Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ




Με επίκεντρο την περίφημη «Ελληνική Κρίση», ολόκληρος ο πλανήτης έχει πλέον εισαχθεί σε τροχιά ανακατατάξεων δραματικής μορφής και δυναμικής, μιας αναταραχής που παρατηρείται πάντα και μόνο σε περιόδους τεράστιων αλλαγών, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.
Στο πλαίσιο ετούτο πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως τον πυρήνα της κρίσης της Ευρωζώνης, και μάλιστα ως το πρώτο στάδιο αποσύνθεσης και, εν τέλει, διάλυσης του «πειράματος» του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.


Πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως το «σημείο τριβής» της επερχόμενης θερμοπυρηνικής σύγκρουσης Δύσης και Ανατολής, στην οποία ο παρηκμασμένος άλλοτε «Πρώτος Κόσμος» της περιβόητης Μητρόπολης είναι 100% βέβαιο πως θα γνωρίσει την απίστευτη συντριβή από τον διαρκώς ανερχόμενο ευρασιατικό άξονα.
Θα επέλθει γεωπολιτική ανάπλαση της περιοχής μας στο σύνολό της, κάτι που βεβαίως θα σημάνει ριζικές ανακατατάξεις και στον γεωγραφικό χάρτη της περιοχής των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Ειδικότερα για αυτό το ζήτημα, η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη!
Αυτή τη στιγμή, και ενώ η κοινή γνώμη στην Ελλάδα παρακολουθεί ναρκωμένη τις νέες αλητείες των προδοτών του πολιτικαντισμού, η γειτονική Τουρκία έχει βάλει σε εφαρμογή πλήρες σχέδιο κυριαρχίας της επί της Ελλάδας και ευρύτερα επί της περιοχής μας, εκμεταλλευόμενη ακριβώς αυτή την παρατηρούμενη ελλαδική εσωστρέφεια…


Βασικός βέβαια στόχος της νέας εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας (που σε κάποιο βαθμό εκφράζουν οι γεωπολιτικές θεωρήσεις του υπουργού εξωτερικών της, Αχμέτ Νταβούτογλου) είναι η διόγκωσή της σε μία νέου τύπου οθωμανική αυτοκρατορία, που να δρα παράλληλα με μια φιλική προς αυτή νέα Σοβιετική Ένωση στον βορρά και ως αλληλοσυμπλήρωμα του κίτρινου πανσινισμού (ιμπεριαλισμός του Πεκίνου) και παράλληλα «ανάχωμα» στον θεοκρατικό πανισλαμισμό (με ηγήτορα δύναμη το Ιράν).
Όμως για την εκπλήρωση του σχεδιασμού αυτού είναι αναγκαία η υπαγωγή των Βαλκανίων στον περιβόητο παντουρκισμό του 21ου αιώνα, συνεπώς και η υποταγή της Ελλάδας στην Άγκυρα, ως ακρωτηριασμένης εδαφικά επικράτειας μιας Μεγάλης Τουρκίας…
Η σημερινή Ελλάδα, άκρως ευάλωτη και τραυματισμένη από τις εξελίξεις (δίχως οικονομία, με γέρικο πληθυσμό, με ένοπλες δυνάμεις χωρίς ηθικό, με διαλυμένη δημόσια διοίκηση, με απίστευτη κοινωνική διαφθορά και τόσα άλλα…), έχοντας συν τοις άλλοις και τον δούρειο ίππο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών – που αριθμούν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια, μόνο αυτοί – θεωρείται από τους κυβερνητικούς κύκλους της Άγκυρας ότι είναι εύκολος στόχος για ένα αστραπιαίο χτύπημα που θα την ισοπεδώσει!


Πώς όμως θα γίνει αυτό; Και, βασικά, πότε;
Το σίγουρο για εμάς που μελετούμε εδώ και χρόνια τις διεθνείς εξελίξεις και τα απόκρυφα γρανάζια που κινούν τους μηχανισμούς των παρασκηνίων είναι ένα:
Ότι η τουρκική επίθεση εναντίον της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη!
Και την ώρα αυτή οι τουρκικές δυνάμεις χάραξης εξωτερικής πολιτικής και στρατιωτικών σχεδιασμών επεξεργάζονται πολλά και ποικίλα σενάρια σχετικά με τις επερχόμενες δραματικές εξελίξεις.
Για την ώρα ΔΕΝ μπορούμε να πούμε περισσότερα – για λόγους εθνικής ασφαλείας – και περιοριζόμαστε να αναφερθούμε σε τρία μόνο σημεία πιθανής ανάφλεξης μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης με επίκεντρο το Αιγαίο:


1. Πόλεμος με αφορμή τον αλβανικό επεκτατισμό σε Κόσοβο και σε Σκόπια και με ανάμειξη της Τουρκίας.
Στην περίπτωση αυτή η Σερβία θα περιοριστεί έτι περαιτέρω, χάνοντας πιθανώς και άλλα εδάφη από τη νότια επικράτειά της, αλλά και η Ελλάδα θα χτυπηθεί διπλά, αφενός από την επεκτατική διάθεση ανεξέλεγκτων δυνάμεων που θα δρουν ως «Αλβανοί απελευθερωτές» και αφετέρου με τον τουρκικό ξεσηκωμό στην ελληνική Θράκη με αίτημα την «Εδώ και τώρα αυτονόμηση της Δυτικής Θράκης»!


2. Τουρκικό χτύπημα του τύπου “blitzkrieg” («αστραπιαίος πόλεμος») στη μέση της Ελλάδας. Πρόκειται για σενάριο που κύκλοι του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (MGK) επεξεργάζονταν ΗΔΗ από το 1997 και που θεωρείται ότι θα παραλύσει με μία και μόνο ενέργεια ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα ενεργειακά, μεταφορικά, τηλεπικοινωνιακά κτλ., αποκόβοντας τον Βορρά από τον Νότο και διαλύοντας τη χώρα μας με το λιγότερο για τους Τούρκους δυνατό κόστος…


3. Κατάληψη μιας σχετικά αραιοκατοικημένης ελληνικής νήσου, που να είναι κοντά στα τουρκικά παράλια, με βασικό σκοπό να δει η τουρκική πλευρά τα αντανακλαστικά τόσο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων όσο και της ελληνικής διπλωματίας.
Με τον τρόπο αυτό η Άγκυρα θα δικαιολογήσει και έμπρακτα την άρνησή της να υπογράψει τη Διεθνή Σύμβαση των Θαλασσών του 1958/1982.
Φυσικά αυτή η, συμβολική περισσότερο, ενέργειά της θα σημάνει τον γενικό ξεσηκωμό των – υποκινούμενων από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ – μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και την «κονιορτοποίηση» της Ελλάδας μέσω ενός ιδιότυπου «εμφυλίου πολέμου»!


Πολλοί θα υποθέσουν ότι τα παραπάνω αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα κάποτε να συμβούν.
Εμείς όμως ρωτάμε: είναι τόσο βέβαιοι ότι ποτέ δεν θα συμβούν;
Δεν είναι αυτοί οι ίδιοι, οι «ορθολογιστές», που μέχρι προ 3-4 ετών μας διαβεβαίωναν ότι η Ελλάδα ποτέ δεν θα χρεοκοπούσε και δεν θα πτώχευε, στην πράξη όμως αποδείχτηκε ότι συνέβη το ακριβώς αντίθετο από τις «διαβεβαιώσεις» τους;


* Απόσπασμα άρθρου, ”ΕΛ. ΩΡΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου