Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

I PET GOAT II ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ!
Ένα βίντεο που σε κάνει να νιώθεις άβολα και σου δημιουργεί πολύ αλλόκοτα συναισθήματα παρακολουθώντας τους ατελείωτους συμβολισμούς σε κάθε σκηνή, που άλλοτε ειναι κρυμμένοι και άλλοτε είναι εμπρός στα μάτια του απορροφημένου θεατή. Από εκείνη την μέρα και γνωρίζοντας το διεθνές κλίμα και την κλιμακούμενη ένταση στην Μ. Ανατολή, είχα την διαίσθηση πως το βίντεο εκτός του προφανούς μυστικιστικού χαραχτήρα του, έχει ένα απροσδιόριστο και αδιόρατο βάθος.
Έτσι προσπαθούσα να παρακολουθώ αναλύσεις που έκαναν διάφοροι άνθρωποι στον κόσμο και έπεσα επάνω σε μια ανάλυση η οποία είναι απλά ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ!

Θέλοντας να αποστασιοποιηθω από την μελλοντολογικη προσέγγιση της ανάλυσης που ακολουθεί,θα σταθώ μόνο στην βαθιά γνώση μυστικιστικών αποσυμβολισμων και στην τρομερή δουλειά, τόσο του δημιουργού του πρωτοτύπου βίντεο I PET GOAT II, όσο και στην άλλο τόσο  εξαιρετική δουλειά του "αναλυτή",ο οποίος αποσυμβολιζει και την πιο μικρή λεπτομέρεια δημιουργώντας η αλήθεια είναι, πολύ περίεργα συναισθήματα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου