Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Νέες εφευρέσεις για δωρεάν ρεύμα για όλους (+10 video)

Perendev-motor

Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε τη δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο; Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε τη δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά;

Τα οφέλη των συσκευών αυτών θα μπορούσαν να αλλάξουν τη κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, καταργώντας οριστικά τη χρήση του πετρελαίου!



Καταλαβαίνουμε όλοι μας τη σημαίνει αυτό...

Τη τελευταία εικοσαετία άνθρωποι όπως ο Perendev, o οποίος τελειοποίησε τη συσκευή του ώστε να λειτουργεί μόνο με τη βοήθεια μόνιμων μαγνητών και να παράγει ρεύμα ουσιαστικά επ' άπειρων, έχουνε κλήσει με πατέντα τις εφευρέσεις τους για επιχειρηματικούς σκοπούς, όμως για τον απλό κόσμο τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ και ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει ανάλογα συστήματα!

Αυτές οι εφευρέσεις θα μπορούσαν να τερματίσουν οριστικά το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης λόγο "εξαναγκαστικής" χρήσης πετρελαίου. Μερικοί από τους εφευρέτες έχουνε ήδη πεθάνει, για ευνόητους λόγους, άλλοι κλείστηκαν σε ψυχιατρικές κλινικές, άλλοι ακόμη περιγελούντε.

Οι συσκευές αυτές υπάρχουν, τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε αρχικά από τα παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζονται οι κύριες εφευρέσεις με χρήση μαγνητών και ένα σύστημα που χρησιμοποιεί μία ανακάλυψη του Nikola Tesla.




..

..
.....\\

..

..

....

...

..
Ο εφευρέτης στο παρακάτω βίντεο επιτυχώς υλοποίησε σχετικές ιδέες και τις εφάρμοσε στο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που έχει... με το οποίο μπορεί να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς να ξοδέψει τίποτα!
..


Θα ήθελα εδώ να επισημάνω πως, προσωπικά δεν έχω δει τίποτα από αυτά στην πραγματικότητα. Οι πληροφορίες που δίνω προέρχονται από το διαδίκτυο, και όπως είναι λογικό υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρχουν απάτες.
Προσωπικά πιστεύω πως η χρήση μαγνητών για παραγωγή ελεύθερης ενέργειας είναι ίσως αδύνατον να συμβεί, λόγο της φυσικής του μαγνητικού πεδίου, που εφιστά κάτι τέτοιο παράλογο.
© Χριστόφορος Χιονίδης , για το Blackstate.gr
Διαβάστε επίσεις: Ελεύθερη Ενέργεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου