Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σύμβουλος του Ομπάμα στα χνάρια του Χίτλερ προτείνει μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!Ο Τζων Χολντρεν "επιστημονικος" συμβουλος του Ομπαμα προτεινει παγκοσμια κυβερνηση που θα περιορισει τον παγκοσμιο πληθυσμο στο 1 δισεκατομμυριο...

Ο περιορισμος του πληθυσμου μπορει να γινει με χημικα στο νερο και στα τροφιμα, με υποχρεωτικες εκτρώσεις ακομη και με βρεφοκτονιες!!Ο Τζων Χόλντρεν", "επιστημονικός" σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό, προτείνει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή που τρώμε και στο νερό που πίνουμε, ώστε να μας πεθάνουν μια ώρα αρχήτερα!

Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού λέει ότι πρέπει να γίνει από μία παγκόσμια κυβέρνηση που δεν διστάζει να την ονομάσει "παγκόσμιο καθεστώς" δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θα πρόκειται για παγκόσμια δικτατορία!!

Ο "επιστημονικός" σύμβουλος προτείνει ακόμη να θεσμοθετηθεί το καθεστώς της υποχρεωτικής άδειας για κάθε γεννηση, της υποχρεωτικής έκτρωσης για τα "παράνομα" έμβρυα ακόμη και της βρεφοκτονίας για τα "παράνομα" γεννηθέντα βρέφη (!!!)

Δεν νομίζουμε ότι θα πρέπει πλέον να αναρωτιόμαστε που στοχεύει η νέα τάξη πραγμάτων!

Στοχεύει σε μια ελίτ 1-2 εκατομμυρίων αρχόντων και σε 1 δις σκλάβων που θα δουλεύουν γι αυτούς!!

oimos-athina.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου