Σάββατο 21 Απριλίου 2012

2012 Μήνυμα Προγνώσεως - Το Συμβούλιο των 12

Για χιλιάδες χρόνια η κοινωνία σας έχει κινηθεί προς την συγκυρία που τώρα αντιμετωπίζετε. Μία τεράστια λήθη πραγματοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές, καθώς οι άνθρωποι ξέχασαν τη θεία φύση τους και μετακινήθηκαν εντός του φόβου. Ένας πλανήτης χωρίς αγάπη οδήγησε σε έναν διχασμένο κόσμο και έθεσε το στάδιο για πολλές από τις συγκρούσεις και κρίσεις που αντιμετωπίζει σήμερα.







Το έτος 2012 θα είναι μια σημαντική καμπή λόγω του μεγάλου αριθμού των αφυπνισμένων ατόμων που κρατούν μία γεμάτη φως εστίαση. Αυτή η άνευ προηγουμένου αύξηση του φωτός μπορεί να κάνει μια βασική διαφορά, καθώς η ανθρωπότητα κινείται μέσα από μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της. Ενώ μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη και θα αντιμετωπίσει την τελική διάλυσή της, η ανατολή του φωτός μπορεί να επιφέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ένα νέο είδος ύπαρξης που βασίζεται στην αγάπη μπορεί να προκύψει από την κρίση της ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε ζωντανοί τώρα!

Πράγματι, τώρα στέκεστε σε μια πόρτα ενός δυναμικού που οδηγεί σε ένα ριζικά διαφορετικό είδος μέλλοντος. Σε μερικές ημέρες, είναι πιθανό να έχετε ήδη αναλαμπές για το τι είναι αυτό το μέλλον, αφού ο γενικός πληθυσμός αλληλεπιδρά με ένα τρόπο επικεντρωμέμο στη καρδιά, διορθώνοντας τις παγκόσμιες ανισορροπίες, και ο καθένας θα έχει αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

Πώς μπορείτε να εισαχθείτε στην πόρτα ενός νέου μέλλοντος;

Το κλειδί για την είσοδο σας στην πόρτα σε ένα νέο μέλλον είναι η συνείδηση. Είναι μια κοινή προσπάθεια από ανθρώπους σαν και εσάς γιά να ανακαλύψετε πώς να ζείτε σε αρμονία ο ένας με τον άλλο. Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Ζείτε σε έναν πλανήτη με δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπου ο κάθε ένας είναι συνδεδεμένος με την ανθρώπινη κοινότητα της ζωής. Δεν μπορείτε να ξεχωρίστε τον εαυτό σας από το σύνολο. Η αυτο-απελευθέρωσή σας, η οποία σας επιτρέπει να εισέλθετε στην πόρτα, προέρχεται από την εκμάθηση ενός νέου, πιο τρυφερού τρόπου να σχετίζεστε με τους άλλους. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Προσεχείς Ενέργειες και γεγονότα

Εδώ είναι τα κυριότερα γεγονότα του τι επιφυλάσεται για το 2012.

Στην παγκόσμια σκηνή, θα δείτε μια πληθώρα μαχών για εξουσία ενώ σε ορισμένες από αυτές θα συμμετέχει και σωματική βία όπως και πράξεις χειραγώγησης. Αυτές θα λάβουν χώρα μέσα σε όλο και μεγαλύτερη διαφάνεια και θα υπάρχει αύξηση της δημόσιας κατακραυγής κατά αδικιών με βάση τους ελέγχους που στηρίζονται στο Εγώ. Θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τους έχοντες την εξουσία να αποφανθούν μέσα από το φόβο και την περιφρόνηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε μια κοσμική κλίμακα, οι πλανητικές κινήσεις και ευθυγραμμίσεις του 2012, είναι σίγουρο ότι θα είναι καταλύτης για μια πολύ βαθύτερη αμφισβήτηση μέσα στους ανθρώπους από ό, τι έχει συμβεί τις προηγούμενες δεκαετίες. Εάν έχετε αγαπημένα πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη καθορίσει τη πορεία τους στο μονοπάτι της αφύπνισης, οι ενέργειες του 2012 αναμφίβολα θα ανακατέψουν μερικές ερωτήσεις που βασίζονταν σε παλαιές πεποιθήσεις. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να έρθουν σε σας για καθοδήγηση, ή μπορείτε να τους βρείτε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ, ερευνώντας να ανακαλύψουν τους λόγους για τα ιδιότυπα πράγματα που αισθάνονται, ακούν και βλέπουν.

Σε πνευματικό επίπεδο, θα παρατηρήσετε περισσότερους ανθρώπους να μιλούν για την ανάγκη να ενσωματώσει το πνεύμα στην καθημερινή ζωή. Αυτό ήδη συμβαίνει, αλλά θα υπάρξει μια μεγάλη κλιμάκωση της τάσης το 2012. Με την αυξανόμενη αποδοχή του πνεύματος με βάση την εστίαση, πολλές έννοιες που παλαιότερα θεωρούνταν ως περιθωριακές ή της «νέας εποχής» θα κινηθούν στα καθιερωμένα. Καθώς αυτό συμβαίνει και οι ιδέες θα φιλτράρονται μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να μάθουν πώς να φέρουν μια πνευματική εστίαση στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών - για να εξυπηρετηθεί αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον και ανάγκη - μια σειρά καινοτόμων μεθόδων θα εισαχθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην είσοδό τους σε ένα πνευματικό μονοπάτι.

Σε φυσικό επίπεδο, οι άνθρωποι θα πρέπει να επαναξιολογήσουν αυτό που χρειάζονται για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Καθώς η κοινωνία συνεχίζει τη μεγάλη αναδιαμόρφωσή της που αφορά την οικονομία και άλλους τομείς, οι άνθρωποι θα πρέπει να επανεκτιμήσουν όποια αξία πέρα από τη φυσική περιουσία και κατάσταση. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν να ενδιαφέρονται για ένα διαφορετικό είδος εργασίας από ό, τι έκαναν πριν. Για όσους παραμένουν στην ίδια σταδιοδρομία, μια βαθύτερη αμφισβήτηση είναι πιθανό να λάβει χώρα και νέες προσεγγίσεις πρός την εργασία μπορεί να δημιουργήσει θετικές αλλαγές που αφορούν καθημερινές εργασίες και συνεργάτες.

Σε προσωπικό επίπεδο ενέργειας, θα παρατηρήσετε ότι ο χρόνος συνεχίζει να επιταχύνεται και η ευαισθησία σας κλιμακώνεται. Αυτές οι τάσεις πάνε χέρι-χέρι για όσους βιώνουν τώρα κατά τη διάρκεια της Μέγιστης Αλλαγής της Γης.

Η αίσθηση του επείγοντος που έχετε αισθανθεί εδώ και λίγο καιρό, τώρα είναι πιθανό να αυξήσει, εν μέρει επειδή το νευρικό σας σύστημα έχει μια δυσκολία με τις συχνές ρυθμίσεις της ενέργειας. Η Συχνότητα σας μπορεί να έχει άνοδο και πτώση με μεγάλη διακύμανση σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα ενώ καταλύτες θεωρούνται όλα όσα περιλαμβάνουν πράγματα όπως τα συναισθήματα, σκέψεις,, πνευματικές πρακτικές, και η πρόσληψη τροφής. Κάθε φορά που η συχνότητα σας μεταβάλεται, το σώμα σας χρειάζεται να προσαρμοστεί. Μεγαλύτερη ευαισθησία είναι ένα εγγενές μέρος στο πνευματικό μονοπάτι. Μην αντιστέκεστε σε αυτό ή να ανησυχείτε για αυτό.Όσο πιο πνευματική επίγνωση αποκτάτε και γίνεστε, τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να αισθάνεστε όλα τα είδη των πραγμάτων. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό. Ο ρόλος σας ως θεία οντότητα, ως παραγωγός της αλλαγής, είναι να μάθετε να γίνεστε ουδέτεροι και συμπονετικοί - αυτό σας επιτρέπει να φροντίζετε, χωρίς να εμπλέκεστε σε πράγματα έξω από τον έλεγχό σας.

Στην προσωπική ζωή σας, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αμφισβητεί ότι πιστεύατε για όλα τα είδη των πραγμάτων. Ο κόσμος γύρω σας είναι εντός της πιο μαζικής μετάβασης που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα. Αλλαγές βαθιά στη φύση γίνονται παντού σε όλα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, πολλά συμβαίνουν τόσο γρήγορα που ένας στρατός των γραπτών μηνυμάτων δεν θα μπορούσε να σας κρατήσει επαρκώς ενημερωμένους σχετικά με τα πάντα. Όταν θα κοιτάζετε πίσω σε αυτή την περίοδο, θα καταλάβετε ότι πολλά από τα συστήματα πεποιθήσεων σας ήταν απλά πάρα πολύ μικρά για να χωρέσει η πραγματικότητα που αντιμετωπίσατε. Τα γονιδιακού-επιπέδου συστήματα πεποιθήσεων που κληρονομήσατε, ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξεταστούν και να αντιμετωπιστούν προτού να μπορούν να γίνουν άνετα και να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία του να ζεις τη στιγμή.

Οι σχέσεις θα είναι πιο γόνιμο έδαφος για προσωπική και πνευματική μεταμόρφωση κατά τη διάρκεια του 2012.

Οι ικανότητές σας στο χειρισμό των σχέσεων σας θα καθορίσει την συνολική εμπειρία σας από το 2012 και την πρόοδό σας σε αυτό το δρόμο. Κάθε μια από τις σχέσεις σας είναι ένα βαρόμετρο της δικής σας ολότητας, αποκαλύπτοντας δυνάμεις και αδυναμίες σας. Όσο περισσότερο μπορείτε να μπείτε σε κατάσταση ως παρατηρητής και να είστε ουδέτεροι με τους άλλους, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εκτιμήσετε με ακρίβεια τη στάση σας και πως μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση. Κανείς δεν είναι ένα τελικό προϊόν. Να το θυμάστε αυτό στη σχέση σας με τους αγαπημένους σας, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γείτονες. Όλοι οι άνθρωποι που θα συναντήσετε είναι σε μια διαδικασία επανεκπαίδευσης, όταν πρόκειται για τις σχέσεις και πώς να αγαπάμε. Ένας κόσμος αγάπης θα εκδηλωθεί όταν οι άνθρωποι μάθουν να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Η αγάπη πρέπει να είναι άνευ όρων. Μπορείτε να δώσετε την αγάπη ανεξάρτητα από το αν θα τη πάρετε πίσω. Μπορείτε να μάθετε να αγαπάτε σαν να είναι η τελευταία μέρα σας στη Γη για να δείξετε την αγάπη πλήρως - δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας.



Αστράψτε το Φως σας το 2012.

Αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή που πρέπει να δώσετε προσοχή στην εσωτερική φωνή σας και να επικεντρωθείτε στη φώτισή σας, είναι αυτή τη στιγμή. Το έτος 2012 θα είναι ένας πολύ μεγάλος δείκτης των μεγάλων αλλαγών στη Γη. Δεδομένου ότι είστε ζωντανός τώρα, ως ένας θεϊκός παραγωγός των αλλαγών, θα διαδραματίσετε βασικό ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή των πολλών αλλαγών, κάνοντας τακτικά κβαντικές αλλαγές μέσα σας. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό σημαίνει αντιμετώπιση των ζητημάτων που αγαπημένοι και οι συνεργάτες σας έχουν ακόμα να αντιμετωπίσουν. Θα ασχοληθείτε και με αυτούς πρώτα, όχι με αυτοθυσία, αλλά επειδή είστε κωδικοποιημένοι για να το κάνετε. Καθώς εργάζεστε με αυτά τα θέματα, θα γίνετε ένα ζωντανό παράδειγμα των θετικών αλλαγών που απαιτούνται στον κόσμο...φωτίζοντας το φως για τους άλλους.

Καθώς θα συνεχίσετε το ταξίδι ανακάλυψης της θείας φύσης σας, θα σας περιβάλλουμε με την αγάπη και τις ευλογίες μας.

Είμαστε Το Συμβούλιο των 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου