Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Τι έγινε στο Κρητικό Πέλαγος;; Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος!!
Αποκλείεται οι δονήσεις αυτές να οφείλονται σε βολές μαχητικών λένε αεροπόροι. Μυστήριο με τη Σούδα! - Το “Φόρεϊν Οφις” αποκαλύπτει τις δοκιμές πυρηνικών όπλων στη ναυτική Βάση της Κρήτης - Περίεργες δονήσεις στον κόλπο των Χανίων και φήμες για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύoς.

Τι συνέβη πριν λίγες μέρες: Κάποιοι λένε για
υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος!

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, στην περιοχή «Καράβια» που βρίσκεται 25 ν.μ Νοτιοανατολικά της Μήλου πραγματοποιήθηκε
άσκηση της Π. Α. με πραγματικά πυρά με βολές στην θάλασσα στις αρχές του Οκτώβρη 2012. Ωστόσο όμως το γεγονός της άσκησης δεν δίνει την σαφή απάντηση στο ερώτημα πως οι δονήσεις έχουν γίνει αισθητές, στα Χανιά, το Καστέλι και το Ρέθυμνο σαν να γίνεται σεισμός 10 ρίχτερ για 1 δευτερόλεπτο; Οι δονήσεις έγιναν αισθητές και την Μήλο και την Άνδρο που είναι κοντά. Όμως κανείς δεν εξηγεί το γιατί οι δονήσεις δεν καταγράφησαν από σεισμογράφους που βρίσκονται κοντά, παρά μόνο από τον σεισμογράφο του ΤΕΙ στα Χανιά! Επίσης, σύμφωνα με πολλούς, εάν το φαινόμενο έγινε αισθητό με τέτοια ένταση στα Χανιά που είναι σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων από την Μήλο, τότε στο νησί αυτό, οι επιπτώσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερες πράγμα που δεν συνέβη!

Είναι δυνατόν βολές μαχητικών στη Μήλο να γίνονται αισθητές στη μισή Ελλάδα; Τι είδους βολές ήταν αυτές και με τι όπλα;

Αμερικάνικο πλοίο στρατιωτικών επιχειρήσεων πίσω από τις περίεργες δονήσεις στην νότια Ελλάδα. Αποκλείεται οι δονήσεις αυτές να οφείλονται σε βολές μαχητικών λένε αεροπόροι.

Στην περιοχή ανάμεσα στην Μήλο και τα Χανιά υπήρχε όπως έδειχνε το www.marinetraffic.com ένα αγκυροβολημένο πλοίο με αμερικανική σημαία. Στα χαρακτηριστικά του πλοίου αναφέρεται ότι είναι το πλοίο MAERSK PEARY και το σημαντικό είναι το εξής: Στον τύπο του πλοίου αναφέρεται ότι είναι Military Ops, δηλαδή πλοίο στρατιωτικών επιχειρήσεων και ότι είναι αγκυροβολημένο. Οι ίδιοι οι Αμερικανοί δήλωσαν… άγνοια! Το εν λόγω πλοίο όμως βρισκόταν πριν από μερικές βδομάδες στο λιμάνι της Σούδας. Τι είδους… τάνκερ είναι αυτό; Τι γνωρίζουν οι Αμερικάνοι στη βάση της Σούδας; Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να γνωρίζει...

ΠΥΡΗΝΙΚΑ κρύβει η Σούδα! Επιβεβαιώνεται πλήρως σήμερα από τα αρχεία του Φόρεϊν Οφις

Η Σoύδα όχι μόνο κρύβει πυρηνικά όπλα αλλά στην αμερικανική αυτή στρατιωτική Βάση έχουν γίνει και πυρηνικές δοκιμές! Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη που επιβεβαιώνει πλήρως τις ανησυχίες του κρητικού λαού επιβεβαιώνουν πλήρως με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο τα μυστικά αρχεία του Φόρεϊν Οφις που δόθηκαν στη δημοσιότητα με καθυστέρηση 30 χρόνων!

Στα απόρρητα αυτά έγγραφα, αποκαλύπτεται ότι οι Αγγλοι το 1975 ουδόλως ενδιαφέρθηκαν για την αποχώρηση της Ελλάδας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, όσο ανησύχησαν μήπως και διαταραχθεί το πυρηνικό πρόγραμμα στη Σούδα, για το οποίο μάλιστα η τότε κυβέρνηση είχε δώσει εγγυήσεις! Εδώ και χρόνια η Σούδα και όχι μόνο φαίνεται πως έχει πάψει να αποτελεί ελληνικό έδαφος. Οι αποκαλύψεις για τις πυρηνικές δοκιμές που ήρθαν στο φως από τα εμπιστευτικά αρχεία τού Φόρεϊν Οφις για το έτος 1975 που αποδεσμεύθηκαν, όπως συνηθίζεται με την παρέλευση τριάντα ετών, δείχνουν ότι μια περιοχή της Κρήτης βρίσκεται πια σε άλλη δικαιοδοσία!

Τα αρχεία του Φόρεϊν Οφις δείχνουν πού και σε ποιον ανήκει η Σούδα! Ο Καραμανλής είχε απειλήσει με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο ότι θα αποχωρήσει η Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, αλλά το αυτί των Άγγλων δεν ίδρωνε καθόλου. Διότι εκείνο λέει που τους ένοιαζε δεν ήταν εάν θα φύγει η Ελλάδα αλλά να μην διαταραχθεί το πυρηνικό πρόγραμμα στη Σούδα, κάτι για το οποίο είχε δώσει εγγυήσεις η Ελλάδα!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Το 1975 στην ετήσια έκθεσή του προς το Φόρεϊν Οφις ο Βρετανός πρέσβης στην Αθήνα Σερ Μπρουκς Ρίτσαρντς, τονίζει ότι ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής «βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, καθώς έχει να αντιμετωπίσει τις ανατρεπτικές κινήσεις των φιλοχουντικών στρατιωτικών. Σύμφωνα με τα εμπιστευτικά βρετανικά έγγραφα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε στο Βρετανό ομόλογο του ότι όταν έγινε η δεύτερη φάση της τούρκικης εισβολής στην Κύπρο, ο Αττίλας 2, βρέθηκε μπροστά σε τρεις επιλογές. Να παραιτηθεί, να κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία, όπως ήθελαν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ή να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ και κατέληξε, είπε ο Ελληνας πρωθυπουργός, στη λιγότερο ανεπανόρθωτη επιλογή. Τα βρετανικά αρχεία αποκαλύπτουνόμως ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από την ελληνική κυβέρνηση ότι θα παραμείνει στην ομάδα πυρηνικού προγραμματισμού. Απόφαση που ήταν κρίσιμη καθώς συσχετιζόταν, με τη λειτουργία του πεδίου βολής του ΝΑΤΟ στον όρμο της Σούδας (γνωστού ως NAMFI) όπου η συμμαχία έκανε πυρηνικές δοκιμές με πυραύλους! ”Δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση, αυτά είναι πολύ σοβαρά και ανησυχητικά αν και πρέπει να πω ότι επιβεβαιώνονται πολλά από όσα ξέραμε ή υποπτευόμασταν και αυτό προκύπτει από τα αρχεία του αγγλικού υπουργείου Εξωτερικών» είχε πει τότε ο δήμαρχος Σούδας.

Πυρηνοκίνητο υποβρύχιο των ΗΠΑ στη Σούδα

Και πυρηνοκίνητο υποβρύχιο έστειλαν οι Αμερικανοί στη Σούδα που δείχνουν ότι ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα στη κρίση της περιοχής. Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Florida (SSGN 728) βρισκόταν στις 7 Μαρτίου στη Ναυτική Βάση της Σούδας, για ανάπαυση του πληρώματος και ανεφοδιασμό. Η επίσκεψή του στο κρητικό λιμάνι χαρακτηρίζεται ως επίσκεψη ρουτίνας και εντάσσεται στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει η ναυτική βάση της Σούδας στα πλοία του 6ου αμερικανικού στόλου, τα οποία έχουν καταπλεύσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΝΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου