Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!!




Σε ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη της Camargo (Santa Rosalia de Camargo), στην οδό Maizales της αποικίας Infonavit Cuatro Milpas, ένα ζευγάρι από ρακοσυλλέκτες βρήκαν το μουμιοποιημένο σώμα ,από ένα παράξενο πλάσμα. Το μέγεθος του είναι μικρό, περίπου 10 cm το πλάσμα έχει μια επιμηκυμένο το κεφάλι, χέρια, πόδια προφανώς κατάλληλα βιολογικά προσαρμοσμένα για να κινείται στο νερό επίσης έχει και μια ουρά.


Η μούμια ήταν εκτεθειμένη, μεταξύ των απορριμμάτων λέγεται ότι ανακαλύφθηκε τον Μάιο του 2012 αλλά κάποιοι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι ρακοσυλλέκτες το είχαν βρει πιο μπροστά προσπαθώντας να το πουλήσουν σε κάποιους ερευνητές για πολλά λεφτά. Ο πρόεδρος της ομάδας ESRA όπου και είναι ερευνητής των UFO, Miguel de la Torre, δήλωσε ότι η ομάδα του έχει στο μητρώο ερευνών τους την εξεύρεση τριών παρόμοιων πλασμάτων χωρίς να επιδείξει κάποιες φωτογραφίες ή να πει κάτι το πιο συγκεκριμένο. Παρά την παράξενη εμφάνιση, το δείγμα έχει μια δομή σαφώς ανθρωποειδή.

Τώρα, το παράξενο ον συσκευάστηκε κατάλληλα για να αποφευχθεί η υποβάθμιση του, έως ότου μπορούν να το υποβάλλουν σε εργαστηριακή ανάλυση. Εν τω μεταξύ, μετά από αυτό η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχουν φήμες ανάμεσα στον τοπικό πληθυσμό λένε ότι το παράξενο πλάσμα μπορεί να είναι ένας απόγονος ή, ίσως, ένα έμβρυο από τα θρυλικά Chupacabras.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο Μεξικό έχουν ανακαλυφθεί τέτοια υβρίδια τα οποία δείχνουν να είναι ανθρωποειδή!!!! Μια από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις ήταν εκείνη του πλάσματος METEPEC όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για αυτό στο άρθρο που έχω αναρτήσει. Στο μέλλον θα αναφερθώ και σε άλλα τέτοια πλάσματα που έχουν ανακαλυφθεί στο Μεξικό αλλά και γενικότερα στην κεντρική και Νότιο Αμερική.<<ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ METEPEC>>

Θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα πουν ότι είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, άλλοι θα ισχυριστούν ένθερμα ότι πρόκειται για κατασκευάσματα του δημοφιλούς προγράμματος Photoshop, άλλοι θα ισχυριστούν ότι πρόκειται για γεννητικά πειράματα όπου και είναι το πιο σίγουρο μέχρι στιγμής , άλλοι πάλι και ( αυτό πιστεύω και γω όχι για όλα ) ότι ίσως είναι πλάσματα τα οποία ήρθαν από άλλες διαστάσεις!!!! Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να πει την γνώμη του τουλάχιστον σε εμάς όπως την νιώθει….. δεν είναι όμως το θέμα αυτό.

Το θέμα αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι ότι αυτά τα πλάσματα είναι υπαρκτά, αληθινά!!! Τα οποία όταν δοθούν για περεταίρω έρευνες στην πορεία χάνονται κατά περιέργους τρόπους πάντα, έτσι μένει η ιστορία τους μόνο το πως βρεθήκαν και στην πάροδο του χρόνου βομβαρδίζονται κατά έναν περίεργο τρόπο από < διάφορους > ότι ήταν φτιαχτώ, ότι ήταν, ψεύτικο κτλ κτλ.

Άλλες φορές αυτό γίνεται από την αρχή από αυτά τα < διάφορα > άτομα τα οποία μέχρι και σε παραποίηση των φωτογραφιών αλλά και των στοιχείων αλλάζουν το που βρεθήκαν το πότε το ανακάλυψαν ώστε να αποδείξουν ότι δεν πρόκειται για αληθινά παράξενα και μη ανθρώπινα πλάσματα!!!! Ποιος ο σκοπός τους; Τους βάζουν < κάποιοι > να το κάνουν αυτό ή είναι μέρος του συστήματος το ότι δεν πρέπει να ξέρουμε για αυτά…; Αν είναι το δεύτερο για πιο λόγο να μην γνωρίζουμε την ύπαρξη τους;

Στην ερευνητική καριέρα μου έχω βρεθεί με πολλούς και διάσημους ερευνητές του παράξενου και του μεταφυσικού από όλο τον κόσμο και κυρίως από Κεντρική και Νότιο Αμερική, σε πολλές διασκέψεις αλλά και συνέδρια, το ερώτημα ήταν πάντα αναμεταξύ μας, γιατί να γίνεται αυτό; Δηλαδή: Να υπάρχουν αυτά τα < άτομα > ώστε να δημιουργούν όλο αυτό το κομφούζιο παραπληροφόρησης…. Το 10% από αυτά τα άτομα το κάνουν για να κοκορευτούν προσπαθώντας να αποδείξουν στους φίλους και γνωστούς ότι να, είδατε, εγώ είπα αυτό και έγινα πιστευτός!!!! Και το άλλο 90% είναι στην φορά της πραγματικής διαστρέβλωσης του όλου ζητήματος!!!!

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε είναι τρία, θα μου επιτρέψετε όμως να μην τα αναφέρω αυτήν την στιγμή….. θα τα αναφέρω σε ένα συναρπαστικό μελλοντικό μου άρθρο. Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου