Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αμερικάνος Προφήτης Μετανάστευσε στην Ελλάδα για το Τέλος του Κόσμου





Το είχα αναφέρει και σε παλαιότερο τεύχος του mystery (τ. 69) αποφεύγοντας όμως να δημοσιεύσω ονόματα, αλλά από ότι φαίνεται δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία τα media του δήμου Σιντικής. Έτσι, πολύ κοντά στην γενέθλια πόλη μου (το Σιδηρόκαστρο), στο χωριό Φαιά Πέτρα του νομού Σερρών, εδώ και ένα χρόνο έχει εγκατασταθεί μια οικογένεια Αμερικάνων όπου ο πατέρας (Michael ή Εριμπάμπαλ) αυτοαποκαλείται προφήτης του Θεού και αγγελιοφόρος της αλήθειας. Σύμφωνα λοιπόν με
τα οράματα του παράξενου αυτού άνδρα (βλέπε εδώ), ο Θεός του αποκάλυψε πως η καταστροφή του κόσμου (που θα ξεκινήσει από την Αμερική) θα συμβεί στις 19 Ιουλίου 2012, και πως το μόνο ασφαλές σημείο στον πλανήτη, είναι το συγκεκριμένο χωρίο της βόρειας Ελλάδας!
Το περιστατικό βέβαια δεν είναι μοναδικό – Το Bugarach είναι ένα ήσυχο χωριό της νοτιοδυτικής Γαλλίας με μόλις 189 κατοίκους. Το τελευταίο διάστημα, όμως, η περιοχή έχει γνωρίσει τεράστια τουριστική άνθιση, σε σημείο η τοπική κοινότητα να ανησυχεί σοβαρά για την τύχη της περιφέρειάς.
Αιτία; Το Bugarach έγινε πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, επειδή φήμες θέλουν στα έγκατα του βουνού, που βρίσκεται δίπλα στο χωριό, να κρύβονται υπόγειες εξωγήινες βάσεις, ικανές να προφυλάξουν τους ανθρώπους από την καταστροφή που είναι να συμβεί το 2012!
Κάπως έτσι, το χωριό επισκέπτονται καθημερινά στρατιές από εναλλακτικούς τουρίστες, που αναζητούν τις εισόδους για τις υπόγειες εγκαταστάσεις, new age believers που κάνουν επικλήσεις στους πρόποδες του βουνού και άλλοι περίεργοι τύποι!
Και φυσικά το όλο θέμα με τις ασφαλείς ζώνες δεν σταματά εδώ. Όσοι παρακολουθείτε την μόνιμη μηνιαία στήλη μου για το Φαινόμενο 2012 στο περιοδικό, θα γνωρίζετε ήδη τον κατασκευαστικό πυρετό που επικρατεί σε Αμερική και Ευρώπη για την κατασκευή καταφυγίων. Ενώ οι πιο «ψαγμένοι» θα έχουν διαβάσει και για την (υποτιθέμενη) προφητεία του Φουλκανέλι για την σπηλιά στο Κούσκο του Περού και τον αρχαίο σταυρό των Ίνκα. Αλλά για το μυστήριο αυτό σας παραπέμπω στο συλλογικό βιβλίο 2012: Τι Αλήθεια θα Γίνει, των εκδόσεων Αρχέτυπο.
Κλείνοντας, να σημειώσω απλά πως η όλη αυτή μετακίνηση των ανθρώπων θυμίζει κάπως την Κιβωτό του Νώε που αλληγορικά παραπέμπει στο μυστικό δοχείο, ένα είδος μήτρας όπου ο άνθρωπος σφραγίζετε καθόσον ο κόσμος θα επιστρέψει στην πρωταρχική του χαοτική κατάσταση (ωκεανός) μέχρι ωσότου το ουράνιο τόξο (η ουρά του παγωνιού) να σηματοδοτήσει την επανεγκαθίδρυση της τάξης. Δίχως αμφιβολία, το Φ2012 αποτελεί μια αλχημική διεργασία…




apophenia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου