Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Εξωγήινη μούμια βρέθηκε στην Αίγυπτο (VIDEO)




Οι φήμες που ψιθυρίζουν εδώ και χρόνια είναι ότι μία εξωγήινη μούμια είχε βρεθεί στην Αίγυπτο, και η οποία βρίσκεται σε ένα νεκρικό θάλαμο δίπλα σε ένα μεγάλο Φαραώ.


Το σώμα ενός τέλεια διατηρημένου,εξωγήινου είχε μουμιοποιηθεί και βρέθηκε θαμμένο σε μια αρχαία πυραμίδα. Ένα μυστηριώδες πλάσμα από μεταξύ 150 και 160 εκατοστών βρέθηκε από έναν αρχαιολόγο κοντά στο Lahun όταν
διερευνούσε μια μικρή πυραμίδα της δυναστείας doceaba του Senusret II. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν αποκαλύφθηκε αμέσως.

Η μούμια από ότι φαίνεται είναι ένας εξωγήινος και χρονολογείται πάνω από 2000 χρόνια και φαίνεται ότι μοιάζει με ένα ανθρωποειδές, είπε μια πηγή στο αιγυπτιακό Τμήμα Αρχαιοτήτων, ο οποίος παρείχε λεπτομέρειες και φωτογραφίες που είχε βρει, αλλά το έκαναν κάτω από συνθήκες ανωνυμίας.

Επιγραφές στον τάφο της μούμιας έδειξαν ότι ο βασιλιάς ήταν ένας σύμβουλος που ονομάζεται Osirunet, που σημαίνει αστέρι ή αποστέλλονται από τον ουρανό. "Το μουμιοποιημένο σώμα θάφτηκε με μεγάλο σεβασμό και φροντίδα, το οποία συνοδεύεται από μια σειρά από παράξενα αντικείμενα ξένα προς τα αρχαιολογικά δεδομένα, και οι διαχιρειστές του μουσείου δεν μπορούν να τα προσδιορίσουν.



Σύμφωνα με αιγυπτιακές πηγές, ο αλλοδαπός μούμια ανακαλύφθηκε από τον Δρ Βίκτορ Lubek, Τσέχο πολίτη και συνταξιούχο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.Ο αρχαιολόγος το βρίσκει στο κρυφό διαμέρισμα, ενώ διεξάγει έρευνα σε ένα μικρό χώρο της κύριας πυραμίδας, Senusret II, το οποίο περιέχει τη βασίλισσα του Φαραώ. Στο χώρο βρέθηκαν επίσης ορισμένα μείγματα από χρυσό και πηλό που καλύπταν το σώμα, καθώς και ίχνη από λινό ύφασμα, όπως και η εμφάνιση, που καλύπτει το δέρμα από το αινιγματικό ον. Τα αντικείμενα που περιέχονταν στον τάφο ήταν αντικείμενα κατασκευασμένα από κάτι συνθετικό και κανείς δεν μπορούσε να το προσδιορίσει. Κανείς δεν έχει βρει παρόμοια στοιχεία σε άλλους αιγυπτιακούς τάφους,και έτσι η ανακάλυψη θα μπορούσε σε μεγάλο βαθμό να είναι αρκετά συμαντική για την αρχαιολογία.


Ο ανώνυμος αγγελιοφόρος που έχει λάβει τις πληροφορίες, είπε επίσης ότι η ανακάλυψη έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους Αιγύπτιους αξιωματούχους, οι οποίοι θέλουν να το κρατήσουν κρυφό μέχρι να έχουν μια εύλογη εξήγηση για την παράξενη μούμια. Η κυβέρνηση έχει διαβουλεύσεις με ένα σεβαστό αριθμό των αρχαιολόγων, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το εύρημα. Η αλήθεια είναι, ότι κάθε εμπειρογνώμονας, ο οποίος έχει δει τη μούμια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι γήινης προέλευσης, είπε η πηγή. Υπάρχει μια αίσθηση ότι αυτό είναι ένας εξωγήινος ο οποίος με κάποιο τρόπο κατέληξε να συμβουλεύει τον Αιγύπτιο βασιλιά. Αλλά όλοι στην κυβέρνηση κινούνται μακριά από το συμπέρασμα που θα μπορούσε να υποστηρίξει τις νέες ιδέες, ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν βοήθεια από εξωγήινους στην οικοδόμηση του εξαιρετικού πολιτισμού τους.

"Οι Αιγύπτιοι αρνούνται να πιστέψουν ότι η κληρονομιά τους ήρθε από το διάστημα." ." 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου