Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ἡ μαύρη σκιὰ ἐπάνω ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ Φωτός
Σήμερα δὲν θὰ σχολιάσω ὅλα τὰ γραφόμενα τοῦ φίλου Νικόλα.
Ἔχω τοὺ λόγους μου.
Μοῦ ἀρέσουν ὅμως οἱ «συμβολισμοί» του, καθῶς φυσικὰ καὶ ὁ τρόπος ποὺ δομεῖ τὸ κείμενον.
Θὰ ἤθελα μόνον νὰ προσθέσω ἕνα ἐρώτημα.
Γιατί ὅλος ὁ πλανήτης γνώριζε πώς ἡ σκιά πού δημιούργησε τό ἡφαίστειον τῆς Ἰσλανδίας διετηρήθῃ γιά περισσότερο ἀπό
δύο ἑβδομάδες, ἐν ᾦ αὐτό δέν κράτησε παρά μόνον ἐλάχιστες ἡμέρες;
Μεγάλο ἐρώτημα, μὲ πολλὲς ἀπαντήσεις…
Ὅμως δὲν εἶναι τῆς ὥρας….
Θὰ τὰ ποῦμε καὶ θὰ τὰ δοῦμε…
Φιλονόη.

Η Μαύρη Σκιά επάνω από την Ελλάδα του Φωτός
Ο απλός αναγνώστης θα διαβάσει εδώ ένα «ονειροπαρμένο» κείμενο επιστημονικής φαντασίας με «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ»
Οι πιο «μυημένοι» θα καταλάβουν πολλά περισσότερα…
Άλλωστε θα φανώ πολύ πιο αποκαλυπτικός από όσο μου επιτρέπεται… και θα πληρώσω το ανάλογο Τίμημα, με δική ΜΟΥ ελεύθερη επιλογή.
21 Μαρτίου 2010 (Εαρινή Ισημερία)
Έχουμε έκρηξη του Ηφαιστείου της Ισλανδίας που βρίσκεται στον παγετώνα Eyjafjallajoekull, του Πέμπτου μεγαλύτερου της χώρας, 120 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας της χώρας Reykjavik.
Χμμ… τον ίδιο μήνα λίγες ημέρες πριν, στις 8 Μάρτιου του 2010 ο Λαός της Ισλανδίας σε δημοψήφισμα λέει ΟΧΙ με 93% στο πλασματικό χρέος που του «φόρτωσαν» ξένες χώρες, κυρίως η Βρετανία, η Γερμανία και η Ολλανδία… Ναι οι ίδιες που η «λαϊκή οργή» με τη μορφή της τέφρας, κάλυψε τους εναέριους χώρους τους, διακόπτοντας τις αεροπορικές συγκοινωνίες.
Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του ίδιου ηφαιστείου πραγματοποιήθηκε το 1821 και μια μικρότερη το 1823.
Καταμεσής της Ελληνικής Επαναστάσεως. Λες και ο Ήφαιστος, Έλληνας και κατ’ επέκταση Πανανθρώπινος θεός της Φλόγας, ήθελε να ανάψει τη Φλόγα της Επαναστάσεως από το ηφαίστειο της Ισλανδίας, θα έλεγε ένας ρομαντικός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας.
Η Ισλανδία έδιωξε κακήν κακώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ανέκαμψε πλήρως χωρίς να ξεπουληθεί… αλλά η Ανθρωπότητα δε μαθαίνει νέα της. Τα Μ.Μ.Ε. την έχουν αποκλείσει μιας και δε θέλουν την Ανθρωπότητα να γνωρίζει ότι υπάρχει Αύριο… αρκεί να πολεμά για Αυτό.
Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι…
Η «ηφαιστειακή τέφρα» κάλυψε ολόκληρη την Ευρώπη, έφτασε μέχρι την Ασία και ο πλανήτης καλύφθηκε από μια Μαύρη Καταχνιά, κάτι σαν την Σκιά που έγραψε ο J.R.R. Tolkien στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Άλλωστε και εκείνη η Σκιά από ένα «ηφαίστειο» έβγαινε.
Ναι, την ίδια Σκιά που δημιουργούσε το Μάτι του Σόρον, αλλά στις μέρες μας ακούμε περισσότερα για το Μάτι των Ιλλουμινάτων και τον … Σόρος. Άλλωστε ακόμα και το 93% του δημοψηφίσματος, για να ευθυμήσουμε και λίγο, είναι ανάποδα διαβασμένο 39, «ιερός» αριθμός για ορισμένους «Μάγους» που έχουν εμμονή με τα Σύμβολα και τους Αριθμούς και διαμορφώνουν τις Πραγματικότητες της Ανθρωπότητας με βάση αυτά.
Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με τις περιπέτειες της Ελλάδας.
Ίσως καμία… Ίσως πολύ μεγάλη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το πέταγμα μιας πεταλούδας στη Νέα Υόρκη, μπορεί να προκαλέσει ανεμοστρόβιλο στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα τόσο και με τη Μυστική Παράδοση, όσο πλέον και με την Κβαντική Φυσική.
Συνεχίζουμε λοιπόν…
Η Νορβηγία ήταν η πρώτη χώρα που έκλεισε τα αεροδρόμιά της. Ναι, η ίδια Νορβηγία που έναν χρόνο αργότερα έκλαιγε γιατί ένας «τρελός» θυσίασε στους «θεούς» του το άνθος της νεολαίας σε μια θυσία που περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μου εδώ.
Τον επόμενο μήνα, στις 23 Απρίλιου του 2010, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου προστάτη της Μεγάλης Βρετανίας βοήθειά μας, η Ελλάδα υποβάλει αίτηση για διμερή δάνεια από τους «φίλους» της Ε.Ε. Έτσι στις 8 Μαΐου 2010, το πρώτο Μνημόνιο υπογράφεται με βάση το … Βρετανικό Δίκαιο.
Ο Άγιος Γεώργιος να βάλει το χέρι του… ή μάλλον το δόρυ του να σκοτώσει τον Δράκο…
Οι φήμες που κυκλοφορούν σαν «Αστικοί Μύθοι» λένε ότι εκείνες τις ημέρες στη Βεργίνα υπήρξε μια μυστική συγκέντρωση, όπου κάποιοι «Αργοναύτες» ακούγοντας τους παφλασμούς της Αργούς, πήραν θέση στα κουπιά. Άλλωστε η Αργώ ήταν πάντα, και συνεχίζει να είναι, η Κιβωτός του Ελληνισμού και κατ’ επέκταση της Ανθρωπότητας.
Έτσι λοιπόν οι «Αργοναύτες» ξεκινούν τη νέα εκστρατεία για το Χρυσόμαλλο Δέρας, ή ίσως την καταστροφή του Δαχτυλιδιού του Σόρον, εξαρτάται από τα γούστα βιβλίων του καθένα.
Και που είναι η σύγχρονη εστία του Εγωπαθούς επεκτατισμού, η Κολχίδα, ή Μόρντορ;
Ja, ihr seid richtig. Deutschland.
Αν κάνετε μια έρευνα στην ειδησεογραφία και τα blogs της εποχής, θα δείτε ότι τις ημέρες του Μαΐου 2010 υπήρχαν έντονα «ενεργειακά κύματα» προς την Γη. Μιλούσαν όλοι για ενσαρκώσεις «θεών», «δαιμόνων», «αγγέλων», «εξωγήινων» αναλόγως τις πεποιθήσεις του καθενός.
Η Αργοναυτική Εκστρατεία ξεκίνησε λοιπόν…
Οι «Αργοναύτες του Ιάσωνα», «Πολεμιστές της Φλόγας του Λυκάονα», «η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού του Aragorn», ή απλά«Κρυπτεία» (είπαμε, ρομαντική επιστημονική φαντασία γράφω), έχουν ήδη το Χρυσόμαλλο Δέρας στην Αργώ και έχουν φυτέψει ήδη τους Σπόρους της Νέας Εποχής.
Αυτό που μένει τώρα στους λαούς της Γης, με πρώτο πάντα τον Ελληνικό, είναι να μαζέψουν τη Σοδειά. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, αρκεί να παλέψουν οι ίδιοι για την Ελευθερία τους … ο «Σωτήρας» κάποιου είναι ο επόμενος Δυνάστης του…
Είχα γράψει παλαιότερα ότι η Ευρώπη γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα θα πεθάνει.
Σήμερα θα το διαμορφώσω ως:
«Η Ανθρωπότητα γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα θα πεθάνει, ΑΝ δεν ξυπνήσει έγκαιρα για να αναλάβει τα ηνία της ζωής Της»
Πράγμα ευτυχώς που ήδη κάνει …για αυτό και στον αιθέρα ακούγεται ήδη έντονα η φωνή του Απόλλωνα… η Κραυγή του Λύκου…
Και η Παγκόσμια Επανάσταση των Λαών για την Ελευθερία ξεκινά για μια ακόμη φορά από τη μικρή Εστία Φωτός που η Μαύρη Καταχνιά από την Ισλανδία δεν κάλυψε ποτέ, όσο μανιασμένα και αν δοκίμασε…
Την Ελλάδα… χώρα των Θεών και των Θεαινών. Την Ελλάδα που σε πολύ λίγο καιρό θα απελευθερωθεί από τους επίδοξους δυνάστες της, οικονομικούς και πολιτικούς, δυστυχώς όχι αναίμακτα.
Μέσα στο Πάνθεον, σε προεξέχουσα θέση, η Κόρη της Δίκης και του Διός.
Η Νέμεσις…
Ή όπως θα έλεγε ο απλός λαός:
«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου