Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ =ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ=ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ=[21-12-2012]ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑ-ΚΟΙΝΩΣΙΣ ΤΙΣ «ΔΙΑ-ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΣ Ε».ΕΙΣ ΣΤΙΣ 21-12-2012= [ΕΝΑΡΞΙΣ] ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΔΙΑ-ΣΠΟΡΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝ-ΤΟΝΙΣΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΔΕΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.


Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΟ- ΦΙΛΟ-ΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΨΥΧΙΚΟ ΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΓΑΙΑΣ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣ ΑΕΙ, ΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝ - ΑΙΩΝΙΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΕΙΖΩΗΣ ΠΑΝ-ΣΠΕΡΜΙΑΣ, ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ-ΝΟΥ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ΚΑΘΕ ΕΜΨΥΧΟΣ ΟΝΤΟΤΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣ-ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟΝ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΥΡΑ ΑΠΟ ΒΡΩΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ (ΠΤΩΜΑΪΝΗ), ΚΑΚΗ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΣΙΓΑΡΑ, ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΤΣΙΠΣ- ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΘΕΊΚΟΝ ΓΟΝΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΙΧΩΡΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝ-ΔΕΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ [ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ] ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ [ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ].
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΨΥΧΟΚΤΟΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ.
ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΤΑ-ΤΣΙΠΣ-ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ-ΕΝΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΙ.

ΠΑΤΕΡ-ΣΩΤΕΡ ΔΙΑ-ΖΕΥΣ ΕΛΘΕ.
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ,ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΕΩΝ ΤΕ ΑΝΔΡΩΝ,ΤΙΜΩΡΙΑ ΒΕΒΗΛΩΝ,ΑΜΥΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΣΤΙ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Α-ΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΗΜΑΣ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΝΟΩΝ ΠΑΡΑ-ΝΟΕΙΤΩ.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΦΕΑΣ.
-->


Πηγή: http://revealedtheninthwave

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου