Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Έχει ενοχλήσει το κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών


ehei-enohlisei-to-kinima-ton-goneon-kata-ton-emboliasmon

Όταν παγκόσμια γίνεται προσπάθεια μαζικών εμβολιασμών μια για τη μια αιτία, μια για την άλλη, στην Ελλάδα ολοένα και αυξάνει το κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών.
Κι αυτό φαίνεται ότι πονάει!

Σημερινό άρθρο στο Έθνος με τίτλο «Επικίνδυνο
κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών» βασισμένο σε «έρευνα» της ΕΣΔΥ (Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας), «κρούει τον κώδωνα» του κινδύνου για τα ανεμβολίαστα παιδιά.

Η έρευνα δεν είναι πρόσφατη, αλλά του 2012, απλά το Έθνος την ξέθαψε από τα κιτάπια του.
Για όλα ευθύνεται το διαδίκτυο:
«Παρασυρμένοι από αμφίβολης αξιοπιστίας έρευνες και τρομολαγνικές ειδήσεις που διαβάζουν στο Διαδίκτυο, ολοένα και περισσότεροι γονείς αποφεύγουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους επειδή φοβούνται ότι θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία τους.
Μια πρόχειρη αναζήτηση στο Internet αποκαλύπτει κείμενα με τίτλους όπως «Οχι στα εμβόλια. Ογδόντα ιατροί εναντίον των εμβολιασμών» και «Παιδικά εμβόλια: Ποιοι κερδοσκοπούν διοχετεύοντας καρκίνους στα παιδιά μας;», τα οποία επηρεάζουν τους γονείς, που σταματούν να εμπιστεύονται τον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του. Την πραγματικότητα αυτή διαπιστώνουν εμπειρικά πλέον και οι ίδιοι οι παιδίατροι όταν καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς για τα εμβόλια».

Το… καθυστερημένο άρθρο

εστιάζει ειδικά στο MMR για την ιλαρά – και στην… άδικη, όπως αφήνει να εννοηθεί, «Δαιμονοποίηση» του.
Τα ανεμβολίαστα παιδιά, προς το παρόν «σώζονται» από την ανοσία του γενικού πληθυσμού.
Τα εμβολιασμένα, τότε, από τι σώζονται;
Η φαρμακευτική εταιρεία Merck & Co, η παρασκευάστρια εταιρεία ενός από τα διαθέσιμα εμβόλια MMR, παραδέχεται ότι το εμβόλιό της μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε από τις 39 σοβαρές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού και του θανάτου.
Την Merck την γνωρίσαμε ήδη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται έγχυση καρκινικών ιών σε εμβόλια!!!
Όσο για τον αυτισμό: Αυτισμός: Ασθένεια ή δηλητηρίαση;

Και αυτές είναι οι πληροφορίες που δίνονται στους γιατρούς αλλά όχι και στους ασθενείς για κάποιες από τις αντιδράσεις που η εταιρεία Merck παραδέχεται ότι μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο MMR:

Εγκεφαλίτιδα,
Νευρολογικές διαταραχές
Κρίσεις και σπασμοί
Μαθησιακές δυσκολίες
Κώφωση
Μερική ή ολική τύφλωση
Μέση ωτίτιδα (πόνος στο αυτί)
Διαταραχές πήξης του αίματος
Παγκρεατίτιδα
Φλεγμονώδης νόσος του εντέρου και νόσος του Crohn
Μηνιγγίτιδα
Διαβήτης
Αυτισμός
Θάνατος
Κατά τα άλλα φταίει το διαδίκτυο; Μα φυσικά! Γιατί οι γονείς έχουν πρόσβαση σε αυτό, ενημερώνονται για τις επιπτώσεις έχουν οι φονικοί εμβολιασμοί, τα συστατικά των εμβολίων, τα ολοένα αυξανόμενα ποσοστά παρενεργειών μέχρι και θνησιμότητας και για το ποιοι κερδίζουν σε βάρος των παιδιών και των γονιών τους.Επίσης ενημερώνονται για τους διάφορους «φιλάνθρωπους» της ελίτ που Δευτέρα,Τετάρτη και Παρασκευή κυκλοφορούν με μια σύριγγα στο χέρι για να «σώσουν» τους πληθυσμούς, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο δίνουν διαλέξεις υπέρ της μείωσης των πληθυσμών και το άδειασμα του πλανήτη και Κυριακή τσεκάρουν τα αποτελέσματα των έργων τους παίρνοντας πρωινό…


http://proionta-tis-fisis.com/
ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? Σου άρεσε??? Δείξτο στους φίλους σου
,................................................................... .........................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου