Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ . . .


…ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΔΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ
ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΟΒΙΚΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΝΩΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΣΙΠΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΜΙΑΡΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΜΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΨΙΛΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.
Εσένα την Νέμεση καλώ……


ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου