Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η ιστορία του πλανήτη μας τα τελευταία 10.000.000 χρόνια. (VIDEO)

1) Στα τελευταία 10.000.000 υπήρξαν πολιτισμοί πολύ ανώτεροι από εμας τεχνολογικά που αυτο-καταστράφηκαν καθώς όπως και εμείς δεν ζούσαν σε αρμονία με την πνευματικότητα.

2) Υπήρχαν πολιτισμοί με ανθρωποειδή και με
άλλους όχι ανθρωπόμορφους εξωγήινους που ήθραν από διαφορετικά μέρη του σύμπαντος.

3) Τα όπλα τους ήταν πολύ ποιο ισχυρά από τα δικά μας γιατί χρησιμοποιούσαν σε αυτά κοσμική ενέργεια.

4) Αυτό δεν είναι φαντασία, αυτή είναι η θλιβερή αληθινή ιστορία του πλανήτη μας.

5) Οι πόλεμοι τους δημιούργησαν πολύ ακτινοβολία η οποία με τη σειρά της μετάλλαξε πολλά όντα.

6) Κατά αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκαν οι δεινόσαυροι οι οποίοι θανατώθηκαν από κάποιους εξωγήινους ώστε να δημιουργηθούν άλλοι πολιτισμοί από την αρχή.

7) Ακόμα και αυτοί οι νέοι πολιτισμοί δημιούργησαν νέα όπλα με αποτέλεσμα να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη ανέμσα από τον Άρη και τον Δία (o Φαέθων).

8) Η σημερινή ζώνη μετεωριτών που υπάρχει εκεί είναι τα απομεινάρια από αυτό τον πλανήτη.

9) Περίπου 1.000.000 χρόνια πριν άλλοι εξωγήινοι ήθραν και κατοίκησαν στη Γη χτίζοντας τον πολιτισμό της Ατλαντίδας και της Λεμούριας.

10) Η Λεμούρια ήταν μία ήπειρος στον ειρηνικό ωκεανό, ενώ η Ατλάντίδα ήταν ήπειρος στον ατλαντικό ωκεανό.

11) Στην Ατλαντίδα οι άνθρωποι ήταν ποιο εξελιγμένοι από εμάς τώρα και χρησιμοποιούσαν μεγάλους κρυστάλλους με πολύ ισχυρή κοσμική ενέργεια.

12) Το όριο ζωής τους μπορούσε να φτάσει και τα 1000 χρόνια, μπορούσαν να επικοινωνούν με τις υψηλότερες διαστάσεις και ήξεραν πως να ταξιδεύουν στον χρόνο.

13) Πολλά διαφορετικά είδη εξωγήινων ζούσαν εκεί πέρα εν ειρήνη και αρμονία με τη φύση και μεταξύ τους για χιλιάδες χρόνια.

14) Οι γνώσεις τους για τον κόσμο αυξάνονταν και έτσι έμαθαν πως να χρησιμοποιούν την κοσμική ενέργεια στις τεχνολογίες τους.

15) Περίπου 700.000 χρόνια πριν ξεκίνησε ο κατήφορος καθώς πολλοί άνθρωποι από την υπεροψία τους και τον εγωισμό τους νόμιζαν ότι είναι θεοί.

16) Οι περισσότεροι έχασαν την πνευματικότητα τους και καταχράστηκαν την κοσμική ενέργεια για να υποδουλώσουν νοητικά τους άλλους ή για να δημιουργήσουν διάφορα υβρίδια μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

17) Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία όντων όπως οι γοργόνες, ο μινόταυρος, οι κύκλωπες όπως και πολλά άλλα θαλάσσια τέρατα.

18) Είχαν παθιαστεί με τη δύναμη και την τεχνολογία και ξεκίνησαν πόλεμο προς τους Λεμούριους καθώς πίστευαν ότι ο πλανήτης, τους άνηκε.

19) Κακομεταχειρίστηκαν τους κρυστάλλους τους καθώς και τα πανίσχυρα όπλα τους και πριν από 12.000 χρόνια περίπου κατέστρεψαν όλη την ήπειρο της Ατλαντίδας με τους πολέμους τους.

20) Η ενέργεια που εκλύθηκε κατέστρεψε ολοκληρωτικά τα πάντα με αποτέλεσμα να μην έχει απομείνει τίποτα από την Ατλαντίδα σήμερα.

21) Κάποιοι πνευματικά αναπτυγμένοι Ατλάντιοι μπόρεσαν να πετάξουν μακριά με τα σκάφη τους και να γλιτώσουν την καταστροφή.

22) Αυτή η καταστροφή δημιούργησε αλλαγή πόλων στον πλανήτη καθώς και κατακλεισμό όπως τον ονομάζετε σήμερα.

23) Πολλά χρόνια μετά Ατλάντιοι και άλλοι εξωγήινοι επέστρεψαν στη Γη σε διάφορα άλλα μέρη και μετέφεραν τις γνώσεις που είχαν στους κατοίκους εκείνων των περιοχών.

24) Αυτός είναι και ο λόγος που μετά την μεγάλη καταστροφή άλλοι πολιτισμοί όπως οι Εγύπτιοι και οι Έλληνες είχαν ξαφνικά γώσεις μαθηματικών, αστρολογίας, ιατρικής ή ακόμα και αρχιτεκτονικής.

25) Χρησιμοποίησαν την τεχνολογία της αντιβαρύτητας για να δημιουργήσουν πυραμίδες σε πολλά μέρη του κόσμου.

26) Αυτή η κατάχρηση της δύναμης και της τεχνολογίας που έγινε στο τέλος της εποχής της Ατλαντίδας συμπβαίνει τώρα και στο δικό σας πολιτισμό σε λίγο μικρότερη κλίμακα.

27) Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι στην εξουσία που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα με τη χρήση όπλων, πολέμων, θρησκειών, ναρκωτικά, γενετική και νοητική μετάλλαξη καθώς και άσκοπη χειραγώγιση των πόρων της φύσης.

28) Κάθε χρόνο οι άνθρωποι της εξουσίας ξοδεύουν τρισεκατομμύρια δολλαρίων για πολέμους, ναρκωτικά και όπλα ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν ολόκληρο τον πλανήτη να μεταμορφωθεί σε ένα τόπο αρμονίας και αγάπης όπου κανείς δε θα χρειαζόταν να πεινάει.

29) Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δε γνωρίζουν ακόμα πως να ζουν σε αρμονία μεταξύ τους και με τη φύση με αγάπη και φως.

30) Οι περισσότεροι άνθρωποι γελάνε με το ΦΩΣ και την ΑΓΑΠΗ και λατρεύουν το μίσος, το εγώ, την αγένεια και το φόβο.

31) Μία τέτοια πορεία οδηγεί στην αυτοκαταστροφή όπως συνέβη πολλές φορές παλιότερα σε άλλους πολιτισμούς.

32) Μόνο όταν μάθουν οι άνθρωποι να ζουν μία πνευματική ζωή με ΦΩΣ και συμπαντική ΑΓΑΠΗ θα μπορέσετε να ζείτε μία χαρούμενη, φωτεινή ζωή χωρίς μαρτύρια και φόβο όπως κάνουν και σε πολλούς άλλους πλανήτες. 

http://www.apocalypsejohn.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου