαίας πυραμίδος στην έρημο. Θα δεθεί με το δίκτυο των αρχαίων πυραμίδων για να απορροφήσει  τις κυματώδεις διαστατικές ενέργειες για να τροφοδοτήσει … ΤΙ;

Αν συγκρίνουμε τις πανάρχαιες Κινεζικές πυραμίδες με την επίπεδη κορυφή με την έκδοση της USAF της Περιοχής 51 θα δούμε ότι στην κορυφή της υπάρχει μια ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ στην πυραμίδα της Area 51.

Για περισσότερο από 20 χρόνια έχει παρατηρηθεί έντονη δραστηριότητα UFO μέσα και γύρω από την Groom Lake. Παράξενα σκάφη που δεν μοιάζουν με άλλα οποιασδήποτε πολεμικής αεροπορίας έχουν ειδωθεί να στέκονται ακίνητα κλαι να μανουβράρουν γύρω από την κοντινή οροσειρά.
Όταν η πυραμίδα θα είναι πλήρως ενεργοποιημένη μπορεί να υπάρξουν περισσότερα παράξενα σκάφη πάνω από την μοναχική έρημο της Νεβάδας από οποιαδήποτε άλλη φορά στο παρελθόν.…και κάτι ΑΛΛΟ ακόμη. Η τρίπλευρη πυραμίδα ένα από τα Πλατωνικά στερεά  βασίζεται στις 19,5 μοίρες!
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ «ΤΟΥΒΛΟ» από το οποίο είναι χτισμένο το ΣΥΜΠΑΝ.
Σκεφθείτε μόνοι σας ….αν μπορείτε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου