Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ …. !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!! (Παρακαλώ ΠΟΛΥ διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ … είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ... !!! ΠΡΟΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ... ΤΑ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ SITES!!!
-----------------------------------------------------

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ …. !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!!

Παρακαλώ ΠΟΛΥ διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ … είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!

Όσοι έχουμε δυνατή σχέση με το διαδίκτυο και ειδικά όσοι είναι προγραμματιστές, ξέρουμε πολύ καλά ότι πολλές είναι οι φορές που ερχόμαστε αντιμέτωποι με διαφορά κακόβουλα λογισμικά τα οποία αργά ή γρήγορα καταπολεμιούνται και η διάδοση τους σταματά …


Κάποια, από αυτά τα λογισμικά είναι ερασιτεχνικά, κάποια είναι κάπως καλύτερα, κάποια είναι επαγγελματικά και κάποια είναι όπως τα λέμε “State of the Art” !!! Τα τελευταία, είναι και τα σπανιότερα, μια και ένας επαγγελματίας του χώρου, θα συναντήσει στην ζωή του τέτοια κατά μέσο όρο, περίπου δυο φορές και μάλιστα, είναι σαφώς συζητήσιμο εάν θα αντιλήφθη την ύπαρξη τους!!!

Πρόσφατα, αντιλήφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ιστόχωρο μου, ενός αντί-νέο –ταξικού φιλοσοφικού ηλεκτρονικού χώρου … καθώς, και με το Facebook …!!! Πριν, όμως είχα επισκεφτεί μια ιστοσελίδα των illuminati που είχε ένα ρολόι και που έκανε αντίστροφη μέτρηση … η οποία έληγε την 9η Σεπτεμβρίου 2012 !!! (Υπάρχει λόγος που ΔΕΝ σας δίνω το Link αυτό εδώ … διότι, έτσι σας προστατεύω και σας συνιστώ, εάν βρείτε τον ιστότοπο, να μην τον φορτώσετε καν στο browser σας … και ούτε καν, για να δείτε την αρχική σελίδα…!!!)


Ψάχνοντας τώρα να βρω τι φταίει με τον ιστότοπο μου, αντιλήφτηκα … ότι υπήρχαν πολλές επιθέσεις χακερ προς αυτό, άλλα αρχικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία, μια και το σπορ αυτό είναι γνωστό … σε όλους μας που ασχολούμαστε με το διαδίκτυο … Αυτό, όμως ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ήταν μια επίθεση η οποία προήρθε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (αυτό δεν σημαίνει ότι η επίθεση έγινε πραγματικά από εκεί), κατά την οποία ένα “State of the Art” stealth script … έτρεχε στο server μου!!!

Ένα script που πέρασε από όλους τους ελέγχους ασφαλείας και δεν έγινε αντιληπτό!!! Θα μου πείτε τώρα, γιατί σας το λέω αυτό … !!! Πρώτον, γιατί αυτό το Script συμφώνα με την δομή του πρέπει να έχει κατασκευαστεί από την Ουκρανική σχολή … που θεωρείτε η ελίτ σχολή χακερ!!! Κατά δεύτερον, είναι ένα script που έχει ΦΟΒΕΡΗ μεταδοτικότητα σε κάθε τι που είναι βασισμένο σε κώδικα HTML, δηλαδή σε σχεδόν ΟΛΟ το διαδίκτυο … !!! Και το τρίτο και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι το τι ακριβώς έχει ρυθμιστεί να κάνει αυτό το script ….

ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ 9/9/2012 !!!

Έχει δε μοναδικές ιδιότητες που το κάνουν “State of the Art” … Είναι ΑΟΡΑΤΟ … Μεταδίδεται από site σε site, μόνο με την προβολή από το ένα στο άλλο, ΔΕΝ ανιχνεύεται ακόμη και από τα καλύτερα antivirus και τέλος, ακόμη εάν κάποιος αντιγράψει κάτι … πχ. Απλό κείμενο από μια ιστοσελίδα που έχει μολυνθεί … το script ακολουθεί τα γράμματα … οπότε εάν το κείμενο αντιγράφει σε μια ιστοσελίδα καθαρή, αμέσως θα μολυνθεί παντού!!!!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ … Πρέπει το script αυτό να βρίσκεται ήδη σε όλο το διαδίκτυο!!! Εάν κάτι δεν γίνει άμεσα (και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ενημερωθεί δεόντως και ασχολούνται σοβαρά με αυτό σήμερα προσπαθώντας να παρασκευάσουν ένα αντί-ίο που θα διαδοθεί όπως τον κανονικό, άλλα γρηγορότερα και θα τον αδρανοποιήσει)… στις 9/9/2012 ίσως το διαδίκτυο μείνει χωρίς βάσεις δεδομένων!!! ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, από απλές … μέχρι τραπεζικές, ενεργειακές και ασφαλείας ιστοσελίδες !!!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ και μάλιστα, ακριβώς μετά την επίσημη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων που πάντα συμβόλιζε την εκεχειρία των Λαών … αλλά όχι της νέας τάξης πραγμάτων …!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ … ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ … ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ SERVER ΣΑΣ … ΑΜΕΣΑ!!!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και εύχομαι να τα λέμε διαδικτυακά και μετά τις 9-9-2012!!!

IRI WOLF
International Research Institute – WOrld Liberation Front

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου