Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Κόσμικ.Το εξωγήινο μωρό της Τασκένδης

Ήταν 14 Ιουλίου του 1983 και ώρα 8 μ.μ στο χωριό Σοσβόνσκα στα βορειοανατολικά της Τασκένδης, ο ήλιος μόλις είχε δύσει και ξαφνικά …ένα ισχυρό κόκκινο φως καλύπτει τονουρανό και μια τρομερή έκρηξη αντηχούσε στα βουνά,ο ουρανός αμέσως πήρε το χρώμα της πορφύρας,το φαινόμενο έγινε ορατό και από τα γύρω χωριά όπως το Καραμπάλτι και το Κας Τερκιμέν.


....
--> ...
Ελικόπτερα του στρατού εντοπίζουν το σημείο της έκρηξης και αμέσως καταφθάνει στην περιοχή ειδικό κλιμάκιο του στρατού αποτελούμενο από ειδικούς επιστήμονες-ερευνητές ενώ δυνάμεις του στρατού αμέσως αποκλείουν την περιοχή απαγορεύοντας την πρόσβαση στον οποιοδήποτε.
Πληροφορίες μιλάνε για αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο διαμέτρου 30 μέτρων και για καμμένα απομεινάρια σωμάτων όμοια με ανθρώπινα… 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά στους λόφους της Τασκενδης εντοπίζουν και ένα άλλο αντικείμενο το οποίο έπεσε και αυτό από τον ουρανό και ήταν μια μεταλλική κάψουλα σε σχήμα αβγού με μήκος περίπου 2 μέτρα και ήταν εφοδιασμένη με κάποιο σύστημα προσγείωσης αποτελούμενο από ρουκέτες.

Με εντολή του συνταγματάρχη,που είχε το γενικό πρόσταγμα της αποστολής,ανοίγεται η κάψουλα και έκπληκτοι αντικρίζουν ένα ον που έμοιαζε με ανθρώπινο μωρό σε κατάσταση ”ύπνου”, αμέσως μεταφέρεται στο Ινστιτούτο ιατρικών ερευνών και επικεφαλής γιατρός τίθεται ο Μιχαήλ Ιμπραγκίμοφ και περιγράφει στην αναφορά του το μωρό ως εξής……
Έχει ύψος 66 εκατοστά και βάρος 11 κιλά,έχει ανθρώπινη μορφή εκτός από τις μεμβράνες που έχει ανάμεσα στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως το ον αυτό να περνάει πολλές ώρες μέσα σε νερό,οι ακτίνες Χ φανερώνουν ανθρώπινη ανατομία με εξαίρεση την καρδιά η οποία είναι μεγαλύτερη και βρίσκεται στην ίδια θέση με των ανθρώπων,το αίμα του έχει κανονική πίεση και εκπέμπει υψηλό αριθμό σωματιδίων,πράγμα που σημαίνει ότι η τηλεπάθεια είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη…......... --> .............
Το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος ”βαφτίζει” το μωρό και του δίνει το όνομα Κόσμικ….
Το μωρό δεν έχει μαλλιά ούτε βλεφαρίδες και τα μάτια του έχουν πορφυρό χρώμα τα οποία δεν τα κλείνει ποτέ και υποθέτουν ότι κοιμάται μετρώντας τους σφυγμούς του.
Σύμφωνα με τον δόκτορ Ιμπραγκίμοφ το μωρό καταλαβαίνει ότι οι γονείς του είναι νεκροί και ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον άγνωστο,η μόνη αντίδραση του μωρού ήταν όταν του έδωσαν να φάει σπανάκι το οποίο το έφαγε με ευχαρίστηση και ήταν το μόνο που έφαγε από όλες τις τροφές που προσπάθησαν να του δώσουν,το μωρό ήταν υγιές αλλά οι γιατροί δεν ξέρουν κατά πόσο θα άντεχε σε ανθρώπινες ασθένειες καθώς δεν γνώριζαν τον βαθμό ανοσίας του οργανισμού του,μια απλή ίωση για εμάς ίσως για το μωρό να ήταν θανατηφόρα.
Μετά από λίγους μήνες παρακολούθησης του Κόσμικ οι αρμόδιες αρχές ανακοινώνουν ξαφνικά το θάνατο του,είναι όμως έτσι;Μήπως ο Κόσμικ ανταποκρίθηκε τελικά στα ερεθίσματα των επιστημόνων και επικοινώνησε μαζί τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου