Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ




Αφορμή για αυτή την ανάρτηση στάθηκε το παρακάτω απόσπασμα από κείμενο της ΟΕΑ:
"Έλληνες, Ελληνίδες, πλανήτου Γη, είσθε απόγονοι των Διαστρικών Γαλαξιακών Εκπολιτιστών, με Μητρόπολη της Οντολογίας τους Α' Διαστάσεως (Α' Πυκνότητος Ύλης) τον Ελληνικό Αστερισμό Ανδρομέδας. Ταύτα βεβαιώνει η Αυτόχθων Μαύρη Φυλή (Ντόγκον - Μάλι) η οποία σας ονόμασε "Τέκνα του Ουρανού" ή "Ουρανιδείς", όπως συμμαρτυρούν ο Ησίοδος και άλλοι αρχαίοι Ιστορικοί Έλληνες. Ταύτα βεβαιώνει η...

Κωδικοποιημένη Ιστορία σας ή "Μυθολογία" ή Μίτο-Λογία, αποκωδικοποιούμενη μέσω Κώδικος ή Μίτου (Νήματος ανιχνεύσεως πορείας επιστροφής: Ίδε Μύθο - Μίτο "Θησέως - Μινώταυρου") εις τους αρχαίους ιστορικούς σας Ηρόδοτο Ζ', Φερεκύδη, Απολλώνιο Ρόδιο Δ', Απολλόδωρο Β' και λοιπούς, συμφώνως με την οποία "Την Ανδρομέδα κατέταξε η (Γαλαξιακή) Θεά Αθηνά μεταξύ των Αστέρων" και "Μετά την (Διαστημική) Νίκη του Περσέως εναντίον του (Αστερισμού) Κήτους και Δράκοντος, η Αθηνά μετέθεσε τον Περσέα εις (τον Μητροπολιτικό Αστερισμό) Ανδρομέδας". (σημ: "Καταστερισμούς" = Αποστολή στους Γαλαξιακούς Αστερισμούς). Ο ευφυής Γερμανός ιστορικός Preller εις την "Ελληνική Μυθολογία" του, ορθώς αποκωδικοποιεί την υπό του Περσεώς Αποκεφαλισθείσα "Μέδουσα" ως την Σελήνη, (Ναυαρχίδα Δρακονιανού Αστροστόλου - βλέπε ανάρτηση: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ!) η οποία έμεινε "Ακέφαλη" ήτοι απώλεσε την Κεντρική της Έδρα και διοίκηση εις τον Αστερισμό Δράκοντος, και άρα η Κεφαλή της "Μέδουσας Σελήνης" η οποία κοσμούσε ως Λάφυρο την εσθήτα της Γαλαξιακής Θεάς Αθηνάς, είναι ο Αστερισμός του Δράκοντος, τον οποίον ο Γαλαξιακός Ήρως Περσεύς "Απέκοψε" από το "Σώμα" του Δρακονιανού Αστροστόλου και των Συμμάχων του Στασιαστικών Αστερισμών (Κήτους - Όφεως - Βοώτου - κλπ), τους οποίους αφού κατενίκησε και έτρεψε σε φυγή, πολιορκεί τώρα δια την τελική συντριβή το 2012, εις το ηλιακό μας σύστημα._


Έλληνες, Ελληνίδες, η αποστολή σας ως Γαλαξιακών Εκπολιτιστών θα έπρεπε να είναι: Α) Ο εκπολιτισμός των Αστερισμών του Γαλαξία με Επιστήμες - Τέχνες - Τεχνολογίες - και Θετούς Συμπαντικούς Νόμους με σκοπό Β) την Αποκατάσταση Λειτουργίας των Φυσικών Συμπαντικών Νόμων, όπου αυτοί κατεστάλησαν εις βάρος των Βιολογικών Λειτουργιών του Συμπαντικού Οργανισμού, Γ) ώστε να αποκαθίσταται η Υγεία, η Ακεραιότητα, και η Ασφαλής Επιβίωση του Συμπαντικού Οργανισμού και των Κυττάρων του: Αστερισμών, Ηλίων, Πλανητών, Ανθρώπων, Ζώων και Φυτών, και των οντοτήτων λοιπών διαστάσεων.


Εσείς αποτύχατε εις αυτήν την Αποστολή, διότι χάριν προσωπικού συμφέροντος συσσωρεύσεως υλών και κενοδοξίας, αφήσατε τους φυγάδες - πειρατές Δρακονιανούς του ηλιακού μας συστήματος, να σας διαφθείρουν και εκφυλίσουν με πολλαπλές σχιζοφρένειες και παράνοιες:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/1.html


ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ PRELLER ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ"
(σχόλιο: αυτού καταντήσαμε με τις απανωτές δρακονιανές εισβολές την προδοσία και τον εκφυλισμό, να γράφουνε οι γερμανοί και άλλοι ευρωπαίοι πελασγοί μεγάλα διαχρονικά έργα για την ελληνική μυθολογία και οι επιλήσμονες νεοέλληνες της μητροπολιτικής ελλάδας να γνωρίζουν φαρσί μονάχα την κινεζο-εβραική παρα-μυθολογία και την ιουδαιοχριστιανική θρησκεία)


ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ PRELLER ΚΑΤΑΛΉΓΕΙ ΣΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΜΕΔΟΥΣΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ - ΜΕΔΟΥΣΑ "ΣΕΛΗΝΗ" ("ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΟΣ") Η ΟΠΟΙΑ "ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΟΥΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ... ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ - ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 119 ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Α' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΥΛΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 2 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΘΕΝΩ ΚΑΙ ΕΥΡΥΑΛΗ).


Σελ. 152
«Η Αιγίς, η απαστράπτων ασπίς , ανήκε στον Ζεύς και στην Αθηνά. Στην Ιλιάδα αναφέρετε ότι η Αθηνά την παρέλαβε από τον Δία, κάτι που συμβαδίζει με την άποψη του Αισχύλου ότι μόνο αυτή κατείχε το κλειδί του ιερού όπου φυλάσσετε ο κεραυνός. Στις απεικονίσεις η Αιγίς είναι πιο φανερά οικεία της Αθηνάς από του Διός και όπως το δόρυ της Παλλάδας συμβόλιζε τον κεραυνό έτσι παρουσιαζόταν σε μακεδονικά , συρακούσια και αττικά νομίσματα ως κεραυνοβόλος θεότητα , όπως ακριβώς αυτήν την όψη της μας δείχνουν οι θρύλοι των ηρώων. Σε ότι αφορά το Γοργόνειων ανήκε και αυτό στην Αιγίς του Διός, την οποία απέκτησε η Αθηνά αφού σκότωσε την Γοργώ στην Γιγαντομαχία. Η Γοργώ, ένα τέρας που στον κοσμογονικό θρύλο του Περσέα βρίσκεται στις άκρες του Έρεβους του Ωκεανού, ενώ κατά τον αττικό θρύλο δημιουργήθηκε από την Γαία για συμπαράσταση στου γιούς της των Γιγάντων στην Γιγαντομαχία.
Ο αρχικός συμβολισμός της υποδεικνύει πιθανώς την Σελήνη ως πρόσωπο της νυκτός, όχι στην ευγενική μορφή της Άρτεμης αλλά στην επίσης ευρέως διαδεδομένη αντίληψη μίας σκοτεινής , απειλητικής και βίαιης δύναμης όμοιας της Εκάτης. Επίσης διαφαίνεται ότι η Μέδουσα ως σύμβολο της νύχτας ήταν και αυτή από την μεριά της σύμβολο της Γοργώς αποδίδοντας την κοσμική και κοσμογονική δυαδική δύναμη από όπου απορρέει ταυτόχρονα η άσχημη με την ευγενική μορφή. Αυτός ο διπλός χαρακτήρας της που μας δίνει ο μύθος του Περσέα συνδυάζει το προκόσμιο σκοτάδι με την εμφάνιση, με την βοήθεια καλών ουράνιων δυνάμεων, του πρώτου φωτός. Εξ ου και η διαφορετική περιγραφή της στις τέχνες, αφενός την συναντάμε στις παλαιότερες απεικονίσεις πάντα με αποκρουστικά χαρακτηριστικά και στις αποδόσεις από τους ποιητές ως μια δύναμη που απολιθώνει τα πάντα , δηλαδή σκοτώνει, αφετέρου δε μας την μεταφέρει ο Ησίοδος ως ερωμένη του Ποσειδώνα να ενώνεται μαζί της σε ανοιξιάτικα ανθισμένα τοπία. Έτσι, μετά τον αποκεφαλισμό της από τον Περσέα, ξεπετάγονται από το θνήσκουν σώμα της ο Χρυσάωρ και ο Πήγασος, δηλαδή η αστράπτουν φωτοδεσμίδα του κεραυνού και το φτερωτό σύννεφο της βροντής. Έτσι σύμφωνα με τον Ευριπίδη το αίμα της Μέδουσας έχει τόσο θεραπευτικές όσο και θανατηφόρες ιδιότητες και η μετέπειτα ποίηση και κεραμοτεχνική την παρουσιάζει με πιο μετριοπαθής χαρακτηριστικά και πιο ελκυστική, μέχρι που τέλος αναφέρεται ότι η αγάπη του Ποσειδώνα και η πανέμορφη κόμη της έκαναν την Αθηνά να ζηλέψει, να μεταμορφώσει τα μαλλιά της σε φίδια και να στείλει τον Περσέα να την σκοτώσει.
Πάντα ήταν η Αθηνά και ο θάνατος της Γοργώς μεταξύ τους αλληλένδετα ώστε τα επίθετα της Αθηνάς Γοργώπις, Γοργοφόνος να είναι συχνά χρησιμοποιημένα και το Γοργόνειον, ιδίως στο αττικό οχυρό που ήταν αφιερωμένη στην Παλλάς, να αποτελεί το ίδιο σημαντικά σύμβολό της όπως η ελιά. Έτσι αντίκριζε κανείς στο νότιο μέρος του τείχους, πάνω από το θέατρο, την μεγάλη επιχρυσωμένη κεφαλή της Μέδουσας σε μια Αιγίδα, η οποία παρουσίαζε περίτρανα σε κάθε επιδέξιο εχθρό την τεράστια δύναμη της Προμάχου στο να υπερασπιστεί το οχυρό της, την πόλη της, την χώρα της. Άρα το Γοργόνειον, που ποτέ δεν έλειπε από το στήθος της Παλλάδας Αθηνάς, ως κέντρο της Αιγίδος θα πρέπει να ήταν το σύμβολο των ουράνιων δυνάμεων που κατείχε η θεά.


-------------------------------------------


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΙΤΟΛΟΓΙΑΣ - ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΝΕΤΡΙΝΩΝ - ΝΕΙΖΕΡ, ΚΛΠ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΕΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤΟ-ΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΥΝΘΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΏΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΗΣ.


(σημ: διοτι εκτος των άλλων στην "ελληνικη μυθολογία" παρεμβάλλονται και παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις και συκοφαντείες από δρακονιανούς εβραιομογγόλους και τα θρησκευτικά-λατρευτικά ιερατεία τους του ψευδο-δωδεκαθεου κάτω από την επιρροή των κρονίων και των δρακονιανών σελήνης)


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/koitawmprosta.html
Απάντηση Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
προς τον
φίλο με κωδική ονομασία “koitawmprosta”:
Αγαπητέ φίλε,
Για λόγους αντικειμενικής τεχνικής αδυναμίας δεν είναι δυνατόν να σου δώσουμε αποδεικτικά στοιχεία της επικοινωνίας μας με ομόφυλους ανδρομέδιους των τροχιών περιοχής Κρόνου.
Σε καλούμε μόνον να διασταυρώσεις πληροφορίες από τα αρχαία Ελληνικά κείμενα σύμφωνα με τα οποία οι Έλληνες και η λοιπή λευκή φυλή ονομάζονται από τον αρχαίο ιστορικό Ησίοδο ως “Ουρανιδείς”, δηλαδή όντα τα οποία προήλθαν από τον Ουρανό,ήτοι όντα τα οποία ήρθαν από άλλο αστερισμό.
Σε καλούμε επίσης να διασταυρώσεις πληροφορίες από τα Ινδικά προϊστορικά κείμενα σύμφωνα με τα οποία υπήρξαν διαστημικοί πόλεμοι,σύμφωνα με τα οποία εις το παρόν διάστημα δηλαδή εις το παρόν ηλιακό σύστημα υπήρξαν διαστημικοί πόλεμοι μεταξύ Ηλιακών θεοτήτων και Σεληνιακών θεοτήτων.
Οι Ηλιακές θεότητες σύμφωνα με τα Ινδικά αρχαία κείμενα γραμμένα στην Σανσκριτική γλώσσα ανήκαν στις δυνάμεις του Diaus Pitar δηλαδή του Διός πατρός.
Σε καλούμε να διασταυρώσεις πληροφορίες προερχόμενες από τους πρεσβυτέρους της σημερινής φυλής Ντόγκον του κράτους Μάλι Αφρικής σύμφωνα με τις οποίες οι Έλληνες ερχόμενοι από τον Σείριο παρέδωσαν στην φυλή των Ντόγκον τους Νόμους δηλαδή τους επιστημικούς Νόμους.
Άλλα αρχεία τα οποία βρήκε ο ερευνητής Μαριώρης του κυκλώματος “Ομακοείον”,σε εξερευνήσεις του στην Ινδία αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες προέρχονται από τον αστερισμό Ανδρομέδας.
Τα ανωτέρω αποδεικνύουν εμμέσως ότι είναι αδύνατον στην μητροπολιτική Ανδρομέδα ως γεννήτρια περιοχή των Ελλήνων και της λευκής φυλής,να εγκαταλείψει την περιοχή του δικού μας Ηλιακού συστήματος και του ευρύτερου αστερισμού Σείριου εις την κυριαρχία των δρακονιανών,και ειδικώς για τον λόγο για τον οποίο αναφέρουν οι πρεσβύτεροι τον Ντόγκον ότι εις το Ηλιακό σύστημα του Σείριου υπάρχει το πυκνότερο άστρο του σύμπαντος,και άρα αυτή η περιοχή είναι ο κόκκυγας της σπονδυλικής στήλης του σύμπαντος,δηλαδή ο ένας ηλεκτρομαγνητικός πόλος του σύμπαντος.
Αυτή την περιοχή νομοτελειακός δεν μπορούν και δεν πρέπει να την αφήσουν οι πρόγονοι μας πελασγοί της μητροπολιτικής ανδρομέδας εις την κυριαρχία των δρακονιανών για πάρα πολλούς λόγους και κυρίως για λόγους συμπαντικής ασφαλείας.
Είναι επόμενο ότι αυτός ο ανδρομέδιος πελασγικός αστροστόλος τον οποίο σήμερα βλέπει η ΕβραιοΣαξονική ΝΑΣΑ παρατεταγμένο στην τροχιά του Κρόνου και στις τροχιές των δορυφόρων του Κρόνου,είναι βέβαιον ότι θα προσπαθούσε να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο με τα υπολείμματα των Ανδρομεδίων δηλαδή των Ελλήνων και των λοιπών λευκών οι οποίοι επιζούν σήμερα στον πλανήτη Γή υπό δρακονιανή κατοχή.
Οι ως άνω συλλογισμοί οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Ανδρομέδιοι της περιοχής Κρόνου τουλάχιστον αποπειράθηκαν να επικοινωνήσουν με τα υπολείμματα μιας αρχαίας αποτυχούσας αποστολής δικών τους ανθρώπων στον πλανήτη Γή.
Τώρα το αν αυτά τα σήματα επικοινωνίας των Ανδρομεδίων περιοχής Κρόνου παρελήφθησαν από ομάδες Ελλήνων ή από ομάδες άλλων κρατών εθνών λευκής φυλής,αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί διότι για να αποδειχτεί θα αναγκαστούμε να παραθέσουμε τεχνικές λεπτομέρειες για τις οποίες είναι απαγορευμένο εντελώς να τις παραθέσουμε δια λόγους ασφαλείας της Ο.Ε.Α. και ασφαλείας της τεχνολογίας της Ο.Ε.Α.
Δια ταύτα εναπόκειται στην δική σου νοημοσύνη στο να βγάλεις τα τελικά σου συμπεράσματα δια το ερώτημα το οποίο έθεσες.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Αναλυτής Γεωστρατηγικής
και Αστροστρατηγικής της Ο.Ε.Α.


--------------------------------------------
Κλείδες:


Αξίζει να μελετήσει κανείς την άποψη των Ορφικών που αποκαλούσαν τη σελήνη «κεφάλι της Γοργούς».



Αλλά η Μέδουσα συνδέεται και με την Περσεφόνη. Είναι κι αυτή μια υποχθόνια θεότητα, φοβερή κι αδυσώπητη, που είναι ο τρόμος των ανθρώπων και δεν δείχνει ευμένεια σε κανένα που θα τολμήσει να τη κοιτάξει. Κι όταν ο Ηρακλής κατέβηκε στον Άδη, όλες οι σκιές έντρομες παραμέριζαν για να περάσει εκτός της σκιά του Μελέαγρου και της Γοργόνας, που δεν τον φοβόντουσαν. Μήπως όμως και το ίδιο της το όνομα δεν τις συνδέει; Το όνομα Περσεφόνη είναι σύνθετο από το Περσεύς και το φόνος, που σημαίνει δηλαδή “αυτή που φονεύθηκε από τον Περσέα”.


Σε μια άλλη εκδοχή, οι γοργόνες θεωρούνται θεότητες σεληνιακές, καθώς όλες οι τριαδικές θεότητες ταυτίζονται με τις τρεις όψεις της Σελήνης:


) Ο (


Οι Ορφικοί ονόμαζαν τη Σελήνη “Γοργόνος Κεφαλή”, ενώ ο Preller βλέπει στο στρογγυλοπρόσωπο κεφάλι της Μέδουσας την ίδια τη Σελήνη.


http://www.hellinon.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου