Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ασύρματo Ρομποτικo Φιλί - Με το Video!


Ρομπότ Αγάπη - iStockphoto / Thinkstock



Μπορεί να ήταν πολύ απασχολημένος παίζοντας Σκότωσε το Zombirds στο iPhone σας για να παρατηρήσετε. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση σήμερα μεταξύ των κοινωνικών επιστημόνων σχετικά με το αν η αύξηση της εξάρτησης μας από - και σε βύθιση - στο Διαδίκτυο, το βίντεο παιχνιδιών και ηλεκτρονικών συσκευών χειρός που μας μετατρέπεται σε μια κοινωνία αποξενωμένη, μοναχική misanthropes.



Ορισμένοι ανησυχούν ότι η αύξηση της καθήλωσης μας από την εικονική μας κάνει να χάσουμε την επιθυμία, ή ακόμα και την ικανότητα, να έχουν πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους συναδέλφους. Ένα δυσοίωνο σημάδι: Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι γραπτών μηνυμάτων έχει ξεπεράσει προφορική συζήτηση ως την πιο συχνή μορφή της επικοινωνίας μεταξύ των Βρετανών ενηλίκων. Και ενώ η κοινωνική δικτύωση και σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας περιοχές είναι δημοφιλείς μεταξύ των zeitgeisty Gen-yers , μερικοί προειδοποιούν ότι οι άνθρωποι στην πραγματικότητα τα χρησιμοποιούν ως ρυθμιστικά για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της πραγματικής οικειότητας - που αισθάνεται πιο άνετα με το smartphone -εμμονή εσωστρεφείς από το πραγματικό πράγμα. Όπως καναδική κοινωνική Cliff εργαζόμενος Nzombato θρήνησε στην ιστοσελίδα του TED:

" Εμείς φαίνεται να αρέσει, και πραγματικά ερωτευτεί με το μέσο περισσότερο από ό, τι κάνουμε από κάθε άλλο ... αυτό που βλέπω και ακούω, όπως έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, μια αύξηση του φόβου για να συνδεθείτε σε ένα επίπεδο του δρόμου, ώστε κλήση. Άνθρωποι έχουν γίνει φοβούνται τους άλλους ανθρώπους. "

Nzombato ανησυχεί ότι η έλλειψη του ό, τι ο ίδιος αποκαλεί «φυσική κοινωνικό δίκτυο" θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερα αποξένωση και κατάθλιψη.

Αλλά μην ανησυχείτε. Ιάπωνες ερευνητές της Σιγκαπούρης και στον πρωτοποριακό τομέα της lovotics έχω μια απάντηση. Lovotics , από τον τρόπο, δεν είναι η μελέτη της Demi Lovato ως noobs μπορεί αρχικά ύποπτος. Μάλλον, είναι το πεδίο της στενής αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων και των ρομποτικών συσκευών. Κίσινγκερ είναι μια νέα lovotics τεχνολογία που επιτρέπει σε δύο ανθρώπους σε σχεδόν φιλί μέσω ασύρματης σύνδεσης, με τη βοήθεια της ρομποτικής μεσάζοντες εξοπλισμένα με ψηφιακά με δυνατότητα χείλη. Ιδανικό για όσους επιθυμούν μια ρομαντική σχέση αλλά που απέφερε συνολικά έξω από την πραγματικότητα αγγίζοντας ένα άλλο σώμα.



Όπως New Scientist εξηγεί :

Τα χείλη περιέχουν αισθητήρες πίεσης και των ενεργοποιητών. Όταν τους φιλί, το σχήμα αλλάζει δημιουργείτε μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο, πάνω από το δίχτυ σε μια λήψη Kissenger. Εκεί, οι ενεργοποιητές αναπαράγουν το είδωλο των προτύπων πίεση που δημιουργήσατε - μαγικά μετάδοση smacker σας με τον σύντροφό σας.

Σύμφωνοι, αυτή η τεχνολογική επανάσταση είναι σε πρώιμα στάδια της, και έχει μερικά μειονεκτήματα. Το πιο εμφανές πρόβλημα είναι ότι ένας χρήστης έχει Κίσινγκερ να κλειδώσει τα χείλη με ένα σχήμα αυγού συσκευή που μοιάζει, καλά, κ. Επικεφαλής πατάτας . Από την άλλη πλευρά, αν η ιδέα σας για ένα hottie είναι ο φαλακρός τύπος στο Resident Evil 4 , θα μπορούσε απλώς να κάνει το κόλπο.

Το άλλο κάπως ενοχλητικό πράγμα για το βίντεο επίδειξης είναι ότι δύο άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πιπίλισμα είναι στην πραγματικότητα στο ίδιο εργαστήριο, λίγα μέτρα μακριά. Δεν θα ήταν πιο εύκολο να περπατήσει πάνω στο άλλο και να αξιοποιήσει την παραδοσιακή αναλογική μέθοδο;

Kissing μέσω μηχανής, εξάλλου, σύντομα οδηγεί σε άλλα πράγματα. Και με αυτό εννοώ άλλες συσκευές, όπως μίνι-Surrogate , μια κούκλα-ρομπότ μεγέθους σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα πραγματικό πρόσωπο και λειτουργούν ως stand-in για το άτομό του.


Μόλις έχουμε συνηθίσει να προσομοιώνει F2F επαφή μέσω ρομπότ, όμως, αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα είναι πριν απλά να ξεχάσουμε έναν άνθρωπο που έχει στο άλλο άκρο, και μόλις στραφούν σε μηχανές με τεχνητή νοημοσύνη για συντροφικότητα. Στην πραγματικότητα, όπως και φτάνουμε προχωρήσει πέρα από το λεγόμενο ιδιομορφία , στην οποία μπορεί να επισκιάσει AI καλά τον ανθρώπινο νου, θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να εξασφαλίσει την τόνωση συνομιλία δείπνο. Και υποθέτοντας ότι οι τεχνολόγοι ανδροειδή εξοπλίσει με τα ανθρώπινα-όπως συναισθήματα, μπορεί να μην είναι καν σε θέση να πει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ρομποτικό ημερομηνία και ένα κόκκαλο-τσάντα ένα. (Αν σας ανησυχεί αυτό, η πρότασή μου είναι να συμβουλευτείτε αυτό το εύχρηστο οδηγό: Έξι σημάδια που μπορεί να χρονολογείται ένα ρομπότ .

Λοιπόν, τι λες; Εκφράστε τη γνώμη σας παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου