Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Aρνί γεννήθηκε με ανθρώπινο κεφάλι!Το αρνάκι γεννήθηκε σε ένα χωριό κοντά στη Σμύρνη,στην Τουρκία.

Πρόβατο γέννησε νεκρό ένα αρνάκι με ανθρώπινο πρόσωπο. Το αρνάκι γεννήθηκε σε ένα χωριό κοντά στη Σμύρνη,στην Τουρκία.

Ο 29χρονος κτηνίατρος Erhan Elibol, βοήθησε το πρόβατο να γεννήσει το αρνάκι με καισαρική αλλά έντρομος διαπίστωσε ότι τα χαρακτηριστικά στη μουσούδα του νεαρού ζώου είχαν μια εκπληκτική ομοιότητα με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά. "Έχω δει μεταλλάξεις σε αγελάδες και πρόβατα, έχω δει μοσχάρι με ένα
μάτι, ένα δικέφαλο μοσχάρι, αλλά κι ένα μοσχάρι με πέντε πόδια. Αλλά όταν είδα αυτό το νεαρό αρνάκι δεν πίστευα στα μάτια μου.

Η προβατίνα δυσκολευόταν πολύ να το γεννήσει κι έπρεπε να βοηθήσω το ζώο με καισαρική.

Το κεφάλι του αρνιού είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά - μάτια, μύτη και στόμα - μόνο τα αυτιά του έμοιαζαν με αυτιά προβάτων.

Κτηνίατροι είπαν ότι η σπάνια μετάλλαξη πιθανότατα συνέβη ως αποτέλεσμα της ακατάλληλης ζωοτροφής που περιείχε άφθονη βιταμίνη Α αναφέρει η CNNTurk.com


Μια κατσίκα στη Ζιμπάμπουε γέννησε ένα παρόμοιο νεογνό το Σεπτέμβριο του 2009. Το μεταλλαγμένο νεαρό κατσικάκι γεννήθηκε με ένα ανθρώπινο κεφάλι- έμεινε ζωντανό για αρκετές ώρες αλλά φοβισμένοι οι κάτοικοι του χωριού το σκότωσαν.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας στην οποία γεννήθηκε το ανθρωπόμορφο κατσικάκι δήλωσε ότι το κατσικάκι με κεφάλι ανθρώπου και σώμα κατσίκας, ήταν καρπός της αφύσικης σεξουαλικής σχέσης ανάμεσα στην μητέρα κατσίκα και έναν άνδρα. "είναι προφανές ότι ένας ενήλικας άνθρωπος έχει την ευθύνη αυτού του τρομακτικού περιστατικού, ακούμε συχνά για περιπτώσεις ανθρώπων που διαπράττουν κτηνοβασία αλλά δεν είχε προκύψει περιστατικό γέννησης ζώου με ανθρώπινα χαρακτηριστικά" δήλωσε ο κυβερνήτης.

Το μεταλλαγμένο πλάσμα ήταν άτριχο. Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι ακόμη και τα σκυλιά φοβόντουσαν να προσεγγίσουν το παράξενο ζώο.

Οι ντόπιοι έκαψαν το σώμα της νεαρής κατσίκας, έτσι οι βιολόγοι δεν είχαν καμία ευκαιρία να μελετήσουν τα σπάνια μετάλλαξη.

mwlonlave
................................................................... .........................................................................................,................................................................... ..................... ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? Σου άρεσε??? Δείξτο στους φίλους σου
,................................................................... ......................................................................................... -->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου