Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Eμβόλια, aids, αφαίρεση ταλέντων,αυτά που δεν θα σας πουν (ΜΕΡΟΣ 1)

Η παραγωγή εμβολίων είναι μια υπερπαραγωγή που δεν μπορεί να σταματήσει,οι εγκαταστάσεις είναι σαν ολόκληρες πολιτείες. Για να παραχθούν τεράστιες ποσότητες εμβολίων καλλιεργούν 1000αδες δις μισοπεθαμένους ιούς πάνω σε άρρωστα νεφρά σκύλων και πιθήκων γιατί τα καρκινικά κύτταρα πολλαπλασιάζονται 3 φορές γρηγορότερα και παραπάνω.Τα εμβόλια είναι σχεδόν αχρείαστα γιατί υπάρχουν τα φάρμακα και η υγιεινή.

Μαζί με τα εμβόλια παίρνουμε και καρκινικά κύτταρα,τα οποία θα είναι ο μελλοντικός μας καρκίνος, επίσης μειώνουν την δύναμη του νου, του ανοσοποιητικού, την εξυπνάδα και επιδρούν στην προσωπικότητα του ανθρώπου.
                 
 Η άριστη ενέργεια στον πόλεμο είναι να υποταχθεί ο εχθρός χωρίς μάχη.
Στα σημερινά εμβόλια βάζουν κάποια πρόσθετα δηλητήρια με την δικαιολογία ότι έτσι τα εμβόλια δουλεύουν πιο δυνατά ενάντια στους ιούς.
ΣΤΑΤΙΝΕΣ: Πριν 20 χρόνια η ιατρική προπαγάνδα υπόσχονταν ότι θα εξάλειφαν τις καρδιοπάθειες,αλλά τελικά τις αύξαναν, Η καρδιά χρειάζεται για ενέργεια ένα συνένζυμο Q10 γιατί δεν σταματά πότε να χτυπά οι στατίνες το μειώνουν έτσι αυξάνονται οι καρδιοπάθειες. Επίσης οι στατίνες μειώνουν την χοληστερίνη,ο εγκέφαλος αποτελείτε από 70% νερό αλλά έχει σαν βάση την χοληστερίνη,όταν μειώνεται παθαίνουμε εγκεφαλοπάθειες άνοια αλτχαημερ σε μικρές ηληκίες ακόμα και σε εφήβους. Οι μεμβράνες του εγκεφάλου που τον προστατεύουν χάνουν την δύναμη τους,και έτσι με ένα χτύπημα μπορεί να χαζέψει κάποιος. Όταν η χοληστερίνη είναι κάτω από 170 αποδυναμώνεται ο εγκέφαλος,εάν είναι 200-220 είναι ότι καλύτερο και φυσιολογικό μην ακούτε τους γιατρούς.
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια, αδυναμία χαρακτήρα, αλτσχαιμερ.
ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΗ: Χημική ουσία που χρησιμοποιείτε για την διατήρηση πτωμάτων,απολυμαντικό βιοκτόνο και σε παρασκευή κόλας. Προκαλεί προβλήματα στην όραση τύφλωση σε επαφή με τα μάτια η εάν η χρήση της είναι συχνή(συχνή εμβολιασμοί),εγκεφαλικές δυσλειτουργίες και βλάβες, η επιληψία. Διαβρωτικό και ερεθιστικό σε επαφή με το δέρμα ένας από τους λόγους που κοκκινίζει(έγκαυμα) το δέρμα στην περιοχή που γίνεται το εμβόλιο. Επίσης δημιουργεί προβλήματα στον μεταβολισμό,την συμπεριφορά αυξάνει την προδιάθεση για καρκίνο,λήθαργο,σπασμούς ζάλη η ακόμα και κώμα, θα έχετε ακούσει για διάφορους αιφνίδιους θανάτους από εμβόλια.
MSG: Νευροτοξική ουσία που προκαλεί διέγερση των νευρώνων του εγκεφάλου και μετέπειτα ζημιές όπως δυσκολίες στην συγκέντρωση και ενδοκρινολογικές βλάβες δείτε πόσα παιδιά είναι υποανάπτυκτα. Σεξουαλική δυσλειτουργία,μεταλλάξεις στο DNA,τερατογενέσεις.
THIMEROSAL: Ένωση μεθύλ-υδραργύρου προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες συμβάλει να είναι μόνιμες. Είναι τόσο τοξικό που δεν κάνει καν να το ακουμπήσει άνθρωπος. Οποιαδήποτε δόση είναι τοξική,δεν αφήνει τους νευρώνες να αναπτυχθούν και καταστρέφει τους ήδη υπάρχον αναλόγως την δόση, έτσι εξηγείτε και η 5000% αύξηση παιδειών με νοητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες. Η CDC η εταιρία που φτιάχνει εμβόλια για όλο τον πλανήτη παραδέχεται ότι βάζει υδράργυρο από το 1930. Η μεθύλ ένωση ισχυροποιεί την χημική δράση. Δείτε την εικόνα πριν και μετά πως γίνεται εργαστηριακά ο νευρώνας με μια μικροσκοπική ποσότητα υδραργύρου.


Οι γιατροί εγκαταλείπουν την ιατρική τους μόρφωση και αφήνονται στην πλύση εγκεφάλου των φαρμακοβιομηχανιών. Αν δεν είναι έτσι γιατί επιτρέπουν προτρέπουν και επιβάλουν τους εμβολιασμούς που έχουν αυτά τα δηλητήρια; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗ.  Ρωτήστε ένα γιατρό που λέει ΝΑΙ στους εμβολιασμούς,τι ακριβώς κάνει ο υδράργυρος και τα εμβόλια στα μικρόγλοια κύτταρα(είδος εγκεφαλικών κυττάρων); H απάντηση θα είναι: τι είναι τα μικρόγλοια; ΔΕΝ είναι ερώτηση παγίδα είναι στοιχειώδη γνώση για γιατρό,o απλώς ερευνητής ξέρει τι είναι. Από την άλλη οι στατιστικολόγοι στο όνομα του κέρδους αλλοιώνουν εσκεμμένα τις στατιστικές, και τρομοκρατούν τον κόσμο για να πάρει χάπια και εμβόλια.


Θα αναρωτηθείτε μα καλά αν ισχύουν όλα αυτά τότε γιατί ο κόσμος δεν έχει γίνει βλαμμένος; Οι γιατροί δηλητηριαστές αποχαύνωσαν τον κόσμο, οι άνθρωποι είναι τόσο χαζοί όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Προσπαθήστε να μιλήσετε σε κάποιον για κάτι έξυπνο και δείτε πόσο πολύ ζορίζεται ,ζητήστε του να κάνετε μαζί μια έρευνα, ανοίξτε θέμα συζήτησης και ζητήστε του να ασκήσει κριτική σκέψη. Μένουν αδιάφοροι,αδαής,απαντούν σαν μικρά παιδιά,δυσκολεύονται πραγματικά να ακολουθήσουν να καταλάβουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις,η συμπεριφορά τους είναι οκνηρική. Αλλά είναι αρκετά έξυπνοι να λειτουργήσουν έναν υπολογιστή,να ασκήσουν κρητική για το πιο κινητό είναι καλύτερο,να παίξουν ένα παιχνίδι να μελετήσουν αθλητική εφημερίδα.ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ για τα κλασικά εμβόλια.
 Κοκίτης: Για το εμβόλιο του κοκίτη χρησιμοποιούνται ποντίκια. Η κάθε δόση εμβολίου περιέχει 9 έως 11 δισεκατομμύρια νεκρά μικρόβια κοκίτη τεράστιες δόσεις για ένα μωρό. Είναι πολύ βαρύ και επικίνδυνο και άσκοπο εμβόλιο, με σοβαρές παρενέργειες στον εγκέφαλο του παιδιού. Eίναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο καθώς κάνει ζημίες σχεδόν ανεπανόρθωτες στον εγκέφαλο.Κοκίτη πάθαιναν στα πολύ παλιά χρόνια όταν οι συνθήκες καθαριότητας ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ και μεταδίδονταν μέσο του βήχα.Γιατροί είτε επειδή τους τα έμαθαν λάθος είτε είναι του συστήματος τρομάζουν τους γονείς ότι πρέπει να εμβολιαστεί γρήγορα γιατί φέρνουν οι γονείς ευθύνη εάν πεθάνει το παιδί επειδή δεν το εμβολίασαν.Η αλήθεια είναι ότι 1 στα 100 μωρά πεθαίνει και αυτό εάν ζει σε συνθήκες όπως
οι τριτοκοσμικοί ΑΛΛΑ ακόμα και να κολλήσει αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά και δεν πεθαίνει το μωρό.
    Συγκεκριμένα το εμβόλιο κάνει τα εξής:
Mειώνει την ευφυΐα και προκαλεί διάσπαση προσοχής στο σχολείο,αδυναμία στη μάθηση, μειωμένη ευφυΐα, νευροτοξικότητα(θεραπεύεται με την ομοιοπαθητική ως ένα βαθμό), αυτοάνοσα νοσήματα, ανορεξία, αλλεργίες, εάν θα έβγαινε σε κάτι ταλαντούχο το παιδί και κάνει το εμβόλιο τότε χάνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το ταλέντο του λόγο της ζημίας που κάνει στον εγκέφαλο σε τόσο πρώιμο στάδιο απλά θα είναι ένα κανονικό παιδί όπως όλα τα άλλα,εάν γίνουν γίνουν και άλλοι τέτοιοι εμβολιασμοί η ζημία γίνεται πολλαπλάσια. Άλλες παρενεργειες  που θα εμφανιστούν αργότερα: νευροδερματίτιδες, σπονδυλαρθριτιδα, καρκίνο, σεξουαλική ανικανότητα και επιθυμίας, στειρότητα ή να γίνει παράλυτος(αναρωτηθήκατε γιατί έχουμε τόσες πολλές αναπηρίες;) ή ακόμα και να πεθάνει.
Ανεμοβλογιά:Χρησιμοποιούνται πάλι κύτταρα από ανθρώπινο καρκίνο στον οποίο καλλιεργούν τον ιό Varizella-Zoster-Virus ο οποίος μοιάζει με τον έρπη ζωστήρα.
Μηνιγγίτιδα: HIB MENINGITIS (Hamemophilus influenzae Typ B).Εάν ένα παιδί αρρωστήσει από μηνιγγίτιδα, η θεραπεία με αντιβιοτικά είναι 95% επιτυχής. Όταν κλείσουν τα πέντε τους χρόνια τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν. Το εμβόλιο στην Ευρώπη γίνεται καθαρά για κερδοσκοπικούς λόγους.
                   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... μαζί με τις πηγές και πως μπορεί να μειωθεί η ζημία
ΠΗΓΗ =  http://psaras9.blogspot.gr/2014/09/e-aids-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου