Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Anonymous: Επιθέσεις εναντίον κυβερνητικών sites


Anonymous: Επιθέσεις εναντίον κυβερνητικών sitesΕκτός λειτουργίας τέθηκαν την Τρίτη ιστότοποι δημόσιων υπηρεσιών. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι Anonymous δήλωσαν τη συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό λόγω των σκληρών μέτρων και με αφορμή την επίσκεψη-αστραπή της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.

Tο απόγευμα της Τρίτης ήταν αδύνατη η
πρόσβαση στις σελίδες της Τράπεζας της Ελλάδος (bankofgreece.gr), της Ελληνικής Αστυνομίας (hellenicpolice.gr), του Κοινοβουλίου (parliament.gr), της Προεδρίας της Δημοκρατίας (presidency.gr), αλλά και του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (pdma.gr)

Σε βίντεο που είχε ανέβει στο YouTube πριν την επίσκεψη Μέρκελ, υπό τον τίτλο «Operation Solidarity with Greece», οι Anonymous έλεγαν:

«Κυβέρνηση της Ελλάδας,

Είμαστε οι Anonymous.

Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι.

Τέσσερις χιλιάδες αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα. Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε.

Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν. 8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας... Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα; Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε.

Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που πολέμησε τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

Έχουμε ήδη δώσει γραμμές dial up γιατί ξέρουμε ότι από τον φόβο σας θα προσπαθήσετε να φιμώσετε τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το ανεχτούμε.

Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους για το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και όχι στη φτώχεια. Η προσοχή των Ανώνυμων είναι πλέον στραμμένη στην Ελλάδα. Πολίτες της Ελλάδας, οι Ανώνυμοι πολεμούν τώρα μαζί σας».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου