Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Αρχαία Κτίρια στη Σελήνη σε φιλμάκι τραβηγμένο από τον Νηλ Άρμστρονγκ (ΒΙΝΤΕΟ)



Στα 16 του χρόνια δεν είχε δίπλωμα αυτοκινήτου αλλά ανέμιζε το χαρτί του πιλότου αεροπλάνου! Πιλότος στο αμερικανικό ναυτικό, ειδικός για τεστ σε πρωτοποριακά αεροσκάφη, βρήκε αυτό που ήθελε το 1962, όταν στο πλαίσιο διαστημικών προγραμμάτων αναζητήθηκαν εννέα αστροναύτες που θα εντάσσονταν στην ομάδα με προορισμό τη Σελήνη. Ο Νιλ Άρμστρονγκ ήταν ένας από αυτούς.


Τον Ιούλιο του 1969, 90 εκατομμύρια τηλεθεατές έβλεπαν στο πρόσωπό του να πραγματοποιείται η
πρώτη φορά που ο άνθρωπος πάτησε εξωγήινο έδαφος. Η ανθρωπότητα κρεμάστηκε στα χείλη του και πασπάλισε τα όνειρά της για την κατάκτηση του Διαστήματος με τη σεληνόσκονη του ποδιού του. Η φράση για το βήμα και το άλμα ήταν βέβαια δική του. Ποτέ δεν μάθαμε όμως, ούτε και με τον ερχομό του στην Αθήνα, αν ο Αρμστρονγκ είδε κάτι περισσότερο στη Σελήνη από ό,τι η NASA έδωσε σε κοινή ακρόαση. Η εμμονή του να μη δίνει συνεντεύξεις μετά τον άθλο του ­ εμμονή που τη διατήρησε κι εδώ ­ προκαλεί υποψίες έστω σε αυτούς που... έχουν τη μύγα και μυγιάζονται. Ο Αρμστρονγκ μετά την αποστολή του «Απόλλων 11» αποσύρθηκε από την ενεργό δράση δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι είναι δυνατόν να έχω και την ιδιωτική ζωή μου». Το μυστήριο παραμένει. Τι γίνεται εκεί έξω;

Τι πραγματικά είδαν οι αστροναύτες;


Ο Οτο Μπίντερ, πρώην υπάλληλος της NASA, υποστήριξε ότι ορισμένοι κύκλοι (ανώνυμοι για ευνόητους λόγους) κατάφεραν να υποκλέψουν τις συνομιλίες της NASA με τους αστροναύτες. Τη στιγμή που βρίσκονταν οι αστροναύτες στην επιφάνεια της Σελήνης και μάζευαν δείγματα του εδάφους της, ο Αρμστρονγκ ακούστηκε να λέει:
«Τι είναι αυτό; Πολύ θα ήθελα να μάθω!».
Το διαστημικό κέντρο αντέδρασε αμέσως: «Τι συμβαίνει;.. (παράσιτα) Διαστημικό κέντρο καλεί "Απόλλων". Τι συμβαίνει;».
«Απόλλων 11»: «Είναι μωρά, τεράστια μωρά... Δεν θα το πιστέψετε... Υπάρχει και άλλο διαστημόπλοιο εδώ... Στέκεται στην άκρη του κρατήρα... Στέκονται στην επιφάνεια της Σελήνης και μας παρατηρούν...».

Κατά την άποψη του Μπίντερ, το παραπάνω τμήμα της συνομιλίας δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα από τις επίσημες αρχές της NASA. «Χάρη στην τεχνολογική καθυστέρηση αναμετάδοσης των πέντε δευτερολέπτων, η παραπάνω συνομιλία λογοκρίθηκε» αναφέρει στο βιβλίο του «Τα μυστικά της Σελήνης» ο Don Wilson. Η δεύτερη ανεξακρίβωτη πληροφορία για τη συνάντηση του «Απόλλων 11» με εξωγήινους στη Σελήνη αναφέρει ότι τη στιγμή που το «Απόλλων 11» πλησίαζε τη Σελήνη, παρατήρησε επάνω στην επιφάνειά της τον σχηματισμό ενός ολόκληρου διαστημικού στόλου. Αστροναύτες: «Φαίνονται καθαρά. Είναι διαστημόπλοια παρατεταγμένα με τάξη αεροδρομίου στην άκρη του κρατήρα. Εφτασαν στη Σελήνη πριν από εμάς». Το διαστημικό κέντρο διέταξε τους αστροναύτες να κινηματογραφήσουν τα παράξενα αντικείμενα. Τα φιλμ δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα και το επεισόδιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Το βίντεο που παρουσιάζουμε παρακάτω είναι κάποια απομεινάρια κτιρίων στη Σελήνη.
Ο Νηλ Άρμοστρονγκ φέρεται ότι κατέγραψε το φιλμ.
Κανονικά διαρκεί 14 λεπτά. Αυτά τα κτίρια που βλέπετε είναι ο λόγος πίσω από όλη αυτή τη βιασύνη να προσγειωθούν οι ΗΠΑ στο φεγγάρι πριν από την ΕΣΣΔ. Βομβαρδίστηκαν λίγα χρόνια αργότερα από αυτούς που αποφασίζουν για μας.



http://aorata-gegonota.blogspot.gr/
Άδεια Creative Commons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου