Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Φοβερή αποκάλυψη:"γνωρίζαμε τα πάντα για το χτύπημα στους δίδυμους πύργους"!




Η Ιταλική Καμόρα γνώριζε για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους καιρό πριν αυτή πραγματοποιηθεί!..............


Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη προκύπτει από την ανάκριση ενός «μετανοημένου» μαφιόζου, του Μπιάτζιο Ντι Λάνο, πρώην μέλους της ισχυρής μαφιόζικης ομάδας Πολβερίνο. Την είδηση δημοσιεύει το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Il Mattino».


Ο Ντι Λάνο θεωρείται αξιόπιστος μάρτυρας από την Ιταλική αστυνομία που τους τελευταίους μήνες εξάρθρωσε την ομάδα του Τζουζέπε Πολβερίνο, ενός από τους πιο γνωστούς «boss» της Μαφίας που συνελήφθη πριν λίγους μήνες στην Ισπανία.



Όπως έγινε γνωστό σήμερα, μέλη της Μαφίας γνώριζαν για την τρομοκρατική επίθεση, πριν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντι Λάνο, μέσω ενός Μαροκινού προμηθευτή ναρκωτικών (η ομάδα Πολβερίνο έχει «ειδικότητα» στην διακίνηση χασίς διεθνώς).
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις από την Καμόρα που έγιναν γνωστές μετά την δημοσίευση της ανάκρισης, η Μαφία ήταν σε γνώση και του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Μαρτίου το 2004 στη Μαδρίτη.
Όπως αποκαλύπτει η Ιταλική εφημερίδα πολλοί είναι οι Μαφιόζοι που περηφανεύονταν πως στις κρύπτες της Οργάνωσης στη Νάπολη είχαν φιλοξενήσει πολλούς από τους πρωταγωνιστές του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου