Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ«Όλα τα δυτικά Παπικά κράτη , που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους είναι σιχαμερά στα μάτια του Θεού, διότι γιορτάζουν τα πορνικά και αμαρτωλά παιχνίδια της συλλήψεώς των»
Ιερεύς Φωτίου Νικολαΐδης. Καστοριά
Φαίνεται ότι το χριστιανικό ιερατείο και οι καλόγεροι, κάνουν τα στραβά μάτια απέναντι στο διαχρονικό χούι τους, αυτό της αρσενικοιτίας, επειδή τυγχάνει άμοιρο της οποιασδήποτε συλλήψεως.


Από http://www.gonia.gr/gonia.php?article=3831, διαβάζουμε:
Ερώτησις: Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι;
Απάντησις: Άκουσε παιδί μου γενέθλια δικαιούνται να γιορτάζουν μόνον σε όσους ο Θεός τα προανήγγειλεν όπως π.χ. η γέννησις του Χριστού, η Γέννησις της Παναγίας και του Ιωάννου του Προδρόμου. Αυτά είναι Θεάρεστα γενέθλια. Τα των λοιπών ανθρώπων τα γενέθλια είναι αμαρτωλά ,διότι κάθε παιδί συλλαμβάνεται με πορνικά παιχνίδια.
Εάν τα γενέθλια δεν ήταν αμαρτωλά δεν θα βάπτιζαν τα βρέφη. Όποιοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους ,γιορτάζουν την σαρκικήν τους αμαρτίαν.
Ο Θεός θέλει, να γιορτάζωμε τα Πνευματικά μας γενέθλια και πνευματικά γεννιέται ο άνθρωπος που βαπτίζεται. Και από αμαρτωλός που ήταν γίνεται αναμάρτητος, δηλαδή ψυχικά και σωματικά καθαρός. Και καλόν είναι αυτοί που σέβονται τον Θεόν να γιορτάζουν την ονομαστικήν τους εορτήν που λέγεται Πνευματική αναγέννησις.
Όλα τα δυτικά Παπικά κράτη , που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους είναι σιχαμερά στα μάτια του Θεού , διότι γιορτάζουν τα πορνικά και αμαρτωλά παιχνίδια της συλλήψεώς των.
Όταν ο Ηρώδης γιόρτασεν τα αμαρτωλά γενέθλια, βρήκεν αφορμήν η Σατανάς και τον έβαλεν και έκοψεν το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή, που ολόκληρος ο κόσμος ήταν κατώτερος της κεφαλής αυτής.
Επειδή τα έργα των δυτικών είναι πονηρά, αρέσκονται να γιορτάζουν τα βρώμικα γενέθλιά τους.
Από το βιβλίο: Ιερέως Φωτίου Νικολαΐδη
«Ερωτήσεις και Απαντήσεις. Απορίες και Διευκρινίσεις σε θέματα:
Θρησκευτικά, πολιτικά, οικονομικά, περιβαλλοντολογικά, στρατιωτικά, διαπλανητικά και ηθικά που είναι χρήσιμα για κάθε άνθρωπο»
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1998
ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
**********************
ΤΑ (κατά Φώτιον) ΠΟΡΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ
Giulio Pipi-Ερωτικες γκραβούρες απο το 1520 (http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2010/12/giulio-pipi.html)
Το 1520 ένας Ιταλός καλλιτέχνης ο Giulio Pipi,γνωστός και ως Romano,έκανε 16 σκίτσα ανδρών και γυναικών σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις. Αυτα αναπαράχθησαν σαν γκραβούρες με το γενικό τίτλο I modi,(Οι στάσεις). Ολες εξαφανήστηκαν.
Ο χαράκτης Marcantonio Raimondi μαζί με τον συγραφέα Pietro Aretino κάνουν μια καινούργια σειρά απο γκραβούρες.Αυτές κυκλοφορούν το 1527 μαζι με σονέτα,με τον γενικό τίτλο Sonetti Lussoriosi.Αλλά και αυτές χάθηκαν.Διάφοροι ανά τους αιώνες
έλεγαν οτι είχαν στην κατοχή τους τις χαμένες γκραβούρες.Το 1892 έγινε μια νέα έκδοση με τις γκραβούρες επιχρωματισμένες,μόνο σε 500 αντίτυπα.
ΚΑΙ «ΜΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ». ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ Α-ΣΥΛΛΗΠΤΑ

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΡ(Ν)ΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ
ΟΠΩΣ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΛΩΤ

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ HENDERIK GOLΤΖIUS!! ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ .
«και συνέλαβον αι δύο θυγατέρες Λωτ εκ του πατρός αυτών. Και έτεκεν η πρεσβυτέρα υιόν και εκάλεσε το όνομα αυτού Μωάβ λέγουσα: εκ του πατρός μου. Ούτος πατήρ Μωαβιτών έως της σήμερον ημέρας. Έτεκε δε και η νεωτέρα υιόν και εκάλεσε το όνομα αυτού Αμμάν, λέγουσα: υιός γένους μου. Ούτος πατήρ Αμμανιτών έως της σήμερον ημέρας.»! Γεν. ΙΘ΄35-37.
http://athriskos.gr/web/29/09/2012/1535/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου