Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ - ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ




Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μένουν μόνοι τους και υπάρχουν και εκείνοι που απλά δεν θα τους αφήσουμε μόνους. Ο Ρίτς Φάρβερ, ένας μεταπτυχιακός φοιτητής στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, έπεσε θύμα του "Smart Grid» μαζί με άλλους οκτώ μαθητές σχετικά με αυτό στην πανεπιστημιούπολη. Πέθαναν από δηλητηρίαση RF (ραδιοσυχνοτήτων) η οποία οδήγησε σε καρκίνο του εγκεφάλου. Κατά τη διαδικασία αυτή, ο
θάνατος του Ρίτς Φάρβερ έτρεψε μια όμορφη κυρία, την μητέρα του Ρίτς, Βιρτζίνια, να γίνει μια οργισμένη αντίπαλος στις ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα κατά των ανυποψίαστων Αμερικανών πολιτών.

Αυτή είναι η ιστορία μιας μητέρας που υπέστη μια τραγική απώλεια σχετικά με τις δυνάμεις που δολοφόνησαν τον γιο της. Αυτές οι ίδιες δυνάμεις της Ατζέντα 21 απειλούν τώρα να κάνουν τον κ. και την κα Φάρβερ άστεγους στο πολύ εγγύς μέλλον.

Μετά την απώλεια του γιου της το 2008, η Βιρτζίνια ανακάλυψε ότι ο γιος της έπεσε θύμα του "Smart Grid", το οποίο είναι μια δημιουργία της Ατζέντας 21.

Όπως συνέβη και με την Stacy Lynne, οι δυνάμεις της περιοχής του Fort Collins συνενώνονται και τώρα προσπαθούν να διώξουν την οικογένεια Φάρβερ από το σπίτι τους σε μια προσπάθεια να φιμώσουν την Βιρτζίνια.

Η Βιρτζίνια είναι μια ακόμη "εχθρός στη λίστα του κράτους», που διακηρύσσουν ότι αν και άλλοι σαν κι αυτήν δεν συνθηκολογούν και δεν αποδεχτούν τους έξυπνους μετρητές (Smart Meters), θα απαγορεύεται η πρόσβαση τους σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες εντός της πόλης Fort Collins.
 
Περαιτέρω, η ανακοίνωση που εστάλη στην Βιρτζίνια Φάρβερ τη συμβουλεύει ότι αν συνεχίσει να προσδιορίσει δημόσια τους εγγενείς κινδύνους των "έξυπνων μετρητών", η ίδια απαγόρευση θα επιβληθεί εναντίον της.

Ακόμη και η οργάνωση που έδωσε επίσημα τη γέννηση στην Ατζέντα 21, τα Ηνωμένα Έθνη και την χορηγία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μέσω του Διεθνούς Οργανισμού τους για την Έρευνα για τον Καρκίνο (IARC), ανακοίνωσε ότι οι έξυπνοι μετρητές μπορούν πράγματι να προκαλέσουν καρκίνο, καθώς και ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία (EHS).

Η Ντέμπορα Τάβαρες έχει λεπτομερώς τους κινδύνους των έξυπνων μετρητών στην ιστοσελίδα της. Ορισμένες από τις πληροφορίες είναι ενσωματωμένες μέσα στο άρθρο της Ντέμπορα για τα δεινά της οικογένειας Φάρβερ.

http://anekshghta.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου