Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

30 ΕΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ « ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»

30 ΕΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ « ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»
Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο [το Μάρτιο του 2012] που δημοσιεύθηκε από μια θαρραλέα γιατρό και έναν ερευνητή Ιατρό έχουν ξεθάψει ενα μυστικό επίσημο αντίγραφο που χρονολογείται πρίν από 30 χρόνια, με συνεδριάσεις των επιτροπών εμβολίων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικών συνεδρίασεων των «εμπειρογνωμόνων» που συνδέονται με τη βιομηχανία των φαρμάκων τους.

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι
υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού σας που προκύπτει από τις ανεπιθύμητες ανιδράσεις ενός εμβολίου, τότε αυτό είναι το έγγραφο που πρέπει να διαβάσετε.

Αυτό πού θα πρέπει να αναρωτηθείτε είναι αν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι, ενεργώντας με τον καλύτερο τρόπο για τα συμφέροντα των παιδιών της Βρετανίας, και πώς είναι δυνατόν αυτό να συνεχίζεται εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.

Αυτό είναι κάτι πού ο καθένας από εμάς γνωρίζει, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να αποδείξει πριν από αυτό το έγγραφο. Περάστε τις πληροφορίες αυτές και σε άλλους , ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές της κυβέρνησης πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες.

Το έγγραφο 45 σελίδων με λεπτομερή στοιχεία μπορείτε να το κατεβάσετε στην Αγγλική γλώσσα εδώ:

Η πολιτική εμβολιασμού και ο Κώδικας Δεοντολογίας της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης (JCVI): βρίσκονται σε διαφωνία; 

Η έκθεση παρουσιάστηκε και αποτελεί μέρος των πρακτικών της επιστημονικής διάσκεψης 2011 BSEM και δημοσιεύεται τώρα on- line εδώ

http://atheatignosi.blogspot.gr/

.. ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? Σου άρεσε??? Δείξτο στους φίλους σου
,................................................................... .........................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου