Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Giant Squid Όσα συλλαμβάνει ο φακός στα 900 μέτρα βάθος (VIDEO),


Giant-καλαμάρι-253x150



Από: Andi Grill

Για πρώτη φορά, το θρυλικό γιγάντιο καλαμάρι κινηματογραφήθηκε στο φυσικό του περιβάλλον στο κάτω μέρος του Ειρηνικού Ωκεανού. Δείτε εκπληκτικό βίντεο για το Discovery Channel "Monster Squid: The Giant είναι πραγματικό" για την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου στο 8/7c ως το φινάλε της σεζόν του περιέργεια .

Οι επιστήμονες εργάστηκαν με τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς στο Discovery και της Ιαπωνίας με


βάση το NHK να αναζητήσει το πλάσμα σε βάθη μέχρι 900 μέτρα με ειδικά υποβρύχια με τις ελπίδες της σύλληψης το πλάσμα στην ταινία.

Σύμφωνα με μια ιστορία από το Discovery News :

Μετά από περίπου 100 αποστολές, κατά τις οποίες πέρασε 400 ώρες σε στενότητα του υποβρυχίου, το τριμελές πλήρωμα εντόπισε το πλάσμα από ένα σημείο περίπου 15 χιλιόμετρα (εννέα μίλια) ανατολικά του Chichi νησί στο βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό.

Μουσείο ερευνητής Tsunemi Kubodera είπε ότι ακολούθησε την τεράστια μαλακίων σε βάθος 900 μέτρων, καθώς κολύμπησε στον ωκεανό άβυσσο.

Πολλοί αμφισβήτησε το γιγαντιαίο καλαμάρι ήταν ακόμα πραγματικά μέχρι πρόσφατα, όταν έσπασε λέξη ότι ο Kraken-σαν θηρίο είχε επισημανθεί από Ιάπωνες επιστήμονες. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά το γιγαντιαίο καλαμάρι για να σας κρατήσει μέχρι το Discovery Channel, στην πρεμιέρα Κυριακή 27 Γενάρη στο 8/7c.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου